Anderkendte gedigne skridt

Grundig service og budgetvenlige løsninger i Nordjysk fundament . 

Jeg har været foredragsholder siden 1998, arbejdsleder siden 1999, coach siden 2003 og forfatter siden 2014.
Disse seriøse erfaringer er blevet til holdbare redskaber til jeres medarbejdere!
Den klassiske model af medarbejderpleje har fået et løft – nemt og bekvemt for dig!

Et spark i r*ven foredrag

men på den kærlige måde.
Nogle gange kan man befinde sig et sted i livet, hvor det hele smelter sammen. Det føles egentlig bare lidt gråt og det kan være svært at adskille tingene fra hinanden. Måske begynder ord som stress, depression eller krise at røre sig på læberne og det kan være svært at overskue, hvilket skridt, der fører i den rigtige retning.
Oftest ligger svaret tæt på, men kan stadig være utrolig svært at finde! Selv de mindste justeringer kan medføre den største værdi og arbejdsglæden kan genvindes.
Et lille skub er blot, hvad der er brug for, når der skal skabes positive ringe i vandet!
Vær med til at skab forandringen på din arbejdsplads:

STYRK ARBEJDSGLÆDEN!

Grundige redskaber sikrer fortsat gejst

Helt unikt har jeg en hel række redskaber til forskellige situationer, der kan holde ansatte/kollegaer fast.
Her får du fx redskaber, du kan tilbyde jeres medarbejdere,
- der er fysisk svækket og fx skal lære at bede om hjælp, holde fast i hvad der vigtigst og i sin (arbejds-)identitet, som nu på sin vis er ændret
- der har en terminal syg pårørende - og idéer til, hvordan I som kollegaer kan hjælpe
- der er stressramt og mangler værktøjer til at vende tilbage til hverdagen og arbejdslivet igen
- der har fået et barn med handicap og skal have balance i det og styrkes i sin rolle som forældre og ikke som behandler
- der har fået et for tidlig født barn og skal lære at forholde sig til det og de senfølger, det kan bringe med sig
- der er særligt sensitive og fx kan bruge redskaber til et godt arbejdsliv til trods for fx lydfølsomhed ... og etc.

JATAK - JEG VIL GERNE TRYGT LÆNE MIG TILBAGE OG KONTAKTE DIG, TINA

God klassisk coaching stabiliserer medarbejderen

Det kan være vanskeligt og krævende at tale med mennesker ramt af stress, krise, sorg og andre belastende livsforhold. Ofte forstår vi ikke helt disse menneskers reaktioner, og vi ved ikke, hvad de har behov for at tale om. Mange oplever, at de mangler redskaber til at gribe samtalen an, så den giver mening for både den ramte og den, der gerne vil hjælpe.
Jeg har siden 2003 arbejdet med den grundlæggende forståelse for det stress- og kriseramte menneskes psykologi, og lært, hvordan man bedst nærmer sig et menneske, der har det svært.

Helt unik kan jeg desuden også se sagen fra arbejdsleder og ansatte (fleksjobber).

SERIØSE BEVISER FOR MIN ERFARING!

Hvad får I egentlig med i kufferten?

Et foredrag
som kan mærkes;
Vær med til at påvirke kulturen på din arbejdsplads i en positiv retning!
Støt dine ansatte til at være den bedste udgave af dem selv, for at opnå et bedre arbejdsmiljø med positive resultater.

Tidligere kunder

Tidligere kunder
Tidligere kunder
Tidligere kunder
Tidligere kunder
Tidligere kunder
Tidligere kunder
Tidligere kunder
Tidligere kunder
Tidligere kunder
Tidligere kunder
Tidligere kunder
Tidligere kunder

Udvalgte Anmeldelser

Per Topp
Per ToppSalgstræner

Vi havde i businessbees netværk 2018 mange betydningsfulde oplægsholdere. En af dem vil jeg anbefale videre til dig, der sidder i en forening, virksomhed eller anden form for organisation.

FORDI: Det kan stadig mærkes – suset og tavsheden efter Tina M.-L. Campbell holdt sit foredrag om sin usandsynligt hårde opvækst. Det der samtidig skinner igennem efter den morgen, hvor hun besøgte netværket, er evnen til bevidst, at holde fast i dér, hvor vi kan gøre en forskel for os selv og ikke mindst for andre.

Turen med Tina bliver aldrig for omklamrende eller et oplæg, der byder op til “NÅH – hvor er det synd for mig – dans”. Og netop det er skønt befriende og livgivende. Man kan godt sidde tilbage med sin egen “sten i skoen” og med rette føle – hvad fanden brokker jeg mig over. Det smitter og giver STOR fokus på vores egen fremdrift, når vi bliver konfronteret.

Jeg kan på det varmeste og med stor kærlighed anbefale foreninger, virksomheder og organisationer at hyre Tina. I bliver alle beriget i virksomheden, i forretningen og ikke mindst, som mennesker.

Ane Stoltze Katborg
Ane Stoltze KatborgPræst

Foredraget fortæller mig om, at det ikke er alle mennesker, der knækkes. Der er mennesker, der finder en løsning og en måde at være i verden på - selvom verdenen på mange måder egentlig går én imod. Det, synes jeg egentligt, er enormt livsbekræftende og giver håb. Altså, jeg får mod og håb til at livet det nok skal gå. Der skal nok være en løsning for mig også.

Jeg synes, at Tina formåede at ramme publikum godt. Min oplevelse var, at publikum havde en enormt stor sympati for hende og på en måde kunne sætte sig ind i det. Og hun bruger et sprog og er enormt engageret og charmerende - så på den måde, så fanger hun bare alle.

Jeg synes ikke, der skal sættes specifikke målgrupper på Tinas foredrag, fordi jeg synes, at hun kommer omkring så meget. Altså der er flere problemstillinger gennem hendes liv, som hun kommer ind på. Så jeg synes, at det giver god mening, når hun fortæller, at hun også holder sine foredrag for socialrådgiverstuderende og sygeplejestuderende. Alle ville have godt af at høre det, og det er håbet og gåpåmodet der for mig, står som det vigtigste. Og det med at hun beskriver, hvordan der kun er nogen, der har set brudstykkerne af hendes liv og ikke det hele. Altså måske skal vi være bedre til at tage det mere alvorligt. Det er ikke nok kun at tage en snak med forældrene, når der eksempelvis er et barn i børnehaven der sidder og rister rugbrød på et stykke stanniol. Så er det en indsats - og det med at opfordre til, at der skal turdes mere. Og der giver hun sådan konkrete fif til, at vi skal være mere opmærksomme på hinanden.

Samarbejdet med Tina har været let, fordi hun leverer jo alt. Det er dejligt at vide, at det vi som booker sender ud, det er også dét, som Tina gerne vil formidle. Altså vi får tilsendt billeder, tekst og det er altså rigtig rart at få pressematerialet i stedet for selv at skulle ind og google og finde billeder. Det har været rigtigt rart.

Seneste fra bloggen

Se flere indlæg

TINA FIGURERER I

TINA FIGURERER I
TINA FIGURERER I
TINA FIGURERER I
TINA FIGURERER I
TINA FIGURERER I
TINA FIGURERER I
TINA FIGURERER I
TINA FIGURERER I

Kontakt

Jeg glæder mig til og over at kunne give dig fuld markedsføringspakke, så snart du har booket mig.

Tidligere bookere har udtalt, at de har nydt at kunnet læne sig tilbage og løbende modtage alt, hvad de har haft brug for. Trænger du også til en nem booking?