Øget arbejdsgejst gennem online kursus

Få medarbejdere der trives i jobbet

Mangler dine medarbejdere et lille skub for at finde ud af, hvordan de tager styringen i deres liv? Uanset om de mangler et lille eller stort skub, vil du øge deres motivation med dette kursus.

Kurset om arbejdsgejst handler om at blive bevidst om, hvad medarbejderne fokuserer på, og hvordan de kan flytte sit fokus over på noget andet og bedre, hvis det er nødvendigt.

Igennem forskellige øvelser bliver dine medarbejdere bevidst om, hvad tanker, ord, handlinger, vaner og personlige særtræk fokuserer på, og hvordan de flytter dette fokus hen på noget bedre.

Med andre ord vil dine medarbejdere få dette ud af mit online kursus:

  • Øget arbejdsgejst
  • Mere arbejdslyst
  • Redskaber til at mindske sygefravær
  • Motivation

 

Øg dine medarbejderes arbejdsglæde med online kursus

Du kan ikke styrke noget, du ikke ved hvad er. Derfor skal dine medarbejderne allerførst opnå bevidsthed om deres personlige ressourcer.

Under tanker finder vi overbevisninger, tankemønstre, holdninger og lign. Både dem de er bevidste om, og dem de ikke er bevidste om. Dine medarbejdere har nemlig mange tanker, du ikke ved du har, men de tanker påvirker deres liv meget.

Disse ubevidste tanker kaldes også ubevidste programmeringer, og de kan suge dine medarbejderes energi og begrænse dem, hvis de er negative. Ved at blive bevidst om tankerne, kan dine medarbejdere omprogrammere dem eller helt fjerne dem, og derved frigive energi og fjerne begrænsninger.

 

Øvelser der øger arbejdsgejst og glæde

Ved hjælp af forskellige øvelser guider jeg dine medarbejdere til at genetablere kontakten til sig selv. De bliver bevidst om egne grænser, behov og følelser.

Står du allerede med en sygemelding i hånden, hjælper jeg din medarbejder blidt tilbage til jobbet. Men jeg kan også hjælpe med at undgå sygemeldingen, hvis I kommer i gang, før det går helt galt.

Lad mig hjælpe dig med at hjælpe dine medarbejdere – og virksomheden!

Jeg tilbyder omsorgsfulde redskaber til livet, så der ikke opstår kriser hos medarbejderen som privatperson eller på jeres arbejdsplads.

Din virksomhed sparer utrolig mange ressourcer, tid og penge samt opnår større loyalitet, socialt sammenhold og fastholdelse på jeres virksomhed ved disse realistiske trin til mere balance og mindre stress.

 

Mød din underviser

Tina M.-L. Campbell

Med flere publiceringer om håndtering af livskriser er Tina M.-L. Campbell kendt for sit arbejde med mennesker, der gennemgår svære perioder. Tina har gennem en årrække arbejdet som coach og foredragsholder, hvor hun har italesat og hjulpet med medarbejdermotivation, sundhed og trivsel, stress, CSR og generel arbejdsglæde. Hun er kendt for at give konkrete værktøjer, som nemt kan omsættes til handling hos medarbejdere.

Foruden hendes faglige baggrund, er Tina selv arbejdsleder, og ved derfor, hvor meget det betyder for virksomheder, at medarbejderne trives. Derudover har hun et positivt sind, som smitter af på medarbejdere.

 

 

Kurserne har en blanding af øvelser, tekst og video i en blanding af viden som coach, personlige erfaringer og forskningsresultater til at give dine medarbejdere den nemmeste vej i små trin, som de selv styrer.

Du kan klikke på billederne her på siden for bedre at se, hvad indhold bl.a. er.

Modulerne kan de tage i deres helt eget tempo, da der er åben adgang til dem alle fra start. De kan følge kurserne fra computer på arbejdspladsen, egen tablet eller privat mobiltelefon – lige som de måtte ønske det.

 

 

 

 

 

Opbygningen er let genkendelig, overskuelig og nem at forstå.

Virksomheder kan her give deres ansatte adgang til værktøjer, som de kunne anvende, når det passer dem og uden at skulle involvere den øvrige personalegruppe/ledelse. Hvilket ville betyde, at de ville kunne opretholde en oplevelse at mestring selv. Der er mange som er flove over at blive ramt af oplevelsen af stress og det som følger med, nemlig følelsen af ikke at kunne overskue sin situation. – de fleste vil gerne kunne gøre noget selv. Det kan de med Campbell.dk Skolen!

Familie og Psykoterapeut Aalborg V. Maria Batalla