Arbejdsglæde og fysisk handicap

Håndter fysisk handicap på arbejdet

Arbejdsglæde hos udfordrede medarbejdere

Arbejdsglæde og fysisk handicap går ikke altid hånd i hånd. Men det burde de. Fysisk svækkelse kan have mange årsager. Uanset årsagen, oplever man højst sandsynligt, at man oplever et tab af kontrol over eget liv, dyb sorg over det liv man ikke længere kan leve og ikke mindst mange nye vaner, der skal opbygges på relativt kort tid.

Det er nok til at overvælde selv de mest robuste mennesker. Men der er hjælp at hente.

I dette online kursus guider jeg dine medarbejdere omsorgsfuldt igennem de svære processer, der er forbundet med fysisk handicap og arbejde.

Som medarbejder vil du opleve øget motivation, fornyet arbejdslyst og ikke mindst redskaber, der skaber trivsel i dit liv.

 

Arbejdsglæde og fysisk handicap – min fortælling

Jeg havde mistet evnen til at holde fast i mig selv og mine behov. Det kom gradvist snigende i større grad, som jeg blev mere fysisk svækket.

Mine kerneværdier smuldrede og pludselig fandt jeg mig selv som et brokhoved, ingen gad at være sammen med.

Min arbejdsdag blev fyldt af alt det, mine kollegaer kunne, som jeg ikke magtede. Samtidig voksede der også en misundelse over den hjælp, jeg fik. Den hjælp som jeg gerne ville have ønsket hen, hvor peberet gror!

Jeg fandt styrken i mit helbred, så jeg med overskud kunne modtage både hjælp og folks spørgsmål.

 

Jeg tager jeres medarbejdere med på samme rejse.

Tillad dine medarbejdere at finde motivation, arbejdsglæde og trivsel

Ved hjælp af forskellige øvelser guider jeg dine medarbejdere til at genetablere kontakten til deres inde selv. De bliver bevidst om egne grænser og behov samt følelser.

Står du allerede med en sygemelding i hånden, hjælper jeg din medarbejder blidt tilbage til jobbet. Men jeg kan også hjælpe med at undgå sygemeldingen, hvis I kommer i gang, før det går helt galt.

Lad mig hjælpe dig med at hjælpe dine medarbejdere – og virksomheden!

Jeg tilbyder omsorgsfulde redskaber til livet, så der ikke opstår kriser hos medarbejderen som privatperson eller på jeres arbejdsplads.

I sparer utrolig mange ressourcer, tid og penge samt opnår større loyalitet, socialt sammenhold og fastholdelse på jeres virksomhed ved disse realistiske trin til mere balance og mindre stress.

 

Mød din underviser

Tina M.-L. Campbell

Med flere publiceringer om håndtering af livskriser er Tina M.-L. Campbell kendt for sit arbejde med mennesker, der gennemgår svære perioder. Tina har gennem en årrække arbejdet som coach og foredragsholder, hvor hun har italesat og hjulpet med medarbejdermotivation, sundhed og trivsel, stress, CSR og generel arbejdsglæde. Hun er kendt for at give konkrete værktøjer, som nemt kan omsættes til handling hos medarbejdere.

Foruden hendes faglige baggrund, er Tina selv arbejdsleder, og ved derfor, hvor meget det betyder for virksomheder, at medarbejderne trives. Derudover har hun et positivt sind, som smitter af på medarbejdere.

 

Kurserne har en blanding af øvelser, tekst og video i en blanding af viden som coach, personlige erfaringer og forskningsresultater til at give dine medarbejdere den nemmeste vej i små trin, som de selv styrer.

Du kan klikke på billederne her på siden for bedre at se, hvad indhold bl.a. er.

Modulerne kan de tage i deres helt eget tempo, da der er åben adgang til dem alle fra start.

De kan følge kurserne fra computer på arbejdspladsen, egen tablet eller privat mobiltelefon – lige som de måtte ønske det.

 

 

 

 

 

Her kan man give de ansatte deres frihed og tilliden til, at de kan mestre, samtidig med det omsorgsfulde i at stå ved deres side, hvis de får behov for yderligere hjælp.

Det at kunne give sine medarbejdere konkrete anvisninger om det er adgang til øvelserne eller om det er adgang til psykoterapeutiske samtaler, det er vigtigt, da dette vil styrke HR medarbejderens oplevelse af at kunne hjælpe og gøre sit arbejde fyldestgørende. Deres fornemmeste opgave er ikke at vide alt, men at kunne sende medarbejderen til den rigtige hjælp.

Familie og Psykoterapeut Aalborg V. Maria Batalla