Booking og priser

På denne side kan du derfor læse om mine priser, tilskud og rabatter samt afbestillingsregler. Disse betingelser bliver jeg nødt til at holde fast på overfor alle pga. mine fysiske begrænsninger. Booking foretages pr. mail til: tina@campbell.dk eller på telefon: 28405688

Hos mig får du som booker en helt færdig pakkeløsning, så det er så nemt og bekvemt som muligt for dig:

Lad mig blot vide, hvad du kunne tænke dig af nedenstående, så sender jeg det til dig løbende efterhånden, som du skal bruge det. Derefter kan du blot læne dig tilbage, og lade mig sørge for alt, du skal bruge. Pakkeløsningen letter helt automatisk dit arbejde.

Pressemeddelelse

Billeder til brug ved markedsføring, så du er fri for selv at skulle finde dem

Beskrivelse af foredraget valgfri kort og længere tekst til jeres medlemsblad, hjemmeside etc.

Plakater i forskellige størrelser til reklame op til foredraget

Idéer til sange, hvis I plejer at synge

Præsentation af mig, så du ikke selv skal finde på noget at sige

priser

AOF booker nyder løsningen, der aflaster hende som kunde

Videoanmelder og booker: Lone Marie Nedergaard, AOF Nord leder

Gavekort til gratis bog og rabat på mine foredrag

I er mange, der anbefaler mine foredrag til andre. Det er jeg dybt taknemmelig over!

Det har jeg derfor taget konsekvensen af, så du fremover får min bog gratis tilsendt, når din ven har booket og afholdt eet af mine foredrag. Har du allerede købt min bog, kan du få et gavekort til Coop i stedet for.

Du får også et gavekort med rabat på mit foredragshonorar til den ven, du anbefaler mit foredrag til. Gavekortet kan vennen oven i købet bruge samtidig med de rabatter, jeg i forvejen har.

Og jo, du kan også selv benytte Gavekortet, hvis du selv gerne vil booke mig til foredrag.

Sidder du lige nu og tænker, at du gerne vil have Gavekort til dig selv og en ven? Så send mig en mail, så skal jeg straks sende dig eet med posten.

Takster ved undervisning eller oplæg (på eks. uddannelsesinstitutioner) 
Vedrørende undervisning eller oplæg følger jeg AC’s (Akademikernes) vejledende minimumstakster

 • Minimumstakst for foredrag/forelæsninger à 45-60 min. Kr. 2.751,00
 • Minimumshonorering for deltagelse i efterfølgende diskussion o.l. pr. påbegyndt time Kr. 825,00

Gælder fra den 1. oktober 2017 til den 31. marts 2018. Senere gældende takster kan findes her.

Priser på standardforedrag 

For et foredrag på 45 – 120 minutter er mit honorar 7.000 kr. ekskl. transport (kørsel, broafgift/færge etc.). Prisen er den samme uanset tidspunkt på dagen og uanset antal deltagere.

Jeg kan også bookes til længerevarende arrangement;

Hvis jeg skal være hos jer 3 timer, tager jeg 9.000 kr.

Hvis jeg skal være hos jer 4 timer, tager jeg 10.500 kr.

Priser på erhvervsforedrag 

Mit honorar for to timer er 10.000 kr. ekskl. transport (kørsel, broafgift/færge etc.). Prisen er den samme uanset tidspunkt på dagen og uanset antal deltagere.

Jeg kan også bookes til længerevarende arrangement. Her aftaler vi nærmere pris udfra jeres specifikke behov.

Kørsel

Jeg kører kun over 100 kilometre fra hjemadresse til foredragssted ved foredrag af min. 3 timers varighed/betaling.

Jeg kører kun over 200 kilometre fra hjemadresse til foredragssted ved min. 4 timers varighed/betaling.

Ved et job på eks. Sjælland eller andre øer vil jeg gerne lægge jobbet på et fredag eller en mandag.

Rabat

I bedes give mig besked på forhånd, hvis I gerne vil søge en form for rabatordning, så jeg kan få det tilføjet i jeres kontrakt.

Tidligere betalende bookere kan få 2000 i rabat på fakturaen. I skal booke mig igen til et nyt lignende standardforedrag indenfor de næste to år. Dog skal vi aftale det indenfor et år fra mit sidste foredrag hos jer.

Der gives 1500,- kr. i rabat, hvis nye booker hyrer mig til et ikke allerede planlagt foredrag tre sæsoner frem. Eks. hvis vi har maj måned, og I booker i efterårssæsonen året efter.

Booker I et ikke allerede planlagt foredrag i indeværende forårssæson, opnår I 1000 kr. i rabat.

Booker I et ikke allerede planlagt foredrag i indeværende efterårssæson, opnår I 500 kr. i rabat.

En sæson er januar-juni og igen juli-december.

 

Dette gælder dog kun, hvis der ikke i forvejen er andre rabatter på honoraret. Bortset fra de Gavekort foredragspublikum får. Det kan bruges sammen med alle andre rabatter.

 

Tilskud fra Forfattercentrum

Der kan søges støtte fra Forfattercentrum HER. BEMÆRK, at det er arrangøren, der på forhånd skal søge støtten, der typisk er på 5.000 kr., og at arrangøren skal betale transport; det giver Forfattercentrum ikke tilskud til. Et foredrag har en varighed af 2 timer inkl. en pause halvvejs.
OBS: Forfattercentrum skal oplyses om, at jeg også har udgivet to titler hos Saxo. Ellers opfylder jeg nemlig ikke kriterierne. Vær også obs på, at I skal have lavet en aftale med dato, inden I søger puljen. Ingen former for andre rabatter kan bruges samtidig med støtte fra Forfattercentrum.

Det er vigtigt, at I giver mig besked på forhånd, hvis I gerne vil søge denne støtte, så jeg kan få det tilføjet i jeres kontrakt. Jeg kan ikke have for mange arrangementer booket i hver sæson, der er afhængig af støtte fra Forfattercentrum.

Individuel coaching

Intro pris pt. kr. 795,-

Klippekort tilbydes.

Er I afhængig af økonomisk støtte i sådan en grad, at I blive nød til at aflyse, hvis I får afslag fra Forfattercentrum?

Jeg vil gerne fra start gøre Jer opmærksom på mine afbestillingsregler, så I ikke føler Jer snydt. Jeg skulle jo gerne forsat kunne få feedback på, at jeg lave god service for bookere. Derudover vil jeg også nævne, at jeg kun kan tage få foredragsbookinger, der er afhængig af denne støtte. Jeg bliver nød til at sikre mig indtægter, der kan dække mine udgifter hele året rundt. Lad mig vide, om I vil bruge denne støttemulighed i vores første kontakt.

OBS: næste frist er 1. februar 2018

Frister

Tjek Forfattercentrums hjemmeside for opdaterede og senere frister etc. Det er Jeres ansvar, at datoer og frister overholdes, så ovenstående er kun vejledende eksempler. Jeg ved nemlig ikke noget ellers om deres ansøgningsregler. Jeg ved kun, at alle både private og foreninger kan søge, og at de vægter højt støtte til Nordjylland.

Du vil blive bedt om oplysninger på mig som forfatter. Her er, hvad du kan skrive:

 • Navn på forfatter(e) og sted, f.eks. Jens Jensen på bibliotektet: Tina M.-L. Campbell, bibliotek
 • Adresse for arrangement Xxxx og oplysninger om forfatter(ne)
 • 1. Forfatterens to seneste værker inkl. Forlag: I skal tilføje, at det er denne bog: ’Mælkebøttebarn i blomst’ i papirform: ISBN-13:9788740900507, der læses op fra. Men I skal også nævne mindst een anden titel for dem for, at de ved, at jeg opfylder kravene. Nævn eks. blot min dansk e-Bog: ISBN-13:9788799691708. Derudover har jeg også udgivet ’Dandelion Child in Flower’:ISBN-13:9788740906479 og som engelsk e-Bog: ISBN-13:9788799691746 ved ForlagetSaxo
 • 2. Hvilket værk forfatteren præsenterer: I skal tilføje, at det er førstnævnte bog, der læses op fra; ISBN-13:9788740900507.

Generelle regler ved afbestilling og aflysning

Ved afbestilling gælder følgende regler:

 • – senere end 45 dage før arrangementets gennemførelse opkræves 50 % af honoraret
 • – senere end 30 dage før arrangementets gennemførelse opkræves 75 % af honoraret
 • – senere end 20 dage før arrangementets gennemførelse opkræves 100 % af honoraret

Ved aflysninger forstås alle former for afbud eller ændringer, herunder også afbud grundet sygdom samt afbud grundet flytning af aftale til andet tidspunkt, hvor der ikke er enighed om at ændringen kan ske gratis. Som regel vil lille ændring af tidspunkt på dagen være muligt at ændre, mens ændring af dato kan påvirke andre bookinger og derfor på forhånd skal aftales, og ses som en aflysning fra Jeres side, hvis jeg ikke kan få det til at gå op med andre opgaver.

Aflyser jeg (helt utænkeligt) som foredragsholder/underviser, gives hele honoraret retur. Ved foredrag kan jeg også anbefale en anden foredragsholder, der evt. ville kunne træde til i stedet.

Du gjorde det (afholdelse af foredrag) fantastisk, følelsesmæssigt blev jeg ligesom da jeg læste bogen, revet med og er fuld af beundring af dig, du er om nogen en rollemodel for andre, du sprudler jo og blomstre med positive energier, tak for en god aften

Birthe Høisleth Hvolbæk, pensioneret socialpædagog

Kontrakt
Jeg udfærdiger en kontrakt med præcis aftale om indhold, praktiske forhold og pris, som jeg snarest efter aftalens indgåelse mailer til jeres godkendelse. I har en uge til at godkende tilbuddet skriftligt. Herefter konverteres samme tilbud til faktura, som skal betales senest 8 dage efter foredragsdagen.

Betaling af honorar
Betaling kan foregå:

 • kontant
 • via kontooverførsel
 • elektronisk faktura
 • MobilePay

Betalingsbetingelser
8 dage netto kontant efter foredragsdagen. Husk at give mig besked, hvis I ønsker at benytte elektronisk fakturering, så jeg kan få sendt faktura den vej igennem fra start. Ved for sen indbetaling opkræves renter og gebyr i henhold til gældende lovgivning. Da det på forhånd er aftalt, hvornår regningen forfalder til betaling, kan der kræves morarenter fra forfaldsdagen. Rykkerskrivelser med dertilhørende interval og gebyrer bliver udsendt efter Renteloven jvf. rentelovens § 9b, stk. 1, jf. stk. 2. (læs mere HER)

TAK til Tina som er en fantastiskforedragsholder, og ikke mindst et stort menneske, som mange kan lære meget af. Jeg har følt mig utrolig godt underholdt og tiden fløj afsted… kan på det varmeste anbefale Tina

Dorthe Bach Carlsen, statsaut. fodterapeut

Uforpligtende tilbud 

Lad os få en snak, så også du kan blive rost for at booke et almen relevant foredrag. Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak. Sammen kan vi finde ud af, hvordan I gerne vil have vinklet jeres foredrag, undervisning eller fagligt oplæg. Du finder kontakt oplysninger HER.

Til arrangører: læs praktisk info og hensyn der er godt at vide, inden jeg skal holde foredrag hos jer.

PRAKTISK INFO – KLIK HER