fbpx

Med et medlemskab i Campbell.dk Skolen tager du hånd om dine medarbejdere og fremmer trivslen på arbejdspladsen. Dine medarbejdere får konkrete redskaber til at skabe kontakt med sig selv, lære at forstå egne følelser og grænser.

Mangler dine medarbejdere et lille skub for at finde ud af, hvordan de tager styringen i deres liv? Uanset om de mangler et lille eller stort skub, vil du øge deres motivation.

Med online arbejdslystkurserne fremmer du sundhed og trivsel blandt dine medarbejdere. Din virksomhed vil mærke øget arbejdsglæde, overskud i hverdagen og medarbejdere med mere balance i livet.  Kurserne er nemme, enkle og hurtige at tilgå for enhver medarbejder.

Hvis du har nogle spørgsmål kan du måske finde svaret herunder. Du finder mere om hvad Campbell.dk Skolen tilbyder din virksomhed her:

 •  Hvem henvender Campbell.dk Skolen sig til?


  Skolen er for alle virksomheder, som gerne vil sikre en bedre trivsel for medarbejderne. Alle kurser er gennemgået af flere psykoterapeuter og andre fagpersoner for at sikre størst mulig værdi. Kurserne er opbygget på en særlig måde til at fange den brede, der er for alle, der skal lære nye ting. Udover de onlinekurser er der også en række andre fordele, der alle er sammensat, så I opnår bedst mulig udbytte – endnu større arbejdslyst. 
 • Hvor lang tid tager et kursus?


  Det er individuelt, hvor lang tid du har brug for for at gennemføre et kursus. Alle kurserne er baseret på coachingværktøjer, som sætter gang i en process. Hvor lang tid du skal bruge på processen er svær at forudsige. Nogle af kurserne er bygget op, således at de kan gennemføres som en gruppe. Her vil du kunne støtte og spare med de andre, mens processen gennemgåes. Du får det bedste resultat, hvis du sætter ca. 30 minutter af om dagen til at arbejde med kurset.
 • Hvordan opretter jeg en ny medarbejder?


  Du skal sende en mail med medarbejderens arbejdsmail, så modtager medarbejderen instrukser til at komme ind i læringsplatformen på mail.
 • Hvor længe har virksomheden adgang til Skolen?


  Så længe Skolen eksisterer, og virksomheden beholder sit medlemsskab.
 • Hvordan bruger medarbejderne Campbell.dk Skolen?


  Medabejderne logger ind på læringsplatformen, hvor de kan vælge mellem de udbudte kurser. Kurserne gennemføres online og kræver ca. en halv times arbejde om dagen. Kurserne består af grundigt forklarede øvelser, som medarbejderen udfører i det tempo, der passer den enkelte.
 • Hvad koster et abonnement?


  Prisen afhænger af hvor stor en virksomhed, I har. Du kan læse mere om de forskellige priser lige her.
Campbell.dk Skolen