Når du er sammen med mennesker oplever du sikkert, at deres humør kan smitte dig?! Men du kan også smitte andre, har du nogensinde tænkt over det? Du kan give den gode energi videre, men så sandelig også den negative. Så vær opmærksom på hvilken energi du udsender, selv på de dårlige dage, hvor du måske bare er sur uden egentligt at vide hvorfor.

Eet smil og så får du mindst ti igen. Det er bedre afkast end at gå i banken, do’! Vil du være med til at sprede god energi i dag?

Det jeg hentyder til i videoen er i øvrigt Loven om Tiltrækningskraften. Kender du den? Ellers kan du læse meget mere om den lige her. Loven om tiltrækningskraften bruger jeg aktivt i min hverdag, og det har også hjulpet mig til at se, hvor stor indflydelse jeg kan have på andre. Jeg kan både tiltrække gode vibrationer og give den gode energi videre.

Der ligger rigtigt meget empowerment i loven om tiltrækningskraften. Bruger du også indimellem empowerment til at give dig selv et boost?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *