Du skal ikke kæmpe alene. Der er ok at fortælle om det, du oplever. Det er ikke noget, du skal skjule. Lad os dele vores oplevelser!

Måske kender du allerede min historie eller noget af den? Jeg fortæller oftest brudstykker og uddrag, når jeg holder foredrag. Emnerne favner bredt. For at det ikke skal blive en helaftensforestilling, udvælger jeg oftest et eller to af emnerne i min historie og fortæller om det.

Er du nysgerrig på mere, kan du købe min selvbiografi i webshoppen. Den indeholder hele min historie. Så kan du se, at det er vigtigt at dele. Det har nemlig været en vigtig brik i mit livs puslespil at fortælle min historie

Vil du se flere videoer fra mig, så kan du følge mig på min YouTube kanal, hvor jeg lægger videoer op og har et stort katalog af videoer.

Du kan også holde øje med min foredragskalender, hvor du kan se hvilke foredrag, jeg har planlagt.

TAK for dig! <3

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *