Facebookgrupper:

“Den gode dialog mellem socialrådgivere og borgere”

Kære socialrådgiver (in spe)

  • Dukker der indimellem tvivl op for dig om den gode dialog til en borger?
  • Hvilke problemstillinger løber du ind i?

Lad os få en god åben dialog i gang. Her kan vi dele, hvad du som sagsbehandler finder svært, og jeg vil give mit besyv med som tidligere barn i en dysfunktionel familie med invalid mor samt alkoholisk og psykisk syg far. Det kunne også være emner, der berører mig som mor med handicap eller som mor til handicappede børn samt ægtefælle til mand med sindslidelse.

Meld dig ind i allerede idag og vær med til at styrke den gode dialog. Du kan finde facebookgruppen ‘Den gode dialog mellem socialrådgivere og borgere’ her

Vær med i ambassadørgruppen på facebook

Banker dit hjerte for udsatte grupper? Drømmer du om at kunne gøre en forskel? Det kan du. Hjælp mig med at vise håbet for andre.

Meld dig ind i ambassadørgruppen og vær med til at gøre en forskel for mælkebøttebørn og andre udsatte.

Du kan finde facebookgruppen ‘Ambassadør for mælkebøttebørn og andre udsatte’ her

Vær med i facebookgruppen for mælkebøttebørn og andre udsatte

I facebookgruppen deler vi det, der gør livet svært, med hinanden. Kender du det med, at en lille ting kan vælte en dagligdag, der ellers lige var blevet tryg? Andre forstår ikke hvad du tumler med. Dine venner har deres familiers støtte. Mangler du et sted med ligesindende? Så er du meget velkommen hos os.

For at blive medlem af gruppen skal man komme fra en dysfunktionel familie, hvor der har manglet større, rammer og kærlighed, eller at man, som barn, har været udsat for vold.

Er du også udsat eller mælkebøttebarn, så kom og vær med i den lukkede facebookgruppe: ‘Mælkebøttebarn i blomst- lukket gruppe til udveksling’.

Du finder gruppen her


Vi tilbyder også mulighed for at mødes med andre voksne mælkebøttebørn rundt om i landet.

Klik på linket hvis du er interesseret i at høre mere om det i dit lokalområde. Se andre Facebookgrupper her:

Århus

Aalborg

Falster

Fyn

Sjælland

Sønderjylland

Vær obs på at du først bliver lukket ind i gruppen, når du har svaret på tre enkelte spørgsmål – bl.a. for at sikre os, at du er fra en dysfunktionel familie.