Foredrag for Biblioteker og teatre

Jeg tilbyder flere forskellige typer foredrag for biblioteker og teatre samt journalister. Her på siden kan I læse mere om min historie og læse anmeldelser af mine tidligere foredrag på biblioteker og teatre.

Sammendrag af mit foredrag på Vendsyssel Teater, lavet af Pia Mourier, instruktør

Fra invalid til individ

Hør en gribende fortælling om en barn- og ungdom præget af eget handicap, vold, druk, misbrug, alvorlig sygdom og svigt fra familie, venner, kærester og myndigheder. Men med stort mod og ukuelighed kæmper Tina sig igennem tilværelsen og dens forhindringer. Foredraget tager udgangspunkt i forfatterens chokerende og samtidigt livsbekræftende selvbiografi om at lære at blomstre i et miljø med druk, vold, misbrug og alvorlig sygdom.

Når du booker foredrag hos mig, får du en hel pakkeløsning med alt, hvad du skal bruge til reklame m.m.  Læs mere her

Foredrag for biblioteker

 

Mit foredrag tager udgangspunkt i min bog ‘Mælkebøttebarn i blomst’, som er en beskrivelse af min barndom og mine ungdomsår. Jeg er vokset op med min mor, som er invalid, og min far, som er psykisk syg, misbruger og voldelig. Min barndom var præget af fars drukture og hans voldelige adfærd overfor min mor, søster og

mig. Min mor formåede ikke at hjælpe min søster og jeg i sikkerhed fra min far, før der var gået mange år, men selvom vi slap væk fra min far, blev min verden ikke meget bedre af det…

Hør hele min historie og få et indblik i, hvordan jeg fik vendt mit liv fra at være udsat barn til at blive selvstændig iværksætter med egen familie.


Det var en kæmpe oplevelse. Både at høre Tinas fortælling om sin barske opvækst, og hvordan hun har formået at bruge modgangen positivt, men også hvordan jeg blev inspireret personligt. Tinas fortælling er så livsbekræftende at få lov til at få indblik i de senfølgevirkninger et mælkebøttebarn har og, hvordan Tina kæmper for at blomstre. Meget rørende.

Rikke Groves Lyngholm


Anine Kaas Aktivitetskoordinator, Aalborg Bibliotekerne, har anmeldt Mælkebøttebarn i blomst – 4 stjerner 

Et hudløst ærligt indblik i et fantastisk menneskes rejse gennem et liv, der har bud på mange udfordringer lige fra barnsben. Kan kun anbefale at I booker Tina.


 

Et godt foredrag i Løkken igår. Man var helt fyldt op ved at høre hvordan en skæbne kan være. Godt gået ønsker dig alt godt. 

Karin Mørk Jørgensen, publikum


KLIK HER OG SE PRISER

Læs mere

Foredrag for teatre

 

Enhver har lige så mange evner, som de selv tror på! Dette udsagn kom fra vores gæst denne søndag. Og det må man sige, at vores hemmelige gæst er et fantastisk bevis på. Tina Marie-Louise Campbell fortalte med indlevelse og humor om sit liv som mælkebøtte barn. Hun kalder det selv Mælkebøttebarn i blomst…

Pia Mourier, Instruktør og booker, Aalborg Teater

foredrag for biblioteker og teatre


 Dorte van den Hoorn har anmeldt Mælkebøttebarn i blomst 
– 5 stjerner

Hvor er det forfærdeligt, at et barn skal opleve det, som Tina har oplevet, og hvor er det samtidig inspirerende og livsbekræftende, at nogen formår at komme igennem det og bruge det positivt, som Tina gør.
Tina fortæller sin historie hudløst ærligt og er meget engageret. Det var både spændende, chokerende, rørerende og inspirerende at lytte til hende, og jeg kan kun anbefale hendes foredrag.


 Pia Pedersen,  (publikum Randers Bibliotek)

Tusind tak for en fantastisk aften👍
Du har været i mine tanker mange gange Idag.😉
Sikke et livsmod & glæde du har.
Så kom du endelig til Randers igen. Vil med glæde møde dig igen.

Læs flere anmeldelser og forslag til oplæg her:

Teater-anmeldelser

KLIK HER OG SE PRISER

Læs mere

Foredrag for journalister

 

Bogen er en fortælling om en opvækst i en dysfunktionel familie præget af vold og druk, skrevet af Tina Campbell fra Vodskov. Den er godkendt som fagrelevant materiale i undervisningen af socialrådgivere og socialpædagoger. – Jeg er så glad for, at bogen kan bruges af fagpersoner, siger Tina Campbell, forfatteren bag den selvbiografiske

fortælling. Bogen efterspørges og det gør Tina Campbell også som foredragsholder. Det betyder, at hun har sagt jobbet op, som karriere-vejleder på Aalborg Universitet og bruger nu al sin tid på, at fortælle om sine erfaringinger. – Jeg ville ønske, at der havde været nogle fagpersoner, som havde været mere opmærksomme på signaler i mit barndomshjem, og havde grebet ind. Det skete ikke, og hun lægger ikke skjul på, at det har krævet stædighed og insisteren, at nå frem til et værdigt liv. Hun er i dag gift, har to børn og har ind til for nylig arbejdet på Aalborg Universitet. – Det har krævet mod, at skrive bogen. Jeg har forsøgt, at holde min barndom hemmelig. Jeg skammede mig over den, og skulle blive 42 år før jeg turde stå frem og fortælle om den, slutter hun.

Pia Stuckert, Journalist TV2 Nord


Læs flere anmeldelser og forslag til oplæg her:

Journalist

KLIK HER OG SE PRISER

Læs mere

Book foredrag her 

eller på telefon

28405688

Videoanmeldelse, uddrag af foredrag samt indslag fra TV2

Videoanmelder Henriette, bibliotekar, Sæby Bibliotek

Video: Hør en bid af mit foredrag ‘Mælkebøttebarn i blomst’.

Video: TV2 Nord udsendelse om min bogudgivelse. Journalist: Pia Stuckert, Producer og fotograf: Michael Schmidt Thomsen

Køb min bog 'Mælkebøttebarn i blomst'

Bogen er en stærk fortælling om min barndom, opvækst og ungdom, som var præget af vold, handicap, misbrug og ikke mindst livstruende sygdom . Læs hvordan jeg gik fra udsat til succesfuld iværksætter.

KØB BOGEN HER

Print Friendly, PDF & Email