Foredrag for firmaer

Jeg laver både motivationsoplæg til firmaer og foredrag med fif til iværksættere. Du kan læse mere om mine foredrag for firmaer og iværksættere på denne side, ligesom du kan finde en lille samling af mine iværksætterfif.

Praktisk info
Fotograf Pia Haaning (107)

Når du booker foredrag hos mig, får du en hel pakkeløsning med alt, hvad du skal bruge til reklame m.m.  Læs mere her

Ønsker du at blive motiveret til at yde dit allerbedste, eller drømmer du om at blive iværksætter?

Jeg kom igennem de usagte sociale koder i den akademiske verden trods baggrund som socialt udsat. Med invaliditet på sidelinjen fandt jeg ud af at bruge min brogede baggrund konstruktivt.

Jeg var hende den forslåede, der bange gik langs husmuren, og håbede ingen fik øje på mig. Nu står jeg bl.a. foran et helt auditorium fuld af akademikere og fortæller min historie.

Hvordan er jeg kommet hertil?

Jeg vil bruge mine erfaringer som coach hos Aalborg Universitet og som iværksætter til at skabe motivation og dele ud af mine iværksætterfif. Jeg vil fortælle dig om rejsen, og forhåbentlig inspirere dig til at finde glæden ved dit job.

Publikum plejer efterfølgende at sige: “Når Tina kan få et godt arbejdsliv, kan jeg også finde glæden i mit!”.

Læs mere om de enkelte foredrag herunder eller kontakt mig for mere information her.

Foredrag for firmaer

 

Hvordan skaber man motivation hos sine ansatte? Få et motiverende foredrag fyldt med livsglæde og gå-på-mod til dine ansatte

I mine motivationsoplæg bruger jeg min erfaring fra min fortid som coach. Jeg er et meget smilende menneske, som tager udgangspunkt i at sprede

positiv energi og livsglæde, hvilket jeg mener, er et godt udgangspunkt for at arbejde med motivation.

Jeg har selv måttet finde styrken indeni til at turde begive sig ud i sit professionelle liv og sin karriere efter en hård opvækst og uden megen støtte fra mine omgivelser. Jeg blev mønsterbryder og ansat i en lang årrække på universitetet – en verden meget fjern fra min opvækst, dette blot få år efter at hospitalet, pga. livstruende sygdom, gav mig besked, om at jeg kun havde under to måneder tilbage at leve i.

Siden har jeg startet eget forlag og siden firma – med en invalidrende sygdom og små børn på sidelinjen.

Hør mig fortælle, om at finde styrke i sig selv, får det meste ud af sit liv, og hvordan man finder motivation og styrke til at udleve sine drømme.

 

KLIK HER OG SE PRISER

Læs mere

Foredrag for iværksættere og oplæg på iværksætteruddannelser

 

Er du iværksætter? Ny? Halvgammel? Eller ‘måske iværksætter’? 😉

Kom og hør min historie, hvor jeg går fra at være invalid og udsat til foredragsholder og forfatter med eget firma og forlag.

Få gode ideer og fif…

 

Det var med stor fornøjelse jeg en tirsdag morgen i Business Bee sammenhæng, hørte Tina Campbell’s meget professionelle foredrag om et meget alvorligt emne, hvor stort personligt overskud har overvunden alverdens modgang. Det kan jeg varmt anbefale.

Jesper Vognsgaard, arkitekt

 

KLIK HER OG SE PRISER

Læs mere

Iværksætterfif

 

Jeg håber, at andre kan bruge disse iværksætterfif og tanker bag min rejse som forfatter, selvudgiver og iværksætter.

Følg evt. min facebookside: Mælkebøttebarniblomst, hvor jeg poster om livet som forfatter, foredragsholder og

underviser.

Fiffene er samlet fra mine år som iværksætter og fra, da jeg holdt oplæg for selvudgivere på Aalborg Bibliotekernes temadag, hvortil jeg fandt på deres navn dertil; IværkStærk.

Her kom lokale iværksættere og fortalte om, hvordan de kom i gang, hvad deres udfordringer har været, og hvor du kan hente hjælp.

Download Iværksætterfif her.

Download Selvudgiverfif her.

Skal I igennem en fyringsrunde?

Giv medarbejderne et tankevækkende og lyst foredrag, der inspirerer til nytænkning omkring egne kompetencer!

Herudover tilbyder jeg også oplæg om den perfekte jobansøgning, fif til CV opbygning, mentorforløb samt individuel coaching. Skal du have præciseret dine kompetencer? Vil du opdate dit cv pga. jobskifte?

Kontakt mig for nærmere info her.

KLIK HER OG SE PRISER

Læs mere

Book foredrag her 

eller på telefon

28405688

Køb min bog 'Mælkebøttebarn i blomst

Bogen er en stærk fortælling om min barndom, opvækst og ungdom, som var præget af vold, handicap, misbrug og ikke mindst livstruende sygdom . Læs hvordan jeg gik fra udsat til succesfuld iværksætter.

KØB BOGEN HER

Print Friendly, PDF & Email