Foredrag for offentligt ansatte

Foredrag for offentligt ansatte retter sig blandt andet mod sagsbehandlere og jobcentre. Du kan læse mere om de enkelte offentlige foredrag på denne side.

Videoanmelder Hanne Rosenkrantz, socialrådgiverstuderende, AAU

Lær at skabe god kommunikation med udsatte borgere eller giv dem en peptalk, som kan skabe motivation 

Jeg vil bruge mine erfaringer fra flere års socialrådgiverundervisning ’den gode dialog mellem borger og rådgiver’, mine år ved Dansk Flygtningehjælp, min lukkede gruppe for sagsbehandlere, samt mine år som karrierevejleder ved Aalborg Universitet til at give jer konkrete værktøjer til den videre klare dialog med jeres borgere.

Når du booker foredrag hos mig, får du en hel pakkeløsning med alt, hvad du skal bruge til reklame m.m.  Læs mere her

Foredrag for sagsbehandlere

 

Hvordan får man en god kommunikation med de behandlere, éns forældre har sagt, man ikke kan stole på? 

Oplæg og debat om det at være mælkebøttebarn og få en god kommunikation med kommunen. Hvordan får man en god kontakt til

socialrådgiveren, når man er barn, ung, voksen og siden mor med handicap? Min personlige historie ender ud i konkrete idéer til, hvordan I som rådgivere får en blomstrende dialog med de udsatte borgere. Efterfølgende kan I få gode råd på skrift til Jeres fortsatte dialog med borgerne.


Tusind tak for et rigtig flot og gennemført foredrag. Du formår på en eller anden måde at få gjort din livshistorie jordnær, du er en kæmpe inspiration. Du udstråler en ufattelig styrke, mod og livsglæde, som man kun kan beundre og glæde sig over. Tusind tak fordi du ville dele dine oplevelser med os. Er sikker på, at flere af os kunne have lyttet til dig i timevis. Endnu en gang tak 😊

Maj Kaasing Rasmussen, Socialrådgiverstuderende, AAU

Læs flere anmeldelser og forslag til oplæg her:

Sagsbehandlere

KLIK HER OG SE PRISER

Læs mere

Foredrag for Jobcenteret

 

Peptalk for kursister/borgere omkring det at tage ansvar for livet og klare sig trods dårlige odds.

Hvordan får man som udsat en god uddannelse? Hvordan kan man som invalid få drømmejobbet? Hvad skal der til for at man finder styrken, når

man i forvejen er udfordret?

Jeg kommer med et oplæg som er tilpasset tilhørerne. Det giver dem mulighed for at spejle deres egen situation. Min meget brogede vej til succes giver et bredt billede af de muligheder, andre også kan benytte. Foredraget tydeliggør, hvordan man kan bruge netop de kompetencer, man har, til at skabe sig en karriere.


Virksomhedskonsulent Anne Marie Mikkelsen ved Aalborg Kommune sendte mig deltagerrespons på mit oplæg ved Jobcentrets linje;

Uddannelsesvejen. Her har jeg været ved flere lejligheder givet kontanthjælpsmodtagere gejst og kompetencer til at søge videre:

  • God formidling
  • Levende
  • Motiverende
  • Gjorde stort indtryk
  • Virker troværdigt når du, med din baggrund, kan tale om at være positiv, også når man synes alt går skævt
  • Din fortælling sætter tingene meget i perspektiv
  • Generelt ville de anbefale os, at invitere dig igen, når der er kommet nye deltagere, fordi de synes det var et rigtigt godt oplæg

Læs flere anmeldelser og forslag til oplæg her:

Jobcentrets brugere

Jobcentrets ansatte – eks. Integration

 

Herudover tilbyder jeg også oplæg om den perfekte jobansøgning, fif til CV opbygning samt kurser for SOSU’er, der ruster dem til job som handicaphjælpere. Kontakt mig for nærmere info.

KLIK HER OG SE PRISER

Læs mere

Foredrag for øvrige faggrupper

 

Få ikke bare en oplevelse men også en indsigt i samfunds- og familieforhold igennem min livsfortælling.

I dette foredrag vil du lytte med på en beretning om det at være barn af en voldsramt mor, en lille pige i en udsat familie, med alt hvad dertil hører

af manglende forståelse for et ligeværdigt forhold mellem mand og kvinde for mig som ung pige og senere forvirret voksen. Hvor skal selvværdet og tilliden findes henne? Jeg endte derfor med en alkoholiseret mand – og senere med en mand, der i den grad snød og bedragede mig… indtil jeg mødte sin nuværende mand, der er en støttende gentleman ud over alle grænser

Foredraget tager udgangspunkt i troen på, at alt trods alt nytter og kan lade sig gøre.


Mælkebøttebarn i blomst er en særdeles modig og vigtig historie. Tina Maria-Louise Campbell tager fat i nogle af de tabuer, vi stadig har tilbage som samfund i Danmark fra et personligt perspektiv. Historien indeholder også fortællingen om et barn – og sidenhen ung kvinde – som gang på gang svigtes af familie, venner, kærester og myndigheder i foruroligende grad. Den mageløse mangel på respekt Tina Maria-Louise Campbell har mødt i sit liv efterlod denne lytter lamslået. Men Tina Maria-Louise Campbells livsvilje og lykkevilje hjælper hende til igen og igen at overkomme, hvad ingen burde udsættes for.

Derfor er foredraget i høj grad også en historie om personlig udvikling og personlig styrke. Tina Maria-Louise Campbell fortæller godt – uden bitterhed og selvmedlidenhed i et ærligt og nærværende sprog. Budskaberne er så vigtige, at historien bør nå ud til et stort publikum. Det er en hård, lærerig og livsbekræftende fortælling, og jeg giver foredraget mine varmeste anbefalinger!

Gitte Cannon Adjunkt, cand.scient.soc.

’Mælkebøttebarn i blomst’ er sendt til undervisningsbrug på Københavns Universitet, hvor underviser på KU professor dr. Jur. Kirsten Ketscher skriver:

… den vil passe godt ind i handicaptemaet på socialretskurset. Det er vigtigt at de kommende jurister også for en sådan beskrivelse fra en person, der selv har problemerne på nært hold.

Læs flere anmeldelser og forslag til oplæg her:

Øvrige faggrupper

KLIK HER OG SE PRISER

Læs mere

Book foredrag her 

eller på telefon

28405688

Køb min bog 'Mælkebøttebarn i blomst'

Bogen er en stærk fortælling om min barndom, opvækst og ungdom, som var præget af vold, handicap, misbrug og ikke mindst livstruende sygdom . Læs hvordan jeg gik fra udsat til succesfuld iværksætter.

KØB BOGEN HER

Print Friendly, PDF & Email