Foredrag for Sundhedsprofessionelle

Disse foredrag retter sig mod alle, der beskæftiger sig i sundhedssektoren. Her på siden kan du læse om mine foredrag for sygeplejersker, sundhedsplejersker og SOSU hjælpere. Jeg tilbyder foredrag for sundhedsprofessionelle i bred forstand, så kontakt mig endelig for et foredrag lavet specifikt til jeres profession.

Videoanmelder Mette Østergaard, lægesekretær, Psykiatri Nord

Når du booker foredrag hos mig, får du en hel pakkeløsning med alt, hvad du skal bruge til reklame m.m.  Læs mere her

Her har I i brancherne en mulighed for at komme helt bag om borgeren.

 

Brænder du for at hjælpe udsatte – men har du nogle gange svært ved at finde ud af, hvordan? Man hører altid, at man skal være der for hinanden. Men det kan være svært at finde ud af, hvad det helt konkret betyder.

Jeg vil gerne give dig svar. Jeg er selv vokset op med vold og druk derhjemme, en invaliderende gigtsygdom og mobning. Siden fik jeg AIDS og fik at vide, jeg skulle dø.

Du har i mit foredrag mulighed for at høre, hvilke konkrete ting, du kan gøre for at hjælpe det skræmte barn eller den udsatte voksen. Måske har du selv brug for nogle fif til at – lære at blomstre mod alle odds.

Det handler om historien, både den nære og store, som menneskets indgang til bevidsthed og klarhed om sig selv og andre.

Foredrag for sygeplejersker

 

Hvordan oplever kronisk syge hospitalsbesøg og/eller afhængighed af personlig hjælp igen og igen? Hvordan skaber vi bedre dialog med patienterne? 

Få et indblik i livet hos én af de patienter, plejepersonale sjældent kommer hele vejen rundt om.
Tina Marie-Louise Campbell, forfatter til bogen ’Mælkebøttebarn i blomst’ giver oplæg, debatterer med os og svarer på spørgsmål.


Bookeren ved Dansk Sygeplejeråd, Aalborg anmelder:

… Jeg har kun hørt positivt fra aftenen. Det jeg har hørt er bl.a.: – Tina nået helt ud til os – Hun gav så meget af sig selv og var så ’levende’ – Det var enormt medrivende – Der var rigtig mange vinkler, der gav anledning til refleksion over det vi gør – Et utroligt dejligt menneske. Så du kan godt være stolt af dit bidrag den aften. Og vi fik bestemt ’valuta’ for pengene. Og for mit eget vedkommende har vores samarbejde omkring planlægningen være super. Du har svaret hurtigt tilbage og vi har sammen kunnet reflektere lidt over program osv. Så ja: Professionelt fra din side…

Lilli Lykkegaard Politisk chefkonsulent, DSR booker

Læs flere anmeldelser og forslag til oplæg her:

Sygeplejersker

Lægesekretær

Psykolog

Ergoterapeuter

 

KLIK HER OG SE PRISER

Læs mere

Foredrag for Sundhedsplejersker

 

Hvordan håndterer man komplekse og udviklingsorienterede situationer i arbejdssammenhænge, når man møder en udsat borger?

Hvilket fagligt og tværfagligt samarbejde med en professionel tilgang kan man benytte? Hvor fungerede samarbejdet og hvor kunne det have været bedre? Jeg plejer at lægge op til efterfølgende debat, så de studerende/fagprofessionelle kan spørge og

komme med løsningsforslag ud fra deres egen refleksioner over min fortælling.

Mit oplæg henvender sig til alle sundhedsprofessionelle. Oplægget kunne være for færdig uddannede, sygeplejersker der har været i hvervet i mange år, fælles forelæsning, studiegruppearbejde, holdundervisning eller oplæg for hele årgange. Derudover kunne underviseren med fordel snakke teori med de studerende. Når jeg har haft min case på, kan underviseren eller jeg lede en debat, hvor de studerende kan formulere faglige mål, midler og metoder. Oplægget munder ud i helt konkrete råd til ’den gode dialog med patienten’.


Absolut spændende og meget rørende foredrag Tina. Jeg var vild med de små overskrifter/stikord på mælkebøtten – det gjorde det mere levende at høre på, fordi du kunne din fortælling og rækkefølgen og intet var tilfældigt eller oplæst. Meget meget inspirerende og din fortælling vil jeg have med i mit hjerte og sent glemme 😀 jeg ønsker dig alt det bedste for fremtiden med både helbred, familie og forfatterskab 😀 P.S. du gjorde det også ok i interviewet.

Mette Ø. Simonsen, Lægesekretær, Brønderslev Psykiatriske Sygehus

 

Læs flere anmeldelser og forslag til oplæg her:

Sundhedsplejerske

KLIK HER OG SE PRISER

Læs mere

Foredrag for SOSU hjælpere

 

Kunne I tænke Jer oplæg omkring emnerne fra flere af SOSU kurser; hvordan det er at være del af en misbrugsfamilie, barn og fysisk og psykisk handicappet?

Eller hvordan er det at være ægtefælle til psykisk syg, mor med handicap, mor til børn med adfærdshandicap? Oplægget kan handle om etik og omsorg i arbejdet med alvorligt syge ligesom det ligger lige for, at vi i stedet kunne dykke ned i god dialog mellem SOSU og hjælper/ledsager.

Disse oplæg kan være med til at hindre de frafald fra SOSU-skolen, der sker omkring elevernes praktikperiode, fordi de bliver overraskede over mødet med borgeren.


Kære Tina, tillykke med e-bogen, med den trykte bog, med gang i foredragsrækken, med din succes. Jeg har kendt dig i mange år og hørt mange af tingene, som står nævnt i din bog, og som du taler om i dit foredrag. Alligevel lærer jeg nyt om dig, når tingene bliver fortalt på en anden måde. Uanset om man har læst din bog eller ej, så kan man sagtens høste en masse af dit foredrag. Fortsæt i samme bane 🙂

Rikke Mide, Arbejdsgiver for SOSU medarbejdere

Læs flere anmeldelser og forslag til oplæg her:

SOSU hjælpere

 

Herudover tilbyder jeg også oplæg om den perfekte jobansøgning, fif til CV opbygning samt kurser for SOSU’er, der ruster dem til job som handicaphjælpere. Kontakt mig for nærmere info.

KLIK HER OG SE PRISER

Læs mere

Book foredrag her 

eller på telefon

28405688

Få fif til den gode dialog med patienter

Modtag mit gratis nyhedsbrev

Læs anmeldelse af bogen ‘Mælkebøttebarn i blomst’ fra bladet Sundhedsplejersken

Sundhedsplejersken - anmeldelse af Mælkebøttebarn i blomst
Sundhedsplejersken- blad

Køb min bog 'Mælkebøttebarn i blomst'

Bogen er en stærk fortælling om min barndom, opvækst og ungdom, som var præget af vold, handicap, misbrug og ikke mindst livstruende sygdom . Læs hvordan jeg gik fra udsat til succesfuld iværksætter.

KØB BOGEN HER

Print Friendly, PDF & Email