Foredrag med Tina M.-L. Campbell

Mine foredrag tager udgangspunkt i en voldelig barndom, alvorlig sygdom og om at skabe succes på trods.

Når jeg holder foredrag tager jeg udgangspunkt i min opvækst og jeg fortæller om, hvordan jeg fandt troen på mig selv, på livet og fandt motivationen til at skabe succes på trods. Foredragene er vinklede på mange forskellige måder, da de tager udgangspunkt i tilhørerne.

Læs mere om de enkelte foredragstyper længere nede på denne side. Alle nedenstående typer af foredrag kan også bruges i helt andre kredse.

Måske er du interesseret i andre vinkler? Så hører jeg gerne uforpligtende fra dig, så vi sammen kan lave et foredrag skræddersyet til lige præcis jer!

Mønsterbryderforedrag

Sådan booker du et foredrag

Udfyld formularen herunder, så kontakter jeg dig til en uforpligtende samtale om mulighederne for at lave et foredrag til netop dig.

Du får en samlet pakkeløsning

Når du booker et foredrag hos mig får du en samlet pakkeløsning, så det er så nemt og bekvemt for dig, som muligt. Jeg sender dig en pakke med al markedsføringsmateriale, du får brug til netop dit foredrag.

Disse mønsterbryder foredrag henvender sig lige såvel til firmaer, personaleforeninger, menighedsråd, seniorklubber som til almene foreninger med flere. På denne side kan du læse mere om indholdet af de forskellige typer af foredrag om at være mønsterbryder. Jeg tilretter altid til det specifikke publikum. Læs mere.

Coachingforedrag

Jeg tilbyder coachingforedrag for fysisk og psykisk udfordrede, og jeg holder også coachingforedrag for mælkebøttebørn. Lær at leve godt på trods af dine udfordringer. Gider du leve med dig selv? Hvad kunne gøre dit liv lettere at leve? Hvordan tager du ansvar for dit eget liv? Få konkrete fif til din hverdag! Læs mere.

Motivationsforedrag

Jeg laver både motivationsoplæg til firmaer og foredrag med fif til iværksættere. Du kan læse mere om mine foredrag for firmaer og iværksættere på denne side, ligesom du kan finde en lille samling af mine iværksætterfif. Læs mere.

Foredrag for skoler

Disse foredrag retter sig mod folkeskoler, højskoler og videregående læreanstalter. Mine foredrag for skoler indeholder nyttig viden for både elever og undervisere. Læs mere.

Foredrag for socialrådgivere og lign. professioner

Foredrag for offentligt ansatte retter sig blandt andet mod socialrådgivere, sagsbehandlere og jobcentre. Du kan læse mere om de enkelte offentlige foredrag på denne side. Læs mere.

Foredrag for sundhedsprofessionelle

Disse foredrag retter sig mod alle, der beskæftiger sig i sundhedssektoren. Her på siden kan du læse om mine foredrag for sygeplejersker, sundhedsplejersker og SOSU hjælpere. Jeg tilbyder foredrag for sundhedsprofessionelle i bred forstand, så kontakt mig endelig for et foredrag lavet specifikt til jeres profession. Læs mere.

Foredrag for Pædagogiske fagpersoner

Jeg tilbyder foredrag til lærere, pædagoger, musikterapeuter og pædagogiske psykologer og kan lave foredrag for pædagogiske fagpersoner af alle slags. Kontakt mig gerne for et foredrag tilrettelagt til netop din faggruppe. Læs mere.

Foredrag for bibliokteker og teatre

Jeg tilbyder flere forskellige typer foredrag for biblioteker og teatre samt journalister. Her på siden kan I læse mere om min historie og læse anmeldelser af mine tidligere foredrag på biblioteker og teatre. Læs mere.

Når du booker foredrag hos mig, får du en hel pakkeløsning med alt, hvad du skal bruge til reklame m.m.  Læs mere her

Se priser og rabatmuligheder her.

Hør en bid af et af Tina M.-L. Campbell´s foredrag

Print Friendly, PDF & Email