Foredrag med Tina M.-L. Campbell

Mine foredrag tager udgangspunkt i en voldelig barndom, alvorlig sygdom og om at skabe succes på trods.

Når jeg holder foredrag tager jeg udgangspunkt i min opvækst og jeg fortæller om, hvordan jeg fandt troen på mig selv, på livet og fandt motivationen til at skabe succes på trods. Foredragene er vinklede på mange forskellige måder, da de tager udgangspunkt i tilhørerne.

Læs mere om de enkelte foredragstyper længere nede på denne side. Alle nedenstående typer af foredrag kan også bruges i helt andre kredse.

Måske er du interesseret i andre vinkler? Så hører jeg gerne uforpligtende fra dig, så vi sammen kan lave et foredrag skræddersyet til lige præcis jer!

Sådan booker du et foredrag

Udfyld formularen herunder, så kontakter jeg dig til en uforpligtende samtale om mulighederne for at lave et foredrag til netop dig.

Mønsterbryderforedrag

Disse mønsterbryder foredrag henvender sig lige såvel til firmaer, personaleforeninger, menighedsråd, seniorklubber som til almene foreninger med flere. På denne side kan du læse mere om indholdet af de forskellige typer af foredrag om at være mønsterbryder. Jeg tilretter altid til det specifikke publikum. Læs mere.

Coachingforedrag

Jeg tilbyder coachingforedrag for fysisk og psykisk udfordrede, og jeg holder også coachingforedrag for mælkebøttebørn. Lær at leve godt på trods af dine udfordringer. Gider du leve med dig selv? Hvad kunne gøre dit liv lettere at leve? Hvordan tager du ansvar for dit eget liv? Få konkrete fif til din hverdag! Læs mere.

Motivationsforedrag

Jeg laver både motivationsoplæg til firmaer og foredrag med fif til iværksættere. Du kan læse mere om mine foredrag for firmaer og iværksættere på denne side, ligesom du kan finde en lille samling af mine iværksætterfif. Læs mere.

Foredrag for skoler

Disse foredrag retter sig mod folkeskoler, højskoler og videregående læreanstalter. Mine foredrag for skoler indeholder nyttig viden for både elever og undervisere. Læs mere.

Foredrag for socialrådgivere og lign. professioner

Foredrag for offentligt ansatte retter sig blandt andet mod socialrådgivere, sagsbehandlere og jobcentre. Du kan læse mere om de enkelte offentlige foredrag på denne side. Læs mere.

Foredrag for sundhedsprofessionelle

Disse foredrag retter sig mod alle, der beskæftiger sig i sundhedssektoren. Her på siden kan du læse om mine foredrag for sygeplejersker, sundhedsplejersker og SOSU hjælpere. Jeg tilbyder foredrag for sundhedsprofessionelle i bred forstand, så kontakt mig endelig for et foredrag lavet specifikt til jeres profession. Læs mere.

Foredrag for Pædagogiske fagpersoner

Jeg tilbyder foredrag til lærere, pædagoger, musikterapeuter og pædagogiske psykologer og kan lave foredrag for pædagogiske fagpersoner af alle slags. Kontakt mig gerne for et foredrag tilrettelagt til netop din faggruppe. Læs mere.

Foredrag for bibliokteker og teatre

Jeg tilbyder flere forskellige typer foredrag for biblioteker og teatre samt journalister. Her på siden kan I læse mere om min historie og læse anmeldelser af mine tidligere foredrag på biblioteker og teatre. Læs mere.

Når du booker foredrag hos mig, får du en hel pakkeløsning med alt, hvad du skal bruge til reklame m.m.  Læs mere her

Se priser og rabatmuligheder her.

Hør en bid af et af Tina M.-L. Campbell´s foredrag

foredrag for biblioteker og teatre

Enhver har lige så mange evner, som de selv tror på! Dette udsagn kom fra vores gæst denne søndag. Og det må man sige, at vores hemmelige gæst er et fantastisk bevis på. Tina Marie-Louise Campbell fortalte med indlevelse og humor om sit liv som mælkebøtte barn. Hun kalder det selv Mælkebøttebarn i blomst…”

Pia Mourier, Instruktør og booker Aalborg Teater

“Det var meget berigende og inspirerende og kan ses fra mange forskellige vinkler afhængig af den enkelte deltagers egne oplevelser eller generelle forståelse. Det giver så meget at tænke over, og hvor må det give et godt indblik i den verden de studerende skal indgå i på et tidspunkt. Hvor vigtigt det er med respekt og forståelse for det enkelte menneske socialrådgiveren sidder overfor, om det bliver en hjælp/støtte i den situation man sidder i, eller om det bliver en kontrolinstans som kan eller ikke kan levere den rette hjælp. Jeg vil anbefale dit oplæg næste gang, der starter et nyt hold. Det er helt sikkert.”

Tine Nørgaard, Undervisningsbooker og ansat Socialrådgiveruddannelsen

“… Vi havde ikke blot fået en oplevelse, men i langt højere grad en indsigt i samfundsforhold og familieforhold, en socialfaglig beskrivelse af, hvordan et barn oplever en barsk opvækst og redskaber til, at kæmpe sig ud af en svær situation. Jeg kan varmt anbefale foredraget til efterskoler, højskoler og uddannelsessteder, som gerne vil sætte menneskelige relationer til debat.”

Michael Pedersen, Højskolelærer på Egmont Højskolen

Margit anmeldelse

“Det var en stærk og autentisk oplevelse at høre din fortælling! Dine foredrag var sammen med resten af dagens program med til, at eleverne på Ringkøbing Skole ikke bare fik en god oplevelse – men også god læring og fokus på at stoppe vold og individets rettigheder. Du havde en meget fin fornemmelse for aldersforskellen på de to hold og dermed også måden, hvorpå man når den enkelte…”

Margit Plougmann, Skoleleder, Ringkøbing Skole

Se et af mine kommende foredrag

Vil du gerne høre mit foredrag - er muligheden måske lige her

 

En del af mine foredrag er gratis at deltage i.

Du kan også se, om et af mine foredrag finder sted i netop dit nærområde.

Se flere af mine kommende foredrag ved at klikke her

Print Friendly, PDF & Email