Hvad skal der til for at kunne stå stærkt på arbejdsmarkedet, når ens ben er svage?

Hvordan bevarer du din gejst og rejser dig op igen og igen, når du flere gange har prøvet, at helbredet slår dig ned?

Hvordan arbejder I med social ansvarlighed i jeres virksomhed?

Jeg har levet med invaliderende gigt, siden jeg var to år, hvorfra jeg blandt andet ikke har kunnet bøje mine ben. Jeg fik at vide som 27-årig, at jeg havde så mange livstruende AIDS-udbrud, at jeg ville blive medlem af klub 27 (at jeg ikke ville leve året ud) og gjorde mig klar til, at jeg skulle dø. Men her står jeg – eller, jeg sidder i min kørestol med gejst – som 48-årig med mand og børn og har skabt mig et liv og en hverdag i blomst. Det lå ellers ikke i kortene!

Jeg påbegyndte en akademisk uddannelse og blev ansat på Aalborg Universitet som coach og karrierevejleder. Idag har jeg min egen virksomhed Campbell.dk med både forlag, foredrag og kurser, har et helt team af ansatte og flere frivillige.

Sideløbende er jeg blevet mere og mere invalid. Men gejst bevarede jeg!

Vejen til mit gode sted i dag har været lang og kroget. Når jeg kan, kan du også!

 

Jeg giver motivation til medarbejderenes gejst, glæde og effektivitet. Det er vigtigt for dine medarbejdere at holde fast i arbejdsmarkedet – for deres egen skyld.

 

 

Godt 70.000 danskere fået bevilget et fleksjob, og det er en stigning på 28 procent siden reformen af fleksjob- og førtidspension trådte i kraft i 2013. Hvordan ruster du din virksomhed til at tage imod fleksjobbere? Det giver jeg bl.a. et bud på.

Tina M.-L. Campbell

 

Hvad siger andre?

Tina tilbyder konkrete redskaber til publikum

Jeg har haft glæden af at høre Tina Campbell´s foredrag ved flere lejligheder, og jeg kan på det varmeste anbefale foredraget.

Tina formår at være meget nærværende og inddrager hendes publikum i sine foredrag. Vi publikummer er meget stille, mens Tina fortæller, for hendes historie er enormt rørende. Trods den meget rørende historie fortæller Tina den med brug af humor, så det bliver på ingen måde tungt at høre Tinas foredrag.

Tina tilbyder konkrete redskaber til publikum såsom, hvad man kan gøre, hvis man rammes af svær fysisk sygdom eller gerne vil kunne tage en svær samtale med et barn eksempelvis. Tinas indsigt i emnerne og hendes evne til at formidle til publikum, gør hendes foredrag og faglige oplæg til noget helt særligt og meget brugbart for publikum.

Jeg har som nævnt hørt Tinas foredrag flere gange, og jeg røres hver gang af Tinas historie, og det bliver aldrig kedeligt at høre Tinas foredrag, da Tina har så mange vinkler på hendes historie, at man får noget nyt med hver gang

Sandie anmelder - Campbell.dk
Sandie Møller Jensen - Publikum

…gør mig endnu mere opmærksom på mennesket jeg sidder ovenfor

Som psykoterapistuderende der er i gang med klient arbejde, har jeg fundet det meget hjælpsomt at
læse igennem “Konkrete råd til sundhedsprofessionelle” som Tina har lavet, inden en klientsession.
“Konkrete råd til sundhedsprofessionelle” gør mig endnu mere opmærksom på mennesket jeg sidder
ovenfor, og udfordringer som jeg ikke nødvendigvis naturligt tænker over.

Ida Fossum anmelder - Campbell.dk
Ida Fossum - Psykoterapistuderende
Psykoterapistuderende

 

 

Dyk også gerne ned i mine Online Arbejdslystkurser