Jeg tilbyder flere forskellige typer foredrag for biblioteker og teatre samt journalister. Her på siden kan I læse mere om min historie og læse anmeldelser af mine tidligere foredrag på biblioteker og teatre.

Fra invalid til individ

Hør en gribende fortælling om en barn- og ungdom præget af eget handicap, vold, druk, misbrug, alvorlig sygdom og svigt fra familie, venner, kærester og myndigheder. Men med stort mod og ukuelighed kæmper Tina sig igennem tilværelsen og dens forhindringer.

Foredraget tager udgangspunkt i forfatterens chokerende og samtidigt livsbekræftende selvbiografi om at lære at blomstre i et miljø med druk, vold, misbrug og alvorlig sygdom.


Foredrag for biblioteker

Mit foredrag tager udgangspunkt i min bog ‘Mælkebøttebarn i blomst’, som er en beskrivelse af min barndom og mine ungdomsår. Jeg er vokset op med min mor, som er invalid, og min far, som er psykisk syg, misbruger og voldelig. Min barndom var præget af fars drukture og hans voldelige adfærd overfor min mor, søster og mig. Min mor formåede ikke at hjælpe min søster og jeg i sikkerhed fra min far, før der var gået mange år, men selvom vi slap væk fra min far, blev min verden ikke meget bedre af det…

Hør hele min historie og få et indblik i, hvordan jeg fik vendt mit liv fra at være udsat barn til at blive selvstændig iværksætter med egen familie.


Foredrag for teatre

Enhver har lige så mange evner, som de selv tror på! Dette udsagn kom fra vores gæst denne søndag. Og det må man sige, at vores hemmelige gæst er et fantastisk bevis på. Tina Marie-Louise Campbell fortalte med indlevelse og humor om sit liv som mælkebøtte barn. Hun kalder det selv Mælkebøttebarn i blomst…


Foredrag for journalister

Bogen er en fortælling om en opvækst i en dysfunktionel familie præget af vold og druk, skrevet af Tina Campbell fra Vodskov. Den er godkendt som fagrelevant materiale i undervisningen af socialrådgivere og socialpædagoger. – Jeg er så glad for, at bogen kan bruges af fagpersoner, siger Tina Campbell, forfatteren bag den selvbiografiske fortælling.

Bogen efterspørges og det gør Tina Campbell også som foredragsholder. Det betyder, at hun har sagt jobbet op, som karriere-vejleder på Aalborg Universitet og bruger nu al sin tid på, at fortælle om sine erfaringinger. – Jeg ville ønske, at der havde været nogle fagpersoner, som havde været mere opmærksomme på signaler i mit barndomshjem, og havde grebet ind. Det skete ikke, og hun lægger ikke skjul på, at det har krævet stædighed og insisteren, at nå frem til et værdigt liv.

Hun er i dag gift, har to børn og har ind til for nylig arbejdet på Aalborg Universitet. – Det har krævet mod, at skrive bogen. Jeg har forsøgt, at holde min barndom hemmelig. Jeg skammede mig over den, og skulle blive 42 år før jeg turde stå frem og fortælle om den, slutter hun.


Sammendrag af mit foredrag på Vendsyssel Teater, lavet af Pia Mourier, instruktør