Find glæden i dit arbejdsliv og bliv motiveret til at yde dit allerbedste.

Ønsker I at være førende indenfor CSR? Jeg holder oplæg om, hvordan man med inklusion kan få en bedre økonomisk bundlinje, skabe forståelse mellem ansatte og evt. fleksjobbere og få ansatte i små nichejobs – langt nemmere end I ville tro!

Jeg holder også motivationsforedrag, hvor jeg bruger min erfaring som iværksætter samt fra mit job som karrierevejleder og coach på Aalborg Universitet. I motivationsforedragene fortæller jeg om, hvordan jeg fandt ud af at bruge min hårde opvækst med invaliditet på sidelinjen konstruktivt.

Hvad får du med fra mine motivationsforedrag?

Jeg besøgte netværket Businessbees med foredraget: “Min vej fra udsat til iværksætter”. Et foredrag der gav konkrete redskaber til arbejdsglæden.

Per Topp, som er salgstræner og havde hyret mig til foredraget, sendte mig disse ord. Per Topp fortæller på bedste vis præcist, hvad du tager med dig fra mine foredrag.

Det kan stadig mærkes – suset og tavsheden efter Tina M.-L. Campbell

Vi havde i businessbees netværk 2018 mange betydningsfulde oplægsholdere. En af dem vil jeg anbefale videre til dig, der sidder i en forening, virksomhed eller anden form for organisation.

FORDI: Det kan stadig mærkes – suset og tavsheden efter Tina M.-L. Campbell holdt sit foredrag om sin usandsynligt hårde opvækst. Det der samtidig skinner igennem efter den morgen, hvor hun besøgte netværket, er evnen til bevidst, at holde fast i dér, hvor vi kan gøre en forskel for os selv og ikke mindst for andre.

Turen med Tina bliver aldrig for omklamrende eller et oplæg, der byder op til “NÅH – hvor er det synd for mig – dans”. Og netop det er skønt befriende og livgivende. Man kan godt sidde tilbage med sin egen “sten i skoen” og med rette føle – hvad fanden brokker jeg mig over. Det smitter og giver STOR fokus på vores egen fremdrift, når vi bliver konfronteret.

Jeg kan på det varmeste og med stor kærlighed anbefale foreninger, virksomheder og organisationer at hyre Tina. I bliver alle beriget i virksomheden, i forretningen og ikke mindst, som mennesker.

Anmeldelse fra Per Topp - Campbell.dk
Per Topp
Salgstræner

Hvordan skaber du motivation hos dine ansatte?

Få et motiverende foredrag fyldt med livsglæde og gå-på-mod til dine ansatte.

Mine foredrag tager udgangspunkt i min egen rejse. Jeg måtte selv finde styrken indeni til at turde begive mig ud i mit professionelle liv og min karriere, uden megen støtte fra mine omgivelser. Efter en hård opvækst blev jeg mønsterbryder og var i en årrække ansat på Aalborg Universitet som karrierevejleder og coach.

Siden har jeg startet eget forlag og foredragsvirksomhed – med en invaliderende sygdom og to små børn på sidelinjen. Med et smil på læben spreder jeg positiv energi og livsglæde, som er et godt udgangspunkt for at arbejde med motivation. Jeg viser dig, hvordan du finder styrken i dig selv og får det meste ud af dit liv. Hvordan du finder motivation og styrke til at udleve dine drømme.

Har du flexjobbere ansat?

Godt 70.000 danskere har fået bevilliget fleksjob. Det er en stigning på 28 %, siden reformen for fleksjob og førtidspension trådte i kraft i 2013. Et stadigt stigende antal medarbejdere i fleksjob eller med anden fysisk svækkelse fordrer, at I skal balancere mellem Jeres medarbejderes behov og Jeres egne behov for udførte opgaver.

Der er god grund til, at din virksomhed skal være rustet til udviklingen med flere fleksjobbere. Både fordi det styrker din virksomheds CSR, men også for, at skabe et godt arbejdsmiljø for fleksjobbere og deres kollegaer.

Du får et foredrag med konkrete værktøjer til arbejdsglæde – også med fysisk svækkelse. Der gives også konkrete redskaber til at lette kommunikationen. Jeg forklarer, hvorfor frustrationer kan opstå og hvordan de undgås. Samtidig får du mit bud på den svære balancegang mellem positiv forskelsbehandling og diskrimination.

Skal I igennem en fyringsrunde?

Giv medarbejderne et tankevækkende og lyst foredrag, der inspirerer til nytænkning om egne kompetencer.

Med udgangspunkt i mit arbejde som kompetencevejleder og coach på Aalborg Universitet kommer jeg omkring, hvordan du afklarer dine egne kompetencer, også dem du ikke ved, du har. Med udgangspunkt i min egen rejse fortæller jeg, hvordan du finder styrke og motivation i modgang. Hvis det ønskes, kan jeg også gennemgå det gode CV og den gode jobansøgning i oplægget.

Er du iværksætter, eller drømmer du om at blive det?

Er du iværksætter? Ny? Halvgammel? Eller “måske” iværksætter?

Måske er du en del af et iværksætternetværk eller går på en iværksætteruddannelse, hvor det kunne være relevant at få mig ud som oplægsholder?
Få min historie om hvordan jeg gik fra at være invalid og udsat til at være forfatter, selvudgiver og foredragsholder. Jeg fortæller, hvordan du finder styrken og motivationen til at udleve dine drømme.

Er du ene-iværksætter eller har bare ikke mulighed for at hyre mig til foredrag? Så kan du i stedet få mine bedste tips til iværksætteri og hvordan du bliver selvudgiver. Du kan også følge med på min facebookside: Tina M.-L. Campbells personlige historie og følge med i mit liv som forfatter, foredragsholder og underviser.

Mine tips er samlet gennem mine år som selvstændig iværksætter og igennem kontakt til andre lokale iværksættere. Fx i forbindelse med mit oplæg for selvudgivere til Aalborg Bibliotekernes temadag, hvor jeg også var med til at navngive netværket; IværkStærk. Her fortalte flere iværksættere om deres udfordringer, hvordan de kom igang og hvor de fandt hjælp.