motiverende

Et motiverende foredrag med konkrete redskaber kan gøre underværker på en arbejdsplads.

Jeg tilbyder motiverende foredrag, der giver jeres medarbejder arbejdsglæde og motiverer dem til at være blive den bedste udgave af sig selv.

Derudover kan jeres ansatte få motiverende konkrete redskaber.

Jeg har en lang række redskaber, som kan løfte jeres medarbejdere og forebygge livskrise. Jeg er meget stærk i den psykosociale del med trivsel og arbejdsglæde – en vigtig del da flere og flere danskere oplever mistrivsel (Iflg. sundtarbejdsmiljo.dk).

 

Dyk også gerne ned i mine Online Arbejdslystkurser

 

 

Idéer til foredragsemner

Fokus på arbejdsglæde, stress, medarbejdere i svære livssituationer, fra invalid til individ, effektivitet i virksomheden, social ansvarlighed kunne være nogle af mine emner.

Jeg viser via mit eget eksempel helt konkret, hvad jeg selv har gjort alle de gange livskriser har væltet mig. Hvordan bevarer man glæden, modet og håbet om en stabil hverdag, der også inkluderer et godt arbejdsliv, når man vælter fuldstændigt i sit liv?

 

 

Jeg tilbyder fx en samlet HR-pakke:

✔  Styrk Arbejdsglæden – foredrag der løfter og inspirerer til eget (arbejds-)liv

✔  Online kursus der nemt hjælper jeres arbejdsplads ved stress blandt medarbejderne

✔ Adgang til alle mine redskaber;

Forældre før tid, Stressramt, Fysisk svækket, Sidste stop på livsrejsen, Pårørende til psykisk syge, Hverdag med barn med handicap, og for Særligt Sensitive

 

I får fri adgang, I kan tilbyde jeres medarbejdere, så de ikke behøver dele deres personlige kriser med jer.

 

Til den mere private del har jeg også disse redskaber: Alle mælkebøttebørn kan blomstre,  Til dig der har været udsat for seksuelle overgreb.

 

Det handler om, at medarbejdere med udfordringer får en ‘normal’ hverdag, hvor de føler sig lige med andre og uden særbehandling. Det giver dig som HR-medarbejder ro, fordi du har tilbudt dem noget ekstra, du får ros for dit arbejde fra begge sider og firmaet opnår bedre bundlinje pga. den større arbejdstilfredshed og dermed bedre effektivitet.

 

KONTAKT MIG SÅ VI SAMMEN KAN FINDE DEN MEDLEMSPAKKE, DER PASSER JER BEDST – RING TIL MIG I DAG!

 

motiverende møde

 

 

Værs’ go’, her er eet af mine redskaber til dig, der gerne vil forhindre fortravlethed/stress blandt de ansatte

Vidste du, at dette blot en een af de små redskaber, jeg har til jer. Redskaberne dækker over en lang række publikationer, småark og foredrag. Alt lavet ud fra min coachbaggrund.

 

STYRK ARBEJDSGLÆDEN – RING TIL MIG I DAG!

 

 

Hvordan skaber du motivation hos dine ansatte?

Få et motiverende foredrag fyldt med livsglæde og gå-på-mod til dine ansatte.

Mine foredrag tager udgangspunkt i min egen rejse. Jeg måtte selv finde styrken indeni til at turde begive mig ud i mit professionelle liv og min karriere, uden megen støtte fra mine omgivelser. Efter en hård opvækst blev jeg mønsterbryder og var i en årrække ansat på Aalborg Universitet som karrierevejleder og coach.

Siden har jeg startet eget forlag og foredragsvirksomhed – med en invaliderende sygdom og to små børn på sidelinjen. Med et smil på læben spreder jeg positiv energi og livsglæde, som er et godt udgangspunkt for at arbejde med motivation.

Jeg viser jer, hvordan man finder styrken i sig selv og får det meste ud af sit liv.

 

Hvad får du med fra mine foredrag?

Jeg besøgte netværket Businessbees med foredraget: “Min vej fra udsat til iværksætter”. Et foredrag der gav konkrete redskaber til arbejdsglæden.

Per Topp, som er salgstræner og havde hyret mig til foredraget, sendte mig disse ord. Per Topp fortæller på bedste vis præcist, hvad du tager med dig fra mine foredrag.

Det smitter og giver STOR fokus på vores egen fremdrift

Vi havde i businessbees netværk 2018 mange betydningsfulde oplægsholdere. En af dem vil jeg anbefale videre til dig, der sidder i en forening, virksomhed eller anden form for organisation.

FORDI: Det kan stadig mærkes – suset og tavsheden efter Tina M.-L. Campbell holdt sit foredrag om sin usandsynligt hårde opvækst. Det der samtidig skinner igennem efter den morgen, hvor hun besøgte netværket, er evnen til bevidst, at holde fast i dér, hvor vi kan gøre en forskel for os selv og ikke mindst for andre.

Turen med Tina bliver aldrig for omklamrende eller et oplæg, der byder op til “NÅH – hvor er det synd for mig – dans”. Og netop det er skønt befriende og livgivende. Man kan godt sidde tilbage med sin egen “sten i skoen” og med rette føle – hvad fanden brokker jeg mig over. Det smitter og giver STOR fokus på vores egen fremdrift, når vi bliver konfronteret.

Jeg kan på det varmeste og med stor kærlighed anbefale foreninger, virksomheder og organisationer at hyre Tina. I bliver alle beriget i virksomheden, i forretningen og ikke mindst, som mennesker.

Anmeldelse fra Per Topp - Campbell.dk
Per Topp - Salgstræner
Salgstræner