Coachingforedrag

Velkommen til min side for coachingforedrag. Jeg tilbyder coachingforedrag for fysisk og psykisk udfordrede, og jeg holder også coachingforedrag for mælkebøttebørn. Lær at leve godt på trods af dine udfordringer. Gider du leve med dig selv? Hvad kunne gøre dit liv lettere at leve? Hvordan tager du ansvar for dit eget liv? Få konkrete fif til din hverdag!

Herudover tilbyder jeg også oplæg om den perfekte jobansøgning, fif til CV opbygning samt individuel coaching. Kontakt mig for nærmere info.

Videoanmelder Birthe Høisleth Hvolbæk er aktiv i Danske Handicaporganisationer, Diabetesforeningen og er pensioneret socialpædagog.

Når du booker foredrag hos mig, får du en hel pakkeløsning med alt, hvad du skal bruge til reklame m.m.  Læs mere her

Lær at skabe et godt liv på trods af fysisk og psykisk sygdom. Få et coachingforedrag, som kan skabe motivation 

Hvordan rejser du dig op igen, når du har prøvet, at livet slår dig ned?

Mine forældre troede, min sparkedragt var for lille, da jeg som 2-årig gik og spjættede med mine ben, mens jeg sagde ”av, av”. De klippede fødderne af dragten, men lige lidt hjalp det. Lægen sagde, at jeg var gigtsyg. Det havde sat sig i knæleddene og ville kun bleve værre. Jeg gik mærkeligt og blev mobbet.

Da jeg blev voksen, fik jeg også flere livstruende AIDS-udbrud. Endda fik jeg at vide som 27-årig, at jeg ikke ville leve året ud. Da jeg fik noget nyt AIDS-medicin, der ikke arbejdede godt med min gigtmedicin overlevede jeg. Men med gigten, der bare galloperede derudaf og gav mig kroniske smerter i muskler og led i hele kroppen havde jeg svært ved at se, hvad jeg skulle overleve for.

Kender du det? At når kroppen går i stykker – så mister du også modet?

I mit foredrag vil jeg fortælle min historie. Min barndom bød på mobning, vold og druk i hjemmet og omsorgssvigt af to ustabile forældre. Jeg har prøvet at være helt nede at ligge. Flere gange. Men tro mig – det er aldrig for sent at rejse sig op!

Coachingforedrag af folk med fysisk sygdom

 

Hvordan får man en god tilværelse på trods af fysisk sygdom eller handicap? 

Oplæg og debat om det at være fysisk syg eller handicappet. Hvordan kan du få det godt med dig selv og din krop på trods af, den er svækket? Min personlige historie ender ud i konkrete idéer til, hvordan du med handicap kan få en bedre

tilværelse på trods af dine fysiske begrænsninger. Måske vil du høre specifikt om, hvordan man håndterer det at være afhængig af hjælp? Hvordan man forbereder sig på sin svækkelse?…

Foredrag der giver kampgejst når livet gør knuder. Jeg fortæller, hvordan jeg er kommet igennem en lang række alvorlige diagnoser og en hård barndom.

Uanset handicap, gælder mange af de samme ting. Vi skal lære egenomsorg, finde vore styrker, respektere begrænsningerne, tage hånd om medicin, sociale udfordringer og samtidig finde styrke til den gode dialog med vores behandlere inden, at vi udvikler stress!? Hvordan finder man styrken i kampen?

Det kan vinkles præcis til dine ønsker, når bare jeg ved, hvad du har af tanker.


Foredraget er en barsk og følsom fortælling om Tinas barndom og teenageliv til voksen liv. Jeg er yderst imponeret over, hvor dygtig Tina er til at videreformidle sin historie, hun formår at gribe publikum og tilpasser foredraget til den gruppe, hun står overfor. Jeg var til hendes foredrag igennem klubben for brugere og hjælpere i Nordjylland, og syntes som kørestolsbruger det var opløftende at møde en kvinde, der har haft meget modvind, og alligevel er så modig at blotte sig og fortælle sin historie; det satte mit eget liv i perspektiv.

Dog savnede jeg at høre lidt om den omvæltning, det er, når man skal have hjælp til at håndtere nogle ting i hverdagen, og man derfor får en hjælper; denne del synes jeg er bedre repræsenteret i hendes bog.

Det man til gengæld kun får igennem et foredrag er en autentisk Tina, der bruger sit eget liv til at så et lille frø af inspiration hos sit publikum. Hun er en stærk kvinde, som ikke giver op, og dette bliver meget tydelig ved den interaktion, man oplever under hendes foredrag.

Karina Gelardi, kørestolsbruger

coachingforedrag

Læs flere anmeldelser og forslag til oplæg her:

Coachingforedrag for fysisk syge

KLIK HER OG SE PRISER

Læs mere

Coachingforedrag for folk med psykisk sygdom

 

Peptalk omkring det at tage ansvar for livet og klare sig trods dårlige odds og psykisk sygdom

Hvordan får man som psykisk syg gjort brug af sine kompetencer? Hvad skal der til for at man finder styrken, når man i forvejen har det svært? Jeg kommer med et oplæg, som er tilpasset tilhørerne. Det giver dem mulighed for at spejle

deres egen situation. Min vej til succes har været alt andet end den direkte vej, og det kan give tilhørerne et bredt billede af de muligheder, andre også kan benytte. Foredraget tydeliggør, hvordan man kan bruge netop de kompetencer, man har, til at skabe sig et godt liv på trods.


Det betød rigtig meget for mig, at høre dit fordrag. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle forvente, faktisk anede jeg ikke hvad det var for et fordrag. Jeg havde aldrig hørt om udtrykket ‘mælkebøttebarn’ før. Det var noget helt specielt, fordi det for en gangs skyld ikke handlede om job og uddannelse – det kan nemt blive for meget. Det var skrækkeligt at høre om alt det du har været igennem i din barndom, teenageår og selv dit voksenliv. Jeg havde virkelig svært ved at forstå, hvordan du stadig kunne være så livsglad, og ikke give op efter alt det du har været igennem. Din historie har bl.a lært mig at selvom man har/har haft det meget svært i sit liv, kan man stadig opnå drømme. Derfor synes jeg bl.a det er vigtigt at høre din histore – den inspirerer mig til at kæmpe mere og tro lidt mere på mig selv, selvom tingene kan se lidt sort ud. Jeg vil klart anbefale andre at høre dit fordrag. Jeg har allerede fortalt nogen om det og hvis jeg en dag finder muligheden, vil jeg se den igen. Jeg synes at jobcentrene skal hyre dig. Der er så mange unge knyttet til jobcentre, som måske bliver lige så rørt inspireret som jeg. Som nævnt tidligere, inspirerer det mig bl.a til at kæmpe mere. Med det mener jeg ikke i forhold til at søge job eller uddannelse, men mere at kæmpe for at evt. blive klar til det. Jeg er diagnostiseret med en diagnose inden for autisme. Min verden gik lidt i stå efter jeg fik det at vide. Kort tid efter kom du ud til det tilbud fra Jobcenteret jeg er knyttet til. Selvom din historie ikke er i nærheden af det jeg kæmper med, har den alligevel gjort noget positivt for mig. Jeg synes at de øvelser du lavede var rigtig gode, selvom jeg havde rigtig svært ved det. Jeg er ikke god til grupper og sad derfor alene. Det opdagede du hurtigt og foreslog at vi tog det een til een. Jeg har stadig alle de sedler du skrev om mig, og klistrede på mig. Alt i alt synes jeg du var en fantastisk fordragholder og du havde rigtig god kontakt til alle i lokalet.

Janni Altmann, deltager på Jobcenter Aalborgs Uddannelsesvejen

coachingforedrag

Læs flere anmeldelser og forslag til oplæg her:

Coachingforedrag for folk med psykisk sygdom

KLIK HER OG SE PRISER

Læs mere

Coachingforedrag for mælkebøttebørn og udsatte

 

Jeg er selv mælkebøttebarn og vil bruge sin indsigt til at hjælpe andre mælkebøttebørn

til at bringe deres styrker frem i lyset gennem dette coachingforedrag. Jeg er barn af en voldsramt mor, en lille pige i en udsat familie, med alt hvad dertil hører af manglende forståelse for et ligeværdigt forhold mellem mand og

kvinde for mig som ung pige og senere forvirret voksen. Hvor skal selvværdet og tilliden findes henne? Jeg endte derfor op med en alkoholiseret mand – og senere med en mand, der i den grad snød og bedragede mig… indtil jeg mødte min nuværende mand, der er en støttende gentleman ud over alle grænser

Foredraget tager udgangspunkt i troen på, at alt trods alt nytter og kan lade sig gøre.


Mælkebøttebarn i blomst er en særdeles modig og vigtig historie. Tina Maria-Louise Campbell tager fat i nogle af de tabuer, vi stadig har tilbage som samfund i Danmark fra et personligt perspektiv. Historien indeholder også fortællingen om et barn – og sidenhen ung kvinde – som gang på gang svigtes af familie, venner, kærester og myndigheder i foruroligende grad. Den mageløse mangel på respekt Tina Maria-Louise Campbell har mødt i sit liv efterlod denne lytter lamslået. Men Tina Maria-Louise Campbells livsvilje og lykkevilje hjælper hende til igen og igen at overkomme, hvad ingen burde udsættes for.

Derfor er foredraget i høj grad også en historie om personlig udvikling og personlig styrke. Tina Maria-Louise Campbell fortæller godt – uden bitterhed og selvmedlidenhed i et ærligt og nærværende sprog. Budskaberne er så vigtige, at historien bør nå ud til et stort publikum. Det er en hård, lærerig og livsbekræftende fortælling, og jeg giver foredraget mine varmeste anbefalinger!

Gitte Cannon Adjunkt, cand.scient.soc.

Læs flere anmeldelser og forslag til oplæg her:

Coachingforedrag for mælkebøttebørn og udsatte

KLIK HER OG SE PRISER

Læs mere

Book foredrag her 

eller på telefon

28405688

Køb min bog 'Mælkebøttebarn i blomst'

Bogen er en stærk fortælling om min barndom, opvækst og ungdom, som var præget af vold, handicap, misbrug og ikke mindst livstruende sygdom . Læs hvordan jeg gik fra udsat til succesfuld iværksætter.

KØB BOGEN HER

Print Friendly, PDF & Email