Foredrag for skoler

Videoanmelder Hans Jørgen Jensen, viceskoleinspektør, Ringkøbing Skole

Når du booker foredrag hos mig, får du en hel pakkeløsning med alt, hvad du skal bruge til reklame m.m.  Læs mere her

Se priser og rabatmuligheder her

Læs mere om mine priser, tilskud og rabatter samt afbestillingsregler. Du får en hel pakkeløsning, når du booker foredrag hos mig. Så du kan læne dig trygt tilbage fra det øjeblik, du har booket mig.

Jeg laver oplæg for bl.a. skolebørn om deres rettigheder. Eks. på Ringkøbing Skole på Børnerettighedsdagen 2016. Jeg kan desuden få jeres elever til at åbne op om den vold, de måtte opleve derhjemme!

(Kristeligt Dagblad d.4.9.17.)

Handlingsrettet foredrag for skoler med fokus på eleverne, som med min historie forstår hvornår og hvordan, de skal sige til og fra.

Foredraget er tillige tankevækkende og brugbart for lærere. Jeg er vant til at holde oplæg for børn og unge fra 3. klasse samt blandet personale omkring dem. 

Med et glimt i øjet og sjove anekdoter kan jeg tilpasse foredrag til høj og lav – børn og voksne. Jeg anvender forskellige virkemidler, som er tilpasset publikums aldersgrupper.
Foredraget handler om en lille voksen, der selv skal finde vej i kaos, eftersom forældrene pga. fysiske og psykiske skader ikke formår at hjælpe deres barn.

Foredrag for folkeskoler

 

Tina vil fortælle om, at hun som barn ikke vidste, vold ikke var normalt. Tina følte, hun fortjente volden og turde ikke fortælle om den. Tina vidste heller ikke, hvem hun skulle sige det til, da hun blev klar over, at det var forkert. Tina vil

fortælle om, hvem man som barn kan gå til og hvordan (i de forskellige aldersgrupper).

Tinas bagvedliggende fokus er – Hvor, til hvem og hvordan man som barn gør, hvis man selv eller en kammerat bliver udsat for overgreb, har forældre som drikker o.lign. – hvad er overgreb, og hvad er vold?

Svigt skal stoppes så tidligt som muligt. Det påvirker hele livet, og den påvirkning kommer Tina også ind på.


Det var en stærk og autentisk oplevelse at høre din fortælling! Dine foredrag var sammen med resten af dagens program med til, at eleverne på Ringkøbing Skole ikke bare fik en god oplevelse – men også god læring og fokus på at stoppe vold og individets rettigheder. Du havde en meget fin fornemmelse for aldersforskellen på de to hold og dermed også måden, hvorpå man når den enkelte…

Margit Plougmann, Skoleleder, Ringkøbing Skole

foredrag for skoler

Læs flere anmeldelser og forslag til oplæg her:

Folkeskoler

KLIK HER OG SE PRISER

Læs mere

Foredrag for højskoler

 

Hvordan går man fra udsat til iværksætter? Hvordan lærer man at blomstre mod alle odds?
Som (mælkebøtte-)barn af psykisk syg far lærte Tina hurtigt at stille de voksne tilfredse, så hun ikke fik tæsk. Med en invalid mor blev

hun den lille voksne. Tinas børnegigt kom i baggrunden, så hun kunne sørge for sine forældre og sit eget ve og vel.

I Tinas fortælling er hun fokuseret på at finde værdighed og livsglæde, troen og håbet på, at også hun fortjener respekt. Tinas handicap er hele tiden lige under overfladen som en del af hendes liv, mens alt muligt andet fylder langt mere.


Anbefaling af foredraget ”Mælkebøttebarn i blomst” D 1.juni 2016 holdt Tina M. Campbell foredraget ”Mælkebøttebarn i blomst” ved en fællestime på Egmont Højskolen. Skolens 200 elever samt gæster udefra deltog i foredraget.

Foredraget var først og fremmest en ærlig og barsk livsfortælling. Tina formåede at holde skolens elevers opmærksomhed fanget i over 1,5 time. Den rå ærlighed krydret med fortællinger om hendes barske opvækst var på intet tidspunkt for tårepersende, men blev med en stor faglig indsigt sat i relation til det omgivende samfund.

Foredraget er historien om en kvinde, Tina selv, som er kommet ud på den anden side af en hård opvækst. En opvækst præget af meget alkohol fra faderens side, en mor der ikke viste følelser overfor Tina samt det, at vokse op med gigt. Kampen for at komme ud på den anden side blev ærligt skildret som en kamp, der har haft sine omkostninger.

Efter foredraget var spørgelysten stor blandt eleverne, som tydeligt var berørte. Vi havde ikke blot fået en oplevelse, men i langt højere grad en indsigt i samfundsforhold og familieforhold, en socialfaglig beskrivelse af, hvordan et barn oplever en barsk opvækst og redskaber til, at kæmpe sig ud af en svær situation.

Jeg kan varmt anbefale foredraget til efterskoler, højskoler og uddannelsessteder, som gerne vil sætte menneskelige relationer til debat.

Michael Pedersen Højskolelærer på Egmont Højskolen

Læs flere anmeldelser og forslag til oplæg her:

Højskoler

KLIK HER OG SE PRISER

Læs mere

Foredrag for højere læreanstalter

 

Oplæg og debat om det at være mælkebøttebarn og få en god kommunikation med kommunen.

Hvad betyder det der nye begreb Mælkebøttebarn og udsat egentlig?

Mælkebøttebarn i blomst:
Udsatte børn der kæmper sig igennem trange kår, i dårligt forældremiljø uden voksenstøtte med usikkerhed, vold, druk osv., men bryder frem til trods – som mælkebøtten. Ja, det er også mig. Jeg blomstrer nu, og det er det, mit nye begreb dækker over.

Dette handler om den gode dialog mellem borger og kommune, den urokkelige tro, behandlersamspil for mælkebøttebørn og kronisk syge, den urørlige livsgnist, livskvalitet kontra handicap, fleksjobber, mælkebøttebørn, pårørende til ADHD, folk med handicap, liv med HIV, mor til for tidligt fødte børn, forældre med handicap, hjælperordning arbejdsgiver-arbejdstager samspil, børn med handicap, barn af invalid, psykisk syg, alkoholmisbruger og voldelig.


Det var meget berigende og inspirerende og kan ses fra mange forskellige vinkler
afhængig af den enkelte deltagers egne oplevelser eller generelle forståelse. Det giver
så meget at tænke over, og hvor må det give et godt indblik i den verden de studerende skal indgå i på et tidspunkt. Hvor vigtigt det er med respekt og forståelse for det enkelte menneske socialrådgiveren sidder overfor, om det bliver en hjælp/støtte i den situation man sidder i, eller om det bliver en kontrolinstans som kan eller ikke kan levere den rette hjælp. Jeg vil anbefale dit oplæg næste gang, der starter et nyt hold. Det er helt sikkert.

Tine Nørgaard, Undervisningsbooker og ansat, Socialrådgiveruddannelsen AAU

Læs flere anmeldelser og forslag til oplæg her:

Højere læreanstalter

KLIK HER OG SE PRISER

Læs mere

Book foredrag her 

eller på telefon

28405688

Dinskole.dks mission er at skabe den mest ekstensive og dybdegående samling af viden og inspiration

Siden for grundskolerne i Danmark – frit tilgængeligt for alle. Uanset om I har fokus på læring for personale, ledelse og administration eller forældre, børn og unge er formålet med denne side, at I kan finde støtte og hjælp til at håndtere jeres udfordringer.

Her kan I finde dygtige oplægsholdere, der kan støtte jer med foredrag, kurser og workshops.

Jeg tog imod deres opfordring og blev optaget på deres side. Læs mere HER

Kære elev

Jeg har samlet nogle spørgsmål og svar fra tidligere elever, som har skrevet opgave om at være mønsterbryder. Du er velkommen til at bruge dem i din opgave også.

Klik og se hvad jeg kan tilbyde dig.

Køb min bog 'Mælkebøttebarn i blomst'

Bogen er en stærk fortælling om min barndom, opvækst og ungdom, som var præget af vold, handicap, misbrug og ikke mindst livstruende sygdom . Læs hvordan jeg gik fra udsat til succesfuld iværksætter.

KØB BOGEN HER

Print Friendly, PDF & Email