Anmeldelser

På denne side kan du læse anmeldelser af mine foredrag og af min bog. Der er både generelle almene anmeldelser men også fra de faglige brancher, der finder min historie relevant indenfor den offentlige sektor, sundhedsprofessionelle og de pædagogiske fag.

anmeldelser

Tinas fortælling viser jo at man kan få et godt liv på trods af modgang og svigt.

Line Gertsen, Undersøgende korrespondent ved DR

Tak for god læsning, den kan du glæde dig over og det er der sikkert mange andre der gør.

Erik Clausen, filminstruktør

Et super godt foredrag om en barndom og ungdom med omsorgssvigt m.m. en fortælling om hvordan det trods alt lykkedes at få et godt voksen liv. Gav stof til eftertanke.

Lene Jacobsen, Krisecenter for kvinder

Pakkeløsning er en selvfølge som gratis service

Som du kan læse af specifikt bookernes anmeldelser, så tilbyder jeg pakkeløsninger ifm. mine foredrag. Når du booker mig, sørger jeg for resten lige fra det øjeblik, du har godkendt mit tilbud. Nyd at få præcis beskrivelse, pressemeddelelse, plakater, og hvad I ellers måtte ønske af diverse materiale. Jeg har ry for at være professionel og hurtig, så du straks føler, der er styr på tingene.

[fts_facebook id=maelkeboettebarniblomst posts_displayed=page_only reviews_type_to_show=1 reviews_rating_format=1 posts=5 words=45 height=300px type=reviews hide_like_option=no show_follow_btn_where=above_title]

Jeg bliver booket til at holde foredrag mange spændende steder. Her kan du læse, hvad publikum skriver om mit foredrag.

Anmeldelserne downloades som PDF

Kære Tina

En stor Tak for dit fine foredrag i Nr. Tranders Kirkecenter i Tirsdags. Som Formand kan jeg ikke andet end være glad over -hvor godt et greb, du havde omkring vore brugere – de lyttede og de blev tænksomme/taknemmelige. En kvinde sagde til mig: “Nu kan vi gå hjem og tænke og være taknemmelige – for vi har haft det godt og vi har ingen problemer, når vi sammenligner med hvad Tina har gennemgået/gennemlevet og alligevel nu lever et flot liv. Det samme må jeg sige.

Du evnede at fortælle om din barndom /dine sygdomme/dine stadige udfordringer uden klynk og anglen efter empati og på en megen humoristisk /boblende -men heldigvis også på en seriøs og givende måde. Tak – fordi du kom – du så og du sejrede. Jeg gik hjem med taknemmelighed -men også med en stolthed over, at der findes kvinder som dig med sådan en gejst /glæde /initiativer -trods en miserabel barndom/ungdom.

Tak og alt godt fremover.

Venlig hilsen fra
Hanne Schou Christensen

Hanne Schou Christensen anmeldelse

Unik foredrag med mange vinkler

Jeg oplevede for første gang Tina Campbells foredrag d. 30 oktober, hvor hun var ude på en skole og fortælle hendes livshistorie for lærer og pædagoger. Det var et fantastisk foredrag, hvor man virkelig får et indblik i Tina Campbells liv med store nedture men også med store opture! Foredraget var vinklet godt til publikummet, hvor hun går i dybten med hendes barndom og hendes kontakt med det offentlige – lærer, pædagoger, socialrådgiver osv. Derudover kommer hun også med fifs til at hjælpe publikummet med håndtere de sociale udsatte børn og unge i deres hverdag. Tina Campbell fortalte også, at hun holder foredrag for sundhedsprofessionelle, firmaer, biblioteker, sognegårde osv. Hvilket jeg synes lyder spændende, da Tinas historie har utrolige mange vinkler at tage fat på. Som breder sig helt fra at vokse op i et alkoholisk hjem til at leve med kroniske sygdomme. Jeg har selv en stor passion for heste og har redet i mange år. Hvilket der har været fantastisk, men desværre også budt på både fysiske og physisk nedture. I den sammenhæng tænker jeg, at jeg kunne lære, en hel del af Tina Campbell som har en hård viljestyrke og en utrolig evne til at holde fokus på det positive. Det fokus ville, jeg kunne bruge i min hverdag med op- og nedture. Som man siger lære at komme op på hesten igen, hehe.

Emma Elbo August

Læs her anmeldelser fra nogle af de faglige oplæg og foredrag, jeg har holdt, læs også fagpersonernes anmeldelser af min bog ‘Mælkebøttebarn i blomst’. Nogle filer indeholder også idéer til konkrete oplæg indenfor faget.

Anmeldelserne downloades som PDF

Hvad fik du ud af at høre Tinas foredrag idag?

Jeg fik en skæbnefortælling om en nu voksen kvinde, som kigger tilbage på et meget meget vanskelligt liv, men som har formået gennem alle trængsler, at komme ud på den anden side af det. Et meget dejligt foredrag, meget varieret og et meget gribende foredrag, som jeg kunne mærke også fængslede de tilhørere, der var. Og det var dejligt, at hun hele tiden havde kontakten både øjenkontakten men også de små spørgsmål til tilhørerne, hvor hun også hele tiden mærkede, at hun havde fat i dem. Hun er en dygtig foredragsholder. Al mulig ros til hende.

Hvordan var det at samarbejde med Tina?

Det er gået meget meget nemt. Hun er jo ualmindelig imødekommende, når man ringer, og i løbet af no time, hvis der er noget, man skal have at vide, så er hun der med en mail og med hjælp. Jeg skrev til hende; jamen hvad tænker du, vi kan synge, for der er nogen herinde, der er meget glade for at synge, når vi starter og slutter? Og der havde hun jo et væld af forslag.

Hun er, ligesom hun er imødekommende i sit foredrag, så er hun også hjælpsom og imødekommende, når man ringer til hende, eller man mailer til hende. Det har været meget meget nemt.

Hvad synes du om, at publikum her efter foredraget kan få konkrete redskaber?

Jamen det var jo helt tydeligt, da der blev lukket op for mulighed for spørgsmål, at der var mange, som gerne ville ind, og det er jo også helt sikkert, at der er nogen, der sad og skrev ned og som nu kontakter Tina efterfølgende. Det er jo så gribende en beretning, så den rører, og den vil også få nogle til at benytte sig af muligheden for at søge videre oplysning, og hendes fortælling om, hvordan hun ude på skoler fortæller børn om sin opvækst og også giver dem mulighed for at komme med problemer, de selv har og åbne for det besvær, det tror jeg også var noget af det, der optog folk her vældigt meget.

Eva Krog Vistisen – Nørre Tranders kirkecenter

Eva Krogh Vistisen

Din anmeldelse betyder meget for mig - og hjælper din kollega

Hvis du har læst min bog 'Mælkebøttebarn i blomst', hørt et af mine faglige oplæg eller mit foredrag, så vil jeg blive meget glad for din anmeldelse.

Bemærk: Din anmeldelse, navn og fagområde må anvendes her på siden samt på de sociale medier.

Hvad vil du skrive en anmeldelse om?
ForedragFagligt oplægBogen Mælkebøttebarn i blomst

Ønsker du at modtage nyhedsbrev?
Ja, meget gerneNej tak

Ønsker du min bog gratis?

Kontakt mig, måske tilhører du en faggruppe, jeg gerne vil have en anmeldelse fra.

Jeg har fået en del faglige anmeldelser, som ligger her på siden. Er din profession ikke imellem, vil jeg gerne sende dig min bog mod en faglig anmeldelse – selvfølgelig med aftale om, at det er ok at sige, hvis min bog ikke er god eller faglig relevant.

Bogen får du gratis og portofrit mod en faglig anmeldelse inden fire uger fra modtagelse. Stadig med den aftale, at hvis du ikke synes, den er faglig relevant, er det ok. Så skilles vi som fine venner alligevel. Men måske kunne min bog være interessant for dig fagligt – og personligt?!

Du kan vælge at få bogen mailet som pdf, i så fald skal jeg bede om din mailadresse.

Hvis du vil have den som papirbog, skal jeg bede om din mailadresse og mobiltelefonnr. også, da postfirmaet skal bruge det til at advisere dig.

Det kan også være, at du har mulighed for at reklamere for mig ved at få en gratis bog? Du kan måske bruge den i noget undervisning?

Print Friendly, PDF & Email