Foredrag med Tina M.-L. Campbell

Video: Hør en bid af et af Tinas foredrag herunder

Mine foredrag tager udgangspunkt i en voldelig barndom, alvorlig sygdom og om at skabe succes på trods

Når jeg holder foredrag tager jeg udgangspunkt i min opvækst og jeg fortæller om, hvordan jeg fandt troen på mig selv, på livet og fandt motivationen til at skabe succes på trods. Foredragene er vinklede på mange forskellige måder, da de tager udgangspunkt i tilhørerne. Læs mere om de enkelte foredragstyper længere nede på denne side.

‘Tinas foredrag er inspirerende og lærerige, da hun på en positiv måde forstå at formidle de mange facetter, hendes liv har rummet. Samtidigt formår Tina at inspirere og motivere andre med en svær baggrund eller alvorlig sygdom og at sætte fagpersoner i stand til at hjælpe disse’.

Foredrag med fif og råd til at hjælpe udsatte eller dig selv, når livet vælter

Ingen går igennem livet uden at blive væltet. Jeg har en lang række traumatiske men også lærerige oplevelser bag mig. Med dem kan jeg ramme det helt brede publikum – fordi alle får på et tidspunkt brug for styrke til at kæmpe sig igennem.

Drømmer du om den dag, hvor du får chancen for at hjælpe udsatte? Altid hører man, at man skal være der for hinanden. Men de rette tiltag er svære at finde frem.

Nu er dagen kommet. Du har muligheden for at høre, hvilke konkrete ting, du kan gøre for at hjælpe det skræmte barn eller udsatte voksen. Måske har du selv brug for nogle fif til at – lære at blomstre mod alle odds.

Det handler om historien, både den nære og store, som menneskets indgang til bevidsthed og klarhed om sig selv og andre.

Jeg holder foredrag for mange forskellige firmaer, faggrupper og foreninger. Her har jeg samlet en oversigt over nogle af mine foredrag, og du kan også se en lille video fra eet af mine tidligere foredrag. Nederst på denne side kan du se mine kommende foredrag. Jeg har prøvet at lægge forskellige videoer og anmeldelser rundt omkring på hele min hjemmeside. På den måde skulle hvert område gerne blive repræsenteret på bedste vis, så du ved, hvad du går ind til 🙂

Læs mere

Når du booker foredrag hos mig, får du en hel pakkeløsning med alt, hvad du skal bruge til reklame m.m.  Læs mere her

Du kan læse mere om de forskellige foredragstyper ved at klikke på nedenstående bokse

Mønsterbryderforedrag
Coachingforedrag
Foredrag for firmaer
Foredrag for skoler
Foredrag for offentligt ansatte
foredrag for sundhedsprofessionelle
foredrag for pædagogiske fagpersoner
foredrag for biblioteker og teatre

Alle ovenstående typer af foredrag kan også bruges i helt andre kredse. Måske er du interesseret i andre vinkler? Så hører jeg gerne uforpligtende fra dig, så vi sammen kan lave et foredrag skræddersyet til lige præcis jer!

Anmeldelser af mine foredrag

pia mourier

“Enhver har lige så mange evner, som de selv tror på! Dette udsagn kom fra vores gæst denne søndag. Og det må man sige, at vores hemmelige gæst er et fantastisk bevis på. Tina Marie-Louise Campbell fortalte med indlevelse og humor om sit liv som mælkebøtte barn. Hun kalder det selv Mælkebøttebarn i blomst…”

Pia Mourier, Instruktør og booker Aalborg Teater

foredrag

“Det var meget berigende og inspirerende og kan ses fra mange forskellige vinkler
afhængig af den enkelte deltagers egne oplevelser eller generelle forståelse. Det giver
så meget at tænke over, og hvor må det give et godt indblik i den verden de studerende skal indgå i på et tidspunkt. Hvor vigtigt det er med
 respekt og forståelse for det enkelte menneske socialrådgiveren sidder overfor, om det bliver en hjælp/støtte i den situation man sidder i, eller om det bliver en kontrolinstans som kan eller ikke kan levere den rette hjælp. Jeg vil anbefale dit oplæg næste gang, der starter et nyt hold. Det er helt sikkert.”
Læs mere

Tine Nørgaard
Undervisningsbooker og ansat
Socialrådgiveruddannelsen AAU

Michael

“… Vi havde ikke blot fået en oplevelse, men i langt højere grad en indsigt i samfundsforhold og familieforhold, en socialfaglig beskrivelse af, hvordan et barn oplever en barsk opvækst og redskaber til, at kæmpe sig ud af en svær situation. Jeg kan varmt anbefale foredraget til efterskoler, højskoler og uddannelsessteder, som gerne vil sætte menneskelige relationer til debat.”

Michael Pedersen, Højskolelærer på Egmont Højskolen

Margit anmeldelse

“Det var en stærk og autentisk oplevelse at høre din fortælling! Dine foredrag var sammen med resten af dagens program med til, at eleverne på Ringkøbing Skole ikke bare fik en god oplevelse – men også god læring og fokus på at stoppe vold og individets rettigheder. Du havde en meget fin fornemmelse for aldersforskellen på de to hold og dermed også måden, hvorpå man når den enkelte…”

Margit Plougmann, Skoleleder, Ringkøbing Skole

Se mine kommende foredrag

Vil du gerne høre mit foredrag - er muligheden måske lige her

En del af mine foredrag er gratis at deltage i.

Du kan også se, om et af mine foredrag finder sted i netop dit nærområde.

 

Se flere af mine kommende foredrag ved at klikke her