Kontakt og booking

Jeg er altid klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige type foredrag til dig eller til at give dig svar på eventuelle spørgsmål omkring mine foredrag, priser, booking m.m.

Du kan kontakte mig for booking m.m. på:

Telefon:  +45 42561498

E-mail: assistent@campbell.dk

Jeg træffes bedst via mail. Skriv da hvad du kunne tænke dig, hvor og hvornår et arrangement skal finde sted. Vi vender tilbage hurtigst muligt. Skriv gerne:

Kontaktinformation: Telefonnummer og e-mail

Organisation/virksomhed

Lokalitet for arrangementet

Dato

Hvilken type arrangement du er interesseret i

Hvis du ringer, er du velkommen til at lægge en besked på telefonsvareren. Min assistent vil alternativt vende tilbage til dig, hvis jeg er ude af huset. På den måde får du hurtigst muligt svar.

Ønsker du et foredrag til et bredt publikum, der giver tilhørerne håb, kampgejst eller dyb glæde over livets forunderlighed?

Mangler du et fagligvinklet foredrag/undervisning i din branche eller på uddannelsesinstitution?

Vidste du, at jeg har helt færdige koncepter indenfor en lang række forskellige fag?

Jeg tilbyder også færdig beskrivelse og fuld markedsføring til mine foredrag.

Ring uforpligtende og lad os sammen få lavet oplæg, der hjælper jer i jeres virke.

God dag!
<3 Tina

kontakt

Dette er en nonprofit virksomhed. Jeg tjener penge på almindelige markedsvilkår – men bruger overskuddet til at skabe muligheder for udsatte, der ikke findes andre steder.

Virksomheden er i fysisk men ikke økonomisk vækst. Missionen er at medvirke til at få flest muligt udsatte eller syge mennesker til at få et godt liv på trods af deres baggrund. Virksomhedens speciale er at sætte ord på de svære ting, skabe motivation og tro på, at livet kan blive godt på trods, samt at undervise og give faglige redskaber til private eller professionelle behandlere og myndighedspersoner i de syge/udsattes omgivelser.

Jeg er selv vokset op som udsat barn af mor med handicap og far med misbrug og voldelig adfærd. Jeg har tillige det meste af livet måtte kæmpe med gigt og alvorlig livstruende sygdom.

Hvis samfundet skal hjælpe de mange udsatte til at bryde mønstret, skal der specifikke redskaber til. Derfor eksisterer min virksomhed – derfor eksisterer jeg. Jeg har lavet en lang række redskaber til pårørende og folk i krise. Kriser som jeg selv har været i.

Hvad eksisterer du for? Vil du støtte?

Om ordet udsatte

Her på sitet bruger vi ordet ’udsatte’ som en paraplybetegnelse for borgere, der på grund af sociale problemer – fx misbrug eller hjemløshed – eller fysiske og psykiske handicap har svært ved at få et almindeligt arbejde.

Adresse

  • Tina M. – L. Campbell
    Syrenvej 46
    DK-9310 Vodskov
    Denmark

Telefon: +45 42561498
E-mail: tina@campbell.dk

Jeg træffes bedst via mail. 

Jeg holder som regel ferie uge 8, 28, 29, 30, 42 og 52. Opdaterede åbningstider kan du også altid finde på en Google søgning

Det kan være, at jeg er til at træffe lidt og evt. kan jeg sende bøger, men jeg holder normalvis ikke foredrag i disse ferieperioder.

Tina M. Campell. mølkebøttebarn. Gift med Niel. Dato 17.09.14 Foto: Lars Horn / Baghuset

Synes du, den vigtige debat om udsatte trænger til nogle positive historier om, hvordan man kan bruge sin skæbne konstruktivt?

Vil du være med til at få den positive historie ud?

Jeg kan ikke hjælpe alle udsatte. Jeg har desuden heller ikke de faglige kompetencer. Det har fagfolk, der måske blot mangler det personlige indblik.


Jeg får at vide, at min historie gør gavn. Flere og flere faggrupper henvender sig. Det giver mig muligheden for at give fagfolk omkring udsatte det sjældne indblik, der rækker langt udover fantasi og teoribøger.

Jeg vil fortælle om en opvækst, som de færreste kan forestille sig, og som vil både ryste og glæde de fleste.

Uanset om det er den offentlige sektor, foreninger eller private, håber jeg inderligt, at jeg giver tanken, at mælkebøttebørn godt kan blomstre.

Tak fordi du kiggede forbi min hjemmeside! Tak fordi du er med til at få de vigtige positive historier ud!

De varmeste hilsner
Tina – Mælkebøttebarn i blomst

Læs mere

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10 % rabat i webshoppen ved køb af selvbiografien ‘Mælkebøttebarn i blomst’. Du får konkrete fif til, hvordan du bedst hjælper andre i blomst. Derudover bliver du den første til at høre nyheder.

Tusind tak for din interesse for mit nyhedsbrev. I feltet relevans, kan du skrive hvilket faglige område, der har relevans for dig, det giver mig mulighed for at målrette nyhedsbrevene.

Vær med i een af mine facebookgrupper:

Print Friendly, PDF & Email