Om Tina – Lær at blomstre mod alle odds

Præsentation af Tina Campbell og hendes familie

Jeg hedder Tina M.-L. Campbell og er født i 1972. Jeg er pæredansk. Mit mørke ydre er fra forfædre, der ikke var 🙂 Mit efternavn stammer fra min mand, der er skotte. Jeg har 2,5 børn. En pige og dreng, der biologiske er mine. Plus som ekstra bonus en pige mere fra min mands tidligere ægteskab. Så heldig er jeg nu!

 • Ved du, hvordan det er at være barn i en misbrugsfamilie eller en familie, hvor vold er en del af dagligdagen?
 • Eller ville du ønske, du havde bedre indsigt i disse familier og havde redskaberne til at gå i dialog med barnet?

Hvis ikke udsatte børn får hjælp fra de voksne, de stoler på, så er de prisgivne og hjælpeløse. Børnene er dybt afhængige af, de voksne tør spørge og hjælpe, når børnene har mest brug for.

 • Er du berørt af sygdom enten fysisk eller psykisk? Og har du brug for hjælp til at lære at leve med de begrænsninger, du har fået?
 • Eller er du blevet afhængig af hjælpemidler og hjælp fra andre, og har du svært ved det?

Lær at acceptere din nye hverdag og at overkomme din sygdom inden sygdommen og følgerne deraf kommer til at påvirke dig og dit liv for meget negativt.

Foredragsholder Tina Campbell kommer og fortæller med udgangspunkt i sin barn- og ungdom præget af:

 • Forældres og eget handicapTina som baby
 • Vold
 • Druk
 • Misbrug
 • Angst
 • Alvorlig invaliderende sygdom
 • Svigt fra familie, venner, kærester og myndigheder

Uden bitterhed og selvmedlidenhed kan hun nærværende og med et glimt i øjet fortælle sin barske og alligevel særdeles livsbekræftende historie. Tina formår tillige at skabe håb og motivation hos andre, uanset hvad de måtte stå i af udfordringer.

Tina Campbells foredrag er for dig, der:

 • Vil lave et arrangement, som giver tilhørerne troen på, at livet kan blive godt på trods
 • Arbejder med børn og unge og som gerne vil blive bedre til at hjælpe udsatte
 • Gerne vil forstå, hvordan det er at leve i en familie med misbrug og vold
 • Lider af en fysisk eller psykisk sygdom, eller kender nogle, der gør
 • Som Firmaejer eller leder mangler hjælp til at skabe motivation hos medarbejderne
 • Mangler motivation og overskud i hverdagen
 • Gerne vil kunne tale med udsatte børn om de ting, der er svære derhjemme
Praktisk info

Tina Campbell er selvstændig iværksætter og foredragsholder. Derudover er hun også uddannet coach og har skrevet bogen ’Mælkebøttebarn i blomst’, som bruges i mange forskellige faglige og uddannelsessammenhænge. Bogen er også udgivet på engelsk – ligesåvel som Tina også kan afholde sine foredrag på engelsk. 

Tina deler ud af sin store viden omkring udsatte børn og de værktøjer, som hun ved virker, fra sin egen opvækst. Så du får nemme redskaber til den indlevende dialog!

Læs mere om, hvordan du booker et foredrag med Tina, hvor du også kan få Markedsføringspakke med inkluderet i prisen.  Klik Kontakt og nyd letheden, når Tina og hendes assistent søger for resten af dit arbejde omkring inspirerende foredrag med Tina!

BOOKING OG PRISER – KLIK HER

Download Faktaboks om Tina

Tinas karakter personligt og professionelt

“Jeg bruger mig selv og mine oplevelser i foredrag med diverse fagfolk, private, forskellige patientgrupper og pårørende. Vi skal sammen have skabt den gode dialog. Dette er barnets røst direkte ud – også til fagfolk.”

En journalistveninde opfordrede mig til at udgive den dagbog, jeg startede op, da jeg af lægerne fik at vide, at jeg skulle dø. Jeg tog orlov fra mit 16 timer ugentligt arbejde som karrierevejleder på Aalborg Universitet i sommeren 2013 for at kunne omskrive min dagbog til en mere romanagtig livsbeskrivelse. Samtidig var vores børn på 2 og 5 år hjemme pga. sommerferie. Jeg fik alligevel godt brugt de 16 timers orlov på bogen hver uge over sommeren. Jeg fik forskellige folk til at læse den igennem, og de gav mig konstruktiv feedback og rosende ord.

Det giver mig en større tro på, at jeg har noget, jeg kan byde ind med. Min historie kan inspirere andre der har været igennem vold, druk, misbrug, svære familierelationer, alvorlig sygdom eller svigt og alligevel har fået meget mere, end de turde drømme om!

Det hele tog hurtigt fart, da jeg først turde være ved, hvem jeg er.

Jeg er arbejdsgiver, foredragsholder, underviser og skribent i eget firma ’Mælkebøttebarn i blomst’. Jeg har udgivet selvbiografien ’Mælkebøttebarn i blomst’ som e-bog marts 2014 og som papirbog maj 2014. Den engelske udgave udkom juni 2015.

“Alle burde handle i respekt for det andet menneske. Jeg sender kærlighed til alle de der ikke møder den fortjente respekt, når de har brug for den. Jeg drømmer om mod til de, der går med ensomt hjerte med store hemmeligheder, de burde lettes for.”

Print Friendly, PDF & Email