Præsentation af foredragsholder

Kære booker

Hermed præsentation til brug, når du skal præsentere mig inden foredraget hos jer:

Tina Campbell har arbejdet i godt 12 år som karrierecoach på Aalborg Universitet. Tina opsagde sit job hos universitetet i 2015 og har siden arbejdet fuld tid i sin egen virksomhed. Tina begyndte for alvor at få gang i sin karriere som selvstændig  i forbindelse med udgivelse af sin bog: “Mælkebøttebarn i blomst”, som hun udgav i 2014.

Tina har sidenhen været vidt omkring med sit foredrag om bogen, der handler om hendes opvækst, som var fyldt med omsorgssvigt, vold og faderens misbrug. Tinas opvækst var tillige præget af sygdom, da Tina er født med børnegigt og Tinas mor er invalid. Foredraget handler tillige om Tinas begyndende voksenliv, som var præget af livstruende sygdom, usikkerhed og manglende selvværd.

Tina er en erfaren og dygtig foredragsholder, som inddrager sit publikum i foredraget med humor og små spørgsmål undervejs. Tina holder foredrag om alt fra at skabe motivation hos medarbejdere i firmaer til foredrag for folk med fysiske eller psykiske udfordringer, foredrag som kan bidrage til, at de udfordrede får mod på tilværelsen igen og værktøjer til at håndtere deres sygdom. Samt faglige oplæg for en lang række forskellige brancher.

Tina har oprettet en gruppe på facebook kaldet “Mælkebøttebarn i blomst – lukket forum til udveksling”, hvor mælkebøttebørn og udsatte kan hjælpe hinanden og gruppen er en stor hjælp for mange, da de opdager, de ikke længere er alene om alt det svære i livet.

Tina tilbyder stadig coaching både som coachingforedrag og som individuel coaching, hvor Tina blandt andet hjælper andre til at blive mønsterbrydere eller til at træffe det rette karrierevalg. Tina er god til at skabe motivation og at få andre til at genvinde troen på, at det betaler sig at kæmpe for livet og det, vi har kært. For Tina har nemlig selv formået at vende sin hårde skæbne til en fantastisk styrke, som driver hende fremad, og Tinas lyse og positive tilgang til livet er yderst smittende, hvilket jeg er sikker på, I også vil opdage, inden foredraget her er ovre.

Lad os give en varm hånd til vores foredragsholder Tina Campbell

/ Sandie Møller Jensen

Præsentation
Print Friendly, PDF & Email