Priser

På denne side kan du læse om mine priser, tilskud og rabatter samt afbestillingsregler. Disse betingelser bliver jeg nødt til at holde fast på overfor alle pga. mine fysiske begrænsninger. Du får en hel pakkeløsning, når du booker foredrag hos mig. Så du kan læne dig trygt tilbage fra det øjeblik, du har booket mig.

Priserne er vejledende, da jeg gerne vil tale med dig først for at sikre mig, at du får præcis det foredrag, der passer bedst til jer.  Ved alle typer bookinger gælder, at jeg skal betales for en hel dag, hvis jeg bookes til flere foredrag/oplæg på samme dag. Fx hvis jeg skal holde eet foredrag formiddag og eet hos jer igen om eftermiddagen.

Priser på standardforedrag i 2019 

Pris for foredrag er:  14.990 kr. for to timer inkl. moms men ekskl. transport (kørsel, fly, broafgift/færge etc.).

Foredrag af en times varighed koster 7.990,- kr. inkl. moms men ekskl. transport (kørsel, fly, broafgift/færge etc.). 

Prisen er den samme uanset tidspunkt på dagen og uanset antal deltagere. I kan derfor med fordel invitere et stort publikum, da mine emner kan favne meget bredt. Prisen inkluderer også nogle af mine publikationer.

Er prisen for høj for jer? I kan fx med fordel invitere sammen med det lokale bibliotek eller skole, da mine emner er så mange og almene, at de sagtens kan favne det helt brede publikum.

Kontakt mig og lad os snakke om det. Vi bor jo i Jylland, så vi finder en pris, der kan passe alle 😉

Med i prisen er min pakkeløsning med alt, hvad du skal bruge

 • Markedsføringsmateriale til reklame for foredraget
 • Pressemeddelelse om foredraget – professionelt skrevet til aviserne
 • Billeder til brug ved markedsføring, så du er fri for selv at skulle finde dem
 • Beskrivelse af foredraget – kort og længere tekst til jeres medlemsblad, hjemmeside etc.
 • Plakater i forskellige størrelser til reklame op til foredraget
 • Idéer til sange, hvis I plejer at synge
 • Præsentation af mig, så du ikke selv skal finde på noget at sige
 • Skriftlig materiale til al publikum indenfor det givne emne

OBS: Priserne på siden her er vejledende, da det kan svinge ift. hvor megen forberedelse, der skal til.

Kørsel

Jeg holder kun foredrag over 100 kilometre fra hjemadresse til foredragssted ved foredrag af min. 3 timers varighed/betaling.

Jeg holder kun foredrag over 200 kilometre fra hjemadresse til foredragssted ved min. 4 timers varighed/betaling. Og så fremdeles.

Ved et job på eks. Sjælland eller andre øer vil jeg gerne lægge jobbet på en fredag eller en mandag. Desuden vil jeg og en assistent flyve, hvorfor der kommer tillæg på flybilletter. Ved job i Jylland kører jeg som regel i bilen, medmindre andet giver bedre mening.

KLIK HER OG FÅ ET TILBUD PÅ DIT KOMMENDE ARRANGEMENT

Jeg har altid en assistent med mig som hjælper med al det praktiske. Dette betaler I heller ikke ekstra for.

Priser på erhvervsforedrag eller foredrag med faglig vinkel 

Jeg kan bookes til både større og længerevarende arrangementer. Kontakt mig venligst for pris.

KLIK HER OG FÅ ET TILBUD PÅ DIT KOMMENDE ERHVERVSARRANGEMENT ELLER FAGLIGE OPLÆG

Individuel coaching

JEG KAN IKKE TAGE FLERE IND TIL COACHING

Klippekort tilbydes.

Se flere priser

Interview til skoleopgave etc.

Pr. påbegyndt time. kr. 495,-

Rabat

I bedes give mig besked fra start, hvis I gerne vil søge en form for rabatordning, så jeg kan få det tilføjet i jeres tilbud/kontrakt.

Tidligere fuldt betalende bookere kan få 2000 kr. i rabat på fakturaen, når de booker igen til samme forening/firma/institution etc.

OBS: For at opnå denne rabat skal I booke mig igen til et nyt lignende standardforedrag indenfor de næste to år. Dog skal vi aftale det indenfor et år fra mit sidste foredrag hos jer.

___________

Der gives 1500,- kr. i rabat, hvis nye bookere hyrer mig til et ikke allerede planlagt foredrag tre sæsoner* frem. Eks. hvis vi har maj måned, og I booker i efterårssæsonen året efter.

Booker I et ikke allerede planlagt foredrag i indeværende forårssæson*, opnår I 1000 kr. i rabat.

Booker I et ikke allerede planlagt foredrag i indeværende efterårssæson*, opnår I 500 kr. i rabat.

*En sæson er januar-juni og igen juli-december.

OBS: Dette gælder dog kun, hvis der ikke i forvejen er andre rabatter på honoraret. Bortset fra de Gavekort foredragspublikum får. Det kan bruges sammen med alle andre rabatter.

Gavekort til gratis bog og rabat på mine foredrag

Har du fået en ven til at booke mit foredrag? Hvis din ven har fundet frem til mig pga. dig, kan I begge få rabat. 

I er mange, der anbefaler mine foredrag til andre. Det er jeg dybt taknemmelig over!

Det har jeg derfor taget konsekvensen af, så du fremover får min bog gratis tilsendt, når din ven har booket og afholdt et af mine foredrag. Din ven skal blot sende eller give mig Gavekortet udfyldt, inden jeg laver faktura. 

Sidder du lige nu og tænker, at du gerne vil have Gavekortet til dig selv og en ven? Så se mere her

Læs mere

Tilskud fra Forfattercentrum

Der kan søges støtte fra Forfattercentrum HER. BEMÆRK, at det er arrangøren, der på forhånd skal søge støtten, der typisk er på 5.000 kr., og at arrangøren skal betale transport; det giver Forfattercentrum ikke tilskud til. Et foredrag har en varighed af 2 timer inkl. en pause halvvejs.
OBS: Forfattercentrum skal oplyses om, at jeg også har udgivet to titler hos Saxo. Ellers opfylder jeg nemlig ikke kriterierne. Vær også obs på, at I skal have lavet en aftale med dato, inden I søger puljen. Ingen former for andre rabatter kan bruges samtidig med støtte fra Forfattercentrum.

Det er vigtigt, at I giver mig besked på forhånd, hvis I gerne vil søge denne støtte, så jeg kan få det tilføjet i jeres kontrakt. Jeg kan ikke have for mange arrangementer booket i hver sæson, der er afhængig af støtte fra Forfattercentrum.

Du vil blive bedt om oplysninger på mig som forfatter. Her er, hvad du kan skrive:

 • Navn på forfatter(e) og sted, f.eks. Jens Jensen på bibliotektet: Tina M.-L. Campbell, bibliotek
 • Adresse for arrangement Xxxx og oplysninger om forfatter(ne)
 • 1. Forfatterens to seneste værker inkl. Forlag: I skal tilføje, at det er denne bog: ’Mælkebøttebarn i blomst’ i papirform: ISBN-13:9788740900507, der læses op fra. Men I skal også nævne mindst een anden titel for dem for, at de ved, at jeg opfylder kravene. Nævn eks. blot min dansk e-Bog: ISBN-13:9788799691708. Derudover har jeg også udgivet ’Dandelion Child in Flower’:ISBN-13:9788740906479 og som engelsk e-Bog: ISBN-13:9788799691746 ved ForlagetSaxo
 • 2. Hvilket værk forfatteren præsenterer: I skal tilføje, at det er førstnævnte bog, der læses op fra; ISBN-13:9788740900507.

KLIK HER OG SE MIN GUIDE: SÅDAN SØGER DU STØTTE FRA FORFATTERCENTRUM

OBS! Ovenstående er vejledende udfra de oplysninger, Forfattercentrum har givet mig. Der kan være ændringer, hvorfor I altid skal tjekke op med dem selv direkte.

Jeg har hørt fra tidligere kunde, at man skal have cvr nr. eller NemId klar, når man skal åbne Forfattercentrums skema. En anden kunde har fortalt, at de søgte flere måneder før fristen og fik også positivt svar allerede en måned efter.  [/expander_maker]

Er I afhængig af økonomisk støtte i sådan en grad, at I blive nød til at aflyse, hvis I får afslag fra Forfattercentrum?

Jeg vil gerne fra start gøre Jer opmærksom på mine afbestillingsregler, så I ikke føler Jer snydt. Jeg skulle jo gerne forsat kunne få feedback på, at jeg lave god service for bookere. Derudover vil jeg også nævne, at jeg kun kan tage få foredragsbookinger, der er afhængig af denne støtte. Jeg bliver nød til at sikre mig indtægter, der kan dække mine udgifter hele året rundt. Lad mig vide, om I vil bruge denne støttemulighed i vores første kontakt.

OBS: næste frist er 15. august 2019 

Frister

Tjek Forfattercentrums hjemmeside for opdaterede og senere frister etc. Det er Jeres ansvar, at datoer og frister overholdes, så ovenstående er kun vejledende eksempler. Jeg ved nemlig ikke noget ellers om deres ansøgningsregler. Jeg ved kun, at alle både private og foreninger kan søge, og at de vægter højt støtte til Nordjylland.

Kontrakt

Jeg udfærdiger en kontrakt med præcis aftale om indhold, praktiske forhold og pris, som jeg snarest efter aftalens indgåelse mailer til jeres godkendelse. I har en uge til at godkende tilbuddet skriftligt. Herefter konverteres samme tilbud til faktura, som skal betales senest 8 dage efter foredragsdagen. Den kan også betales allerede fra modtagelsen.

Vær opmærksom på, at jeg/min assistent tager billeder og laver evt. videoklip til brug på diverse online sider. I/publikum er velkommen til at tage billeder og dele, men jeg vil gerne, at der ikke tages video uden aftale med mig. Kunden er selv ansvarlig for at informere publikum om dette.

Betaling af honorar

Betaling kan foregå:

 • kontant
 • via kontooverførsel
 • elektronisk faktura
 • MobilePay

Betalingsbetingelser

8 dage netto kontant efter foredragsdagen. Husk at give mig besked, hvis I ønsker at benytte elektronisk fakturering, så jeg kan få sendt faktura den vej igennem fra start. Ved for sen indbetaling opkræves renter og gebyr i henhold til gældende lovgivning. Da det på forhånd er aftalt, hvornår regningen forfalder til betaling, kan der kræves morarenter fra forfaldsdagen. Rykkerskrivelser med dertilhørende interval og gebyrer bliver udsendt efter Renteloven jvf. rentelovens § 9b, stk. 1, jf. stk. 2. (læs mere HER)

Der tillægges et gebyr på 1.000 kr. efter foredragets afholdelse ved overtrædelse af de nævnte betingelser mellem os, og hvis der fx mangler stol/bord, mikrofon (når nødvendigt), aftalt av udstyr, og hvis der er støj-, lys-, eller stærk lugtgener.

Generelle regler ved afbestilling og aflysning

Ved afbestilling gælder følgende regler:

 • – senere end 45 dage før arrangementets gennemførelse opkræves 50 % af honoraret
 • – senere end 30 dage før arrangementets gennemførelse opkræves 75 % af honoraret
 • – senere end 20 dage før arrangementets gennemførelse opkræves 100 % af honoraret

Ved aflysninger forstås alle former for afbud eller ændringer, herunder også afbud grundet sygdom samt afbud grundet flytning af aftale til andet tidspunkt, hvor der ikke er enighed om at ændringen kan ske gratis. Som regel vil lille ændring af tidspunkt på dagen være muligt at ændre, mens ændring af dato kan påvirke andre bookinger og derfor på forhånd skal aftales, og ses som en aflysning fra Jeres side, hvis jeg ikke kan få det til at gå op med andre opgaver.

Aflyser jeg (helt utænkeligt) som foredragsholder/underviser, gives hele honoraret retur. Ved foredrag kan jeg også anbefale en anden foredragsholder, der evt. ville kunne træde til i stedet.

Til arrangører: læs praktisk info og hensyn der er godt at vide, inden jeg skal holde foredrag hos jer.

PRAKTISK INFO – KLIK HER

Du gjorde det (afholdelse af foredrag) fantastisk, følelsesmæssigt blev jeg ligesom da jeg læste bogen, revet med og er fuld af beundring af dig, du er om nogen en rollemodel for andre, du sprudler jo og blomstre med positive energier, tak for en god aften

Birthe Høisleth Hvolbæk, pensioneret socialpædagog

TAK til Tina som er en fantastiskforedragsholder, og ikke mindst et stort menneske, som mange kan lære meget af. Jeg har følt mig utrolig godt underholdt og tiden fløj afsted… kan på det varmeste anbefale Tina

Dorthe Bach Carlsen, statsaut. fodterapeut

Print Friendly, PDF & Email