Praktisk info

Praktisk info til jer der booker mig til at holde foredrag eller undervisning

Markedsføring og bogsalg
Tusind tak for din interesse ved at lande her! Jeg slår enorme knuder på mig selv og oplister her alt det kedelige med de formelle ting. Jeg kan nemlig godt lide det nære og levende i kontakten men holder også af, at der er styr på de praktisk info og aftalerne. Så jeg forventningsafstemmer igennem det nedenstående:

Har du lyst til at bruge en plakat til reklame for foredraget, kan den enten downloades, eller jeg kan sende dig en i A4 eller A3 format. Jeg tilbyder ligeledes en beskrivelse af mit foredrag, du kan klikke her for en kort version (50 ord) og klikke her for en flot opsat præsentation i A4 størrelse, som kan bruges til indbydelser til foredraget. Hvis du skal bruge en pressemeddelelse til ex. aviser, så har jeg også lavet sådan en til dig og den kan downloades her.

Jeg forventer, at arrangøren markedsfører foredraget godt og sørger for, at det er muligt med køb af min bog i pausen. Inden foredraget, fx. ved tilmeldingen, bedes arrangøren give publikum besked om muligheden for køb af bogen i pausen. Publikum bedes venligst have lige penge med, hvis de ønsker at købe min bog eller der kan betales med MobilePay. Hvis der ikke er mulighed for salg af min bog, vil jeg gerne vide det på forhånd. Til foredrag/undervisning kan bogen købes for 225 kr., normalpriser 250 kr. + forsendelse som pt. er 50 kr.

Hvis I sender mig et link til omtale, kan jeg reklamere for jer på mine sider.

På foredragsdagen sender jeg faktura udfra det tilbud, I tidligere har fået til godkendelse. I har så 8 dage til betaling.

I er også meget velkomne til at se denne side, hvor alt ift. presse er samlet. Her kan I finde Pressemeddelelse, plakater osv. til markedsføring af mit arrangement hos Jer.

Jeg har fået lavet en præsentation af mig, du kan bruge, når du skal præsentere mig inden mit foredrag. Klik på linket herunder og hent teksten.

Booker fortæller om samarbejdet med Tina og anmelder Tinas foredrag

Praktiske hensyn

I har sikkert set mig i kørestol til tider. Jeg kan godt gå, men bruger helst min kørestol til at sidde godt i. Derfor vil jeg gerne vide, om der er trapper, der gør, jeg ikke kan få min kørestol med. I så fald vil jeg rigtig gerne have en kontorstol. Vær obs på, at jeg evt. ikke kan komme op på en høj scene pga. kraftig funktionsnedsættelse. Medmindre I har en flok dejlige stærke mænd til rådighed? Så kan jeg lige lidt mere. 🙂

Derudover vil jeg gerne bede om et bord til rådighed samt evt. AV-udstyr, som jeg kan sætte min egen bærbare pc til med HDMI stik. Allerbedst, så har I måske pc, så jeg blot skal have USB stick med? Jeg skal bruge lyd på et par af mine PowerPoint slides. Mikrofon er en selvfølge hos jer, hvis det er et større lokale. Har I et ekstra bord, der kunne stå i rummet, men i den modsatte ende af mig, kunne jeg lægge forskellig materiale klar til publikum.

Praktisk info

Kære booker

Jeg vil gerne bede Jer bruge eet af de billeder der ligger herunder i markedsføringen for mit foredrag. Hold musen henover billedet og højreklik. Vælg Gem billede som… Der er desuden lidt andre billeder til download her

Billede til markedsføring

Billede til markedsføring

Billede til markedsføring

Print Friendly, PDF & Email