Tidsrammen for foredrag ser normalvis således ud:

 

Velkomst ved booker (eller booker repræsentant) der præsenterer foredragsholder via denne præsentation (klik for at komme ind til den)

Første del af foredraget varer ca 50 min

Pause (med bogsalg) – evt. kan kaffen tages under den sidste del af foredraget

Sidste del af foredraget varer 40-45 min

Spørgsmåslrunden varierer meget. Nogle gange kommer spørgsmålene undervejs og andre gange først efter, foredraget er helt færdigt. Publikum er oftest meget stille efter foredraget, da de har været hele deres følelsesregister igennem under foredraget. Derfor kan booker eller foredragsholder med fordel starte op med debat/spørgsmål. Jeg har forberedt nogle spørgsmål, hvis nødvendigt.

Afslutning ved booker (eller foredragsholder)

 

NB: Jeg går meget op i at slutte til tiden. Men er der nogen, der har brug for en snak, når vi er færdige, bliver jeg gerne til det. Min assistent begynder at pakke mine ting sammen stille og roligt, hvis jeg snakker med publikum efterfølgende.

den svære samtale med voksne

Salg af bog

Bogen ’Mælkebøttebarn i blomst’ kan købes til særpris kr. 225,- på dagen kontant eller pr. MobilePay ved tilmelding af nyhedsmail. Min hjælper guider dig igennem betaling og tilmelding af nyhedsmail. Du skal blot bekræfte din tilmelding af nyhedsmail.

Foto og video

Der vil blive taget billeder, filmet og evt. live-streamet på dagen (medmindre dette frabedes). Billeder bruges på mine offentlige sider.

Print Friendly, PDF & Email