Privatlivspolitik for Mælkebøttebarn i blomst

1. Personoplysninger
Ved personoplysninger forstås enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person.

Ved at benytte campbell.dk eller bestille varer i campbell.dk´s webshop accepterer du, at Mælkebøttebarn i blomst v. Tina Campbell registrerer og behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med nedenstående. Campbell.dk er hostet ved Unoeuro og her indsamles statistik til overblik over brug af hjemmesiden og Unoeuro er databehandler for campbell.dk. Derfor har vi lavet en databehandleraftale med Unoeuro, der sikrer, at de passer godt på dine oplysninger. Du kan læse mere om Unoeuros beskyttelse af dine data her. Vi anvender Dinero (regnskabsprogram) til fakturering og regnskab, og vi har sikret os, at Dinero også passer godt på dine data. Du kan læse om Dinero´s beskyttelse af dine data her.

Mælkebøttebarn i blomst respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personoplysninger, som du giver på campbell.dk. Desuden er vi opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personoplysninger. Mælkebøttebarn i blomst registrerer og behandler personoplysninger i overensstemmelse med de til enhver tid gældende regler herfor.

Du kan benytte campbell.dk uden at fortælle os, hvem du er eller give personoplysninger om dig selv. Mælkebøttebarn i blomst´s website: campbell.dk benytter cookies, se mere om vores brug af cookies her, men benyttelsen af campbell.dk medfører ikke i sig selv registrering af personoplysninger.

Mælkebøttebarn i blomst har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere varer, nyheder og andre tjenester til dig. Mælkebøttebarn i blomst registrerer og behandler derfor personoplysninger om dig, som du selv afgiver, eksempelvis når du:

• foretager et varekøb i Mælkebøttebarn i blomst´s webshop
• tilmelder dig et nyhedsbrev
• deltager i en konkurrence
• sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback, eller
• i øvrigt giver personoplysninger til os via campbell.dk eller på anden måde, såsom over telefonen eller via mail.

Ved afgivelse af personoplysninger samtykker du i, at Mælkebøttebarn i blomst behandler personoplysningerne, herunder at mælkebøttebarn i blomst:

• registrerer de personoplysninger, du afgiver
• registrerer oplysninger om de køb, du foretager på campbell.dk

Mælkebøttebarn i blomst sælger, overdrager eller på anden måde videregiver ikke dine personoplysninger til tredjepart.

Mælkebøttebarn i blomst opbevarer ikke informationer om dine betalingsmidler, for eksempel kort-numre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

Formålet med registreringen og behandlingen af personoplysninger er at kunne levere købte varer til dig samt hjælpe ved eventuelle fejl i forbindelse med bestilling og levering.

Retsgrundlaget for behandlingen af personoplysninger er dit samtykke.

Personoplysninger opbevares i 5 år for at opfylde bogføringslovens bestemmelser. Personoplysninger opbevares i Danmark.

Du har til enhver tid ret til at

• Få oplyst, hvilke personoplysninger, Mælkebøttebarn i blomst har registreret om dig
• Få rettet ukorrekte, ufuldstændige eller irrelevante personoplysninger
• Få overflyttet sine registrerede personoplysninger til tredjemand
• Bede om at få slettet alle personoplysninger.

Du kan til enhver tid trække samtykke til behandling af personoplysninger hos Mælkebøttebarn i blomst tilbage. Dette påvirker dog ikke lovligheden af den hidtidige behandling, der er baseret på samtykket inden tilbagetrækningen heraf.

Den dataansvarlige er

Tina Campbell
Syrenvej 46
9310 Vodskov
CVR. nr.: 37 04 55 51

Ethvert spørgsmål og enhver anmodning, begæring eller henvendelse i øvrigt vedr. persondata skal ske skriftligt til kundeservice på tina@campbell.dk.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: tina@campbell.dk. Du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven se mere på Datatilsynet.

Klage over Mælkebøttebarn i blomst´s behandling af personoplysninger kan rettes til

Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 København K

dt@datatilsynet.dk

www.datatilsynet.dk

Sidst opdateret 23.05.2018.