Har du mødt et menneske, du gerne vil gøre glad? Måske blot på en lille let måde, som ikke koster.

 

Skal vi flette vores hjerter sammen – og fejre, at ingen er ens?

Jeg har lavet et helt specielt mælkebøtteflettehjerte for at symbolisere, at ingen skal betragtes som ukrudt, men som de smukke unikke blomster, de er.

Der findes nemlig mange slags blomster: Dem, som omverdenen synes er smukke og derfor hænger op og viser frem, så deres venner kan se dem. Og så findes der dem, som holdes nede, som gemmes af vejen, som ikke får hverken lys eller næring – men som blomstrer op alligevel. Men lige meget hvad, så misunder mælkebøtten aldrig rosens røde blade, og rosen misunder ikke mælkebøttens fine, tornfrie stængler. Blomster har travlt med at være smukke i sig selv. Jeg synes, vi skal fejre alle slags blomster, for de er smukke på hver sin måde! Og så huske på, at det er vi også – vi skal fejre vores smukke forskellighed <3

… Se hvordan du kan være med til at fejre diversitet…

Flettet hjerte

Det kan du gøre nu! Giv et hjerte! For hvem siger egentlig, at kun julen er hjerternes tid?

Jeg har fået lavet et lille hjerte med mælkebøtte motiv på for at symbolisere, at ingen skal betragtes som ukrudt men som de smukke unikke blomster de er.

Download, farveprint ud på almindelig papir og flet med kærlig tanke på modtageren. Eller måske skal I flette den sammen?

Lille fif:

Læg siderne over hinanden, inden du fletter for at tjekke om det passer, der hvor blomsten stikker op over det flettede.

Print Friendly, PDF & Email