Til studerende

Jeg har her samlet nogle spørgsmål og svar til studerende, som før har interviewet mig i forbindelse med deres opgaver i blandt andet folkeskoler og gymnasier omkring det at være mønsterbryder.

Hvis I gerne vil have svar på andre spørgsmål, er I meget velkomne til at kontakte mig. 
Jeg tager dog betaling for noget udover det, I allerede kan finde rundt omkring i de mange tekster på min hjemmeside. I må frit bruge, hvad I vil. Husk blot at mærke kilde: www.campbell.dk ved både tekst og ved brug af disse spørgsmål og svar.

I kan her se priser , hvis I skal bruge andet end det, jeg har lagt gratis ud til jer her på siden. 

Jeg laver desuden foredrag for folkeskoler, højskoler og videregående læreanstalter. Mine foredrag for skoler indeholder nyttig viden for både elever og undervisere. 

Handlingsrettet foredrag for skoler med fokus på eleverne, som med min historie forstår hvornår og hvordan, de skal sige til og fra.

Foredraget er tillige tankevækkende og brugbart for lærere. Jeg er vant til at holde oplæg for børn og unge fra 3. klasse samt blandet personale omkring dem. 

Med et glimt i øjet og sjove anekdoter kan jeg tilpasse foredrag til høj og lav – børn og voksne. Jeg anvender forskellige virkemidler, som er tilpasset publikums aldersgrupper.
Foredraget handler om en lille voksen, der selv skal finde vej i kaos, eftersom forældrene pga. fysiske og psykiske skader ikke formår at hjælpe deres barn.

Læs mere her

Print Friendly, PDF & Email