Vilkår og betingelser ved brug af hjemmesiden og handel i webshoppen

Denne hjemmeside stilles til rådighed af Tina M.-L. Campbell. Vilkår og betingelser listet i denne tekst gælder for beskyttelsen af indhold på www.campbell.dk.

ANSVAR
Alt materiale og andet indhold på www.campbell.dk stilles til rådighed, som det forefindes på siden, uden nogen form for garanti af nogen art fra Tina M.-L. Campbells side. Der påhviler i intet tilfælde Tina M.-L. Campbell nogen erstatningspligt for skader eller oplevet smerte af nogen art, herunder fx. ved erkendelser gennem læsning af tekster på siden, flashback til egne erindringer el.lign. Tina M.-L. Campbell kan på samme måde ej heller opstille garanti vedrørende brugen af tredjeparts sider der evt. linkes op til.

EJENDOMSRET, IMMATERIELLE RETTIGHEDER, COPYRIGHT
Indholdet på hjemmesiden tilhører: Tina M.-L. Campbell. Tina M.-L. Campbell giver tilladelse til, at der hentes og bruges information til egen personlig og ikke-kommerciel brug.

Ved ønske om kopiering, reproduktion, uploads, videresendelse, og/eller distrubution af indhold fra www.campbell.dk til kommerciel eller offentlig brug, skal der rettes skriftlig henvendelse til Tina M.-L. Campbell på: tina@campbell.dk eller til:

Tina M.-L. Campbell,
Syrenvej 46,
9310 Vodskov

med en konkret beskrivelse af ønske for anvendelse af eventuelt indhold fra hjemmesiden, og vi vil så løbende tage stilling til hvorvidt, der kan gives tilladelse til anvendelsen, hvorefter der vil blive sendt et skriftligt svar retur på anmodningen. Før skriftligt svar er modtaget, er der dermed ingen tilladelse til kommerciel eller offentlig anvendelse af indhold på siden. Indhold på https://campbell.dk må heller ikke frames på tredjemands hjemmeside, men skal opslås med tydelig hyperlinkning, og med henvisning til copyright.

Tekster, billeder, tegninger, videoer og andet indhold eller andre elementer på campbell.dk, samt selve hjemmesiden er beskyttet af copyright og af de rettigheder, der indehaves af Tina M.-L. Campbell. Der er også indhold på siden, der er beskyttet af andres copyright eller anden immaterielle rettigheder. Dog er reklamelogo ikke beskyttet af Tina M.-L. Campbells copyright, men de enkelte organisationers. Intet på siden må forstås som overdragelser af licensret, copyright eller anden overdragelse af rettigheder.

HYPERLINKNING TIL OG FRA HJEMMESIDEN

Campbell.dk linker frit til andre hjemmesider. Tina M.-L. Campbell har ingen kontrol over indhold på disse hjemmesider, og er ikke ansvarlig for indhold af en linket hjemmeside.
Ved hyperlinkning til indhold på campbell.dk skal der fortages tydelig hyperlinkning, der må ikke frames internt på en siden, og der skal henvises til rettighedsindehaver og Copyright.
Skulle links indeholde stødende materiale modtager vi gerne information herom, og vil efterfølgende følge op på dette og tage til overvejelse, om vi fortsat vil linke op til påklagede tredjeparts side.

PRIVATPOLITIK
Brugen af campbell.dk er anonym. Bruger identificeres ikke direkte. Campbell.dk er hostet ved Unoeuro og her indsamles statistik til overblik over brug af hjemmesiden og Unoeuro er databehandler for campbell.dk. Derfor har vi lavet en databehandleraftale med Unoeuro, der sikrer, at de passer godt på dine oplysninger. Du kan læse mere om Unoeuros beskyttelse af dine data her.

Information der fremsendes via campbell.dk forbliver anonym og kun ved yderligere aftale med de enkelte, der har henvendt sig, kan dette senere i anonymiseret form risikere at blive anvendt til behandling i tekster osv. Vær dog obs på, at hvis du poster i Facebook kommentar feltet eller på Tinas blog bliver dine kommentarer straks offentliggjort.

1. Personoplysninger
Ved personoplysninger forstås enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person.

Ved at benytte campbell.dk eller bestille varer i campbell.dk´s webshop accepterer du, at Mælkebøttebarn i blomst v. Tina Campbell registrerer og behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med nedenstående. Vi anvender Dinero (regnskabsprogram) til fakturering og regnskab, og vi har sikret os, at Dinero også passer godt på dine data. Du kan læse om Dinero´s beskyttelse af dine data her.

Mælkebøttebarn i blomst respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personoplysninger, som du giver på campbell.dk. Desuden er vi opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personoplysninger. Mælkebøttebarn i blomst registrerer og behandler personoplysninger i overensstemmelse med de til enhver tid gældende regler herfor.

Du kan benytte campbell.dk uden at fortælle os, hvem du er eller give personoplysninger om dig selv. Mælkebøttebarn i blomst´s website: campbell.dk benytter cookies, se mere om vores brug af cookies her, men benyttelsen af campbell.dk medfører ikke i sig selv registrering af personoplysninger.

Mælkebøttebarn i blomst har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere varer, nyheder og andre tjenester til dig. Mælkebøttebarn i blomst registrerer og behandler derfor personoplysninger om dig, som du selv afgiver, eksempelvis når du:

• foretager et varekøb i Mælkebøttebarn i blomst´s webshop
• tilmelder dig et nyhedsbrev
• deltager i en konkurrence
• sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback, eller
• i øvrigt giver personoplysninger til os via campbell.dk eller på anden måde, såsom over telefonen eller via mail.

Ved afgivelse af personoplysninger samtykker du i, at Mælkebøttebarn i blomst behandler personoplysningerne, herunder at mælkebøttebarn i blomst:

• registrerer de personoplysninger, du afgiver
• registrerer oplysninger om de køb, du foretager på campbell.dk

Mælkebøttebarn i blomst sælger, overdrager eller på anden måde videregiver ikke dine personoplysninger til tredjepart.

Mælkebøttebarn i blomst opbevarer ikke informationer om dine betalingsmidler, for eksempel kort-numre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

Formålet med registreringen og behandlingen af personoplysninger er at kunne levere købte varer til dig samt hjælpe ved eventuelle fejl i forbindelse med bestilling og levering.

Retsgrundlaget for behandlingen af personoplysninger er dit samtykke.

Personoplysninger opbevares i 5 år for at opfylde bogføringslovens bestemmelser. Personoplysninger opbevares i Danmark.

Du har til enhver tid ret til at

• Få oplyst, hvilke personoplysninger, Mælkebøttebarn i blomst har registreret om dig
• Få rettet ukorrekte, ufuldstændige eller irrelevante personoplysninger
• Få overflyttet sine registrerede personoplysninger til tredjemand
• Bede om at få slettet alle personoplysninger.

Du kan til enhver tid trække samtykke til behandling af personoplysninger hos Mælkebøttebarn i blomst tilbage. Dette påvirker dog ikke lovligheden af den hidtidige behandling, der er baseret på samtykket inden tilbagetrækningen heraf.

Den dataansvarlige er

Tina Campbell
Syrenvej 46
9310 Vodskov
CVR. nr.: 37 04 55 51

Ethvert spørgsmål og enhver anmodning, begæring eller henvendelse i øvrigt vedr. persondata skal ske skriftligt til kundeservice på tina@campbell.dk.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: tina@campbell.dk. Du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven se mere på Datatilsynet.

Klage over Mælkebøttebarn i blomst´s behandling af personoplysninger kan rettes til

Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 København K

dt@datatilsynet.dk

www.datatilsynet.dk

Det er forbudt under nogen form at fremsende, overføre eller via siden anvende materialer, som måtte være ulovlige, truende, æreskrænkende, injurierende, uanstændige eller pornografiske, eller i uoverensstemmelse med nogen lovbestemmelse vedrørende dansk lov, eller som dansk lov er underlagt.

PRESSE
Billeder og videoer fra www.campbell.dk kan anvendes gratis, når de ikke er mærket med copyright. Billeder og videoer må alene anvendes til redaktionelle formål i trykte eller digitale medier. Husk blot at give Tina M.-L. Campbell besked ved brug.

Det er ikke tilladt at anvende materialet til kommercielle formål, videreformidle eller videresælge materialet til tredjepart.

Når du trykker eller viser billeder eller videoer fra www.campbell.dk, skal fotografens navn altid angives i forbindelse dermed –  for eksempel “Foto: Lars Horn / foto af Tina M.-L. Campbell “. Den relevante kreditering fremgår af informationerne for hvert billede eller video. Her står også, hvis fortografen skal kontaktes for køb af billedet.

WEBSHOP
Når du handler via min side gælder samme regler som de generelle for hele mit site. Prisen for bogkøb via web shop er kun gældende med de 10%, hvis du er modtager af min Nyhedsmail. Derfor vil du blive tilbudt samme køb til normal pris, hvis jeg ikke kan se dit navn på Nyhedsmaillisten.

Betaling
’Mælkebøttebarn i blomst’ modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, MobilePay og elektronisk faktura. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

’Mælkebøttebarn i blomst’ bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer. Vi samarbejder med Paypal som betalingsløsning, og du kan læse mere om, hvordan de beskytter dine data her.

Levering
’Mælkebøttebarn i blomst’ afsender ordrer indgået inden kl. 12.00 på alle hverdage.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen. Ej heller ved beskadigelse ved læs af bog.

Copyright er gældende ved bogkøb fra sitet.

’Mælkebøttebarn i blomst’ vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

’Mælkebøttebarn i blomst’
Ved Tina M.-L. Campbell
Syrenvej 46
9310 Vodskov

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion: Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på tina@campbell.dk. I meddelelsen skal du gøre mig tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret;

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
ODR online dispute resolution.

Print Friendly, PDF & Email