Fysisk svækkelse kan have mange årsager. Men uanset årsagen så vil du opleve, at du ikke kun mister din fysiske kunnen. Du vil også opleve et tab af kontrol over dit eget liv, dyb sorg over det liv du ikke længere kan leve og ikke mindst mange nye vaner, der skal opbygges på relativt kort tid.

Det er nok til at overvælde selv de mest robuste mennesker. Men der er hjælp at hente.

I kurset her guider jeg dig omsorgsfuldt igennem de svære processer, så du får et nyt liv med værdighed og omsorg i balance.

 

Sådan holder jeg fast i mig selv, selvom jeg er fysisk svækket

Jeg havde mistet evnen til at holde fast i mig selv og mine behov. Det kom gradvist snigende i større grad, som jeg blev mere fysisk svækket.

Mine kerneværdier smuldrede og pludselig fandt jeg mig selv som et brokhoved, ingen gad at være sammen med.

Min arbejdsdag blev fyldt af alt det, mine kollegaer kunne, som jeg ikke magtede. Samtidig voksede der også en misundelse over den hjælp, jeg fik. Den hjælp som jeg gerne ville have ønsket hen, hvor peberet gror!

Jeg fandt styrken i mit helbred, så jeg med overskud kunne modtage både hjælp og folks spørgsmål.

 

Jeg tager dig og/eller jeres medarbejdere med på samme rejse.

Ved hjælp af forskellige øvelser guider jeg jer til at genetablere kontakten til jer selv. I bliver bevidst om egne grænser og behov samt følelser.

Står du allerede med en sygemelding i hånden, hjælper jeg dig eller din medarbejder blidt tilbage til jobbet. Men jeg kan også hjælpe med at undgå sygemeldingen, hvis I kommer i gang, før det går helt galt.

Lad mig hjælpe dig med at hjælpe dig og dine!

Jeg tilbyder omsorgsfulde redskaber til livskriser hos dig som privatperson eller ved din medarbejder, du gerne vil hjælpe videre.

I sparer utrolig mange ressourcer, tid og penge samt opnår større loyalitet, socialt sammenhold og fastholdelse på jeres arbejdsplads ved disse realistiske trin til mere balance og mindre stress.

 

Kom med ved at klikke lige her!