fbpx

Få gavekort til gratis bog

Gavekort til gratis bog

Har du fået en ven til at booke mit foredrag? Hvis din ven har fundet frem til mig pga. dig, kan I begge få rabat.

I er mange, der anbefaler mine foredrag til andre. Det er jeg dybt taknemmelig over!

Gavekort til anbefaler og booker

Det har jeg derfor taget konsekvensen af, så du fremover får een af mine bøger gratis tilsendt, når din ven har booket og afholdt et af mine foredrag. Din ven skal blot sende eller give mig Gavekortet udfyldt, inden jeg laver faktura.

Med min bog mener jeg, at du kan få min selvbiografi – min fulde historie, Find Arbejdsglæden eller blot een af mine redskabspublikationer i serien Rejs Dig – alt efter hvad du selv ønsker.

Booker skal give mig besked om, at det er dig, der fik ham/hende til at booke mig til et foredrag. Når booker har betalt min foredragsfaktura – hvor jeg har fratrukket rabatten, som du har skaffet, så kan du få din præmie tilsendt.

For at få et gavekort, skal du bare sende mig en mail eller printe den direkte her fra siden. Du får så min bog tilsendt helt gratis.

Jeg kan sende dig en mail med foredragsbeskrivelse. På den måde er det nemt for dig at fortælle din ven om hvad mit foredrag kunne indeholde.

gavekort til booker forside

Altså er forløbet:

  1. du downloader gavekort her på siden
  2. du beder mig evt. om en mail, som du kan sende videre til din ven
  3. booker giver mig besked på, at du er den direkte årsag til, at han/hun nu booker mig
  4. du eller booker sender mig udfyldt Gavekort
  5. jeg fratrækker rabat på bookers faktura
  6. når booker har betalt faktura, sender jeg dig min bog.

OBS: Hvis du selv printer, skal du blot huske at sende mig en mail med dit navn og fysiske adresse, så jeg ved, hvortil jeg skal sende min bog gratis. Gør mig opmærksom på, hvem der booker foredrag, så jeg ved, hvornår jeg skal sende dig bogen.

Gavekort til gratis bog 

Mangler du information om gavekortet eller har du spørgsmål hertil, så send gerne en mail på: assistent@campbell.dk

Dyk også gerne ned i mine Online Arbejdslystkurser

Scroll to Top