fbpx

Få gavekort til gratis bog

Gavekort til gratis bog

Har du fået en ven til at booke mit foredrag? Hvis din ven har fundet frem til mig pga. dig, kan I begge få rabat.

I er mange, der anbefaler mine foredrag til andre. Det er jeg dybt taknemmelig over!

Gavekort til anbefaler og booker

Det har jeg derfor taget konsekvensen af, så du fremover får een af mine bøger gratis tilsendt, når din ven har booket og afholdt et af mine foredrag. Din ven skal blot sende eller give mig Gavekortet udfyldt, inden jeg laver faktura.

Med min bog mener jeg, at du kan få min selvbiografi – min fulde historie, Find Arbejdsglæden eller blot een af mine redskabspublikationer i serien Rejs Dig – alt efter hvad du selv ønsker.

Booker skal give mig besked om, at det er dig, der fik ham/hende til at booke mig til et foredrag. Når booker har betalt min foredragsfaktura – hvor jeg har fratrukket rabatten, som du har skaffet, så kan du få din præmie tilsendt.

For at få et gavekort, skal du bare sende mig en mail eller printe den direkte her fra siden. Du får så min bog tilsendt helt gratis.

Jeg kan sende dig en mail med foredragsbeskrivelse. På den måde er det nemt for dig at fortælle din ven om hvad mit foredrag kunne indeholde.

gavekort til booker forside

Altså er forløbet:

  1. du downloader gavekort her på siden
  2. du beder mig evt. om en mail, som du kan sende videre til din ven
  3. booker giver mig besked på, at du er den direkte årsag til, at han/hun nu booker mig
  4. du eller booker sender mig udfyldt Gavekort
  5. jeg fratrækker rabat på bookers faktura
  6. når booker har betalt faktura, sender jeg dig min bog.

OBS: Hvis du selv printer, skal du blot huske at sende mig en mail med dit navn og fysiske adresse, så jeg ved, hvortil jeg skal sende min bog gratis. Gør mig opmærksom på, hvem der booker foredrag, så jeg ved, hvornår jeg skal sende dig bogen.

Gavekort til gratis bog 

Mangler du information om gavekortet eller har du spørgsmål hertil, så send gerne en mail på: assistent@campbell.dk

 

Vær med til at sprede glæde med disse solgule glædespredere

Sådan laver du mælkebøtter af gult garn.

Du kan vælge at lave

  1. blomst med pompon af garn på grønne piberensere som vidst her på videoen.
  2. stående med grillspyd i stedet for piberensere. Her bruger du så lim til at lime mørkegrønt garn op ad grillspyddet. Sæt til sidst blomsten i tørler og mal det fx asfaltfarvet efterfølgende.

Een af mine ansatte døbte mig Livsglædevejleder ...

At blive døbt livsglædevejleder af en af mine ansatte har stor betydning både personligt og professionelt. Det signalerer for mig, at medarbejderen anerkender og værdsætter min evne til at motivere og inspirere andre til at finde glæde og mening i tilværelsen. Som livsglædevejleder kan man påtage sig en rolle som mentor og vejleder for andre, og det kan være en stor tillidserklæring at blive døbt som sådan af en person, man arbejder tæt sammen med.

Samtidig kan det også være en anerkendelse af, at man som leder har formået at skabe en arbejdsplads, hvor trivsel og livsglæde er i højsædet. På den måde kan det at blive døbt livsglædevejleder være med til at styrke både ens personlige og professionelle relationer på arbejdspladsen.

Jeg kan intet, du ikke også kan lære … 

Scroll to Top