Har du prøvet det der med at møde et menneske i smerter? Der står du med alle dine intentioner og vil så gerne hjælpe. Men hvordan gør du det bedst uden at såre eller ødelægge mere for din næste?

I videoen får du en tydelig vejledning til hvordan du hjælper og støtter og absolut ikke gør det.

Ser du mig som svag eller en person fuld af pep? Jeg er et menneske i smerter, nogle dage klart mere end andre. Hele mit liv har det været et præmis, som jeg bare måtte leve med. Derfor føler jeg mig som et menneske fuld af pep, selvom det nogle gange går lidt trægt fremad.

Derfor giver jeg dig her et godt råd til, hvordan du hjælper et menneske i smerter, når du møder dem på din vej. Der er selvfølgelig også stor forskel på om du kender personen, eller det er en fremmed. Men der er nogle generelle dos and donts, som du kan bruge i hverdagen.

Jeg har lavet en flyer til dig, der selv er fysisk svækket om hvordan, du håndterer din nye virkelighed. Du får 10 gode råd du kan bruge med det samme. Den henter du helt gratis her.

Hvis du gerne vil have endnu flere gode råd og vejledning til et liv i smerter, kan du finde min e-bog i ‘Rejs Dig’ serien: ‘Hold fast i dig selv ved fysisk svækkelse‘ inde i min webshop.

F.eks. er der et afsnit om hvordan du undgår at føle dig umyndiggjort og siger fra, så andre ikke bare tager over, selv på de ting du godt selv kan.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *