Jeg er blevet rigtig god til at fejre mig selv

I mange år har jeg været meget trist, når jeg havde fødselsdag. Men nu er jeg blevet langt bedre til at se de lyse sider. Jeg bliver klogere på mig selv for hvert år, der går. Det kender du måske godt?!

Desuden bliver jeg modigere til at udtrykke mine behov og følelser. Det giver et skønt overskud, jeg ikke førhen havde.

 

Det overskud deler jeg gerne ud af. Med stor begejstring har jeg fået lavet endnu et produkt. Et produkt der kommer ud af mine egne kampe. Det kan nu hjælpe andre på vej i deres.

Smukkere bliver det simpelthen ikke for mig. Hvilken bedre dag at slippe alt det skønne ud, end på min fødselsdag?

 

Derfor kan jeg med enorm stor glæde fortælle dig, hvad jeg nu har brugt mange timer på at få formet; webinar!

Dvs. at du kan sidde hjemme fra din sofa og høre min livsglade og barske historie. Forhåbentlig vil den motivere dig til nogle ændringer, hvis du har behov for det. De ændringer kan du også få redskaberne til hos mig.

Det ene webinar har jeg endda fundet ud af at lave som en MP3 lydfil. Dvs. jeg nu endelig har det, mange har efterspurgt i fem år; en version af min historie for synshæmmede eller andre svagtlæsende, som jeg faktisk selv er. Derfor har det også irriteret mig, at jeg ikke havde overskuddet til den vigtig del før nu.

Men NU er den her.

 

Dette webinar er udløbet, men du kan løbende få adgang til flere, når du modtager mit nyhedsbrev!

 

 

Må du blomstre!

 

<3 Tina

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *