fbpx
kurser fællesskab

Kære dig, der drømmer om et mere fleksibelt arbejdsliv med plads til HELE dig

Uanset om du allerede har drømmearbejdslivet i sigte, eller du ikke helt ved, hvilken sti på karrievejen du skal tage endnu.

Jeg vil gerne invitere dig med i min gratis gruppe på Facebook!

“Sådan (gen)finder du arbejdsglæden” hedder gruppen og den er til dig, der er lønmodtager, selvstændig eller fleksjobber. Din jobtitel er faktisk ikke så vigtig. Det vigtigste er, at du har lyst til at forandre dit arbejdsliv til det bedre.

Målet med gruppen er, at vi hjælper hinanden til at skabe balance i hverdagen og opnå en følelse af glæde helt ned i maven, over de valg vi tager i hverdagen.

Jo flere jo bedre siger jeg, for på den måde kan vi få forskellige indspark og vinkler på, hvad god arbejdsglæde er – til inspiration for hinanden.

Samtidig er der altid nogen til at hjælpe og støtte, hvis det hele brænder sammen en dag, eller til at fejre det med dig, når du danser glad hjem fra arbejde. 

Gruppen er kun åben for nye medlemmer indimellem.

Næste gang den er åben er fra d. 1. og blot én uge frem.

Så skynd dig at komme med, før den lukker igen!

I gruppen får du:

  • Videoer og lives med GRATIS råd og øvelser til din arbejdsglæde
  • Et fællesskab, hvor du kan dele sejre og nedture. Vi hepper på dig og dine drømme!
  • Et lukket forum, hvor du kan tale frit fra leveren – om chefen, arbejdstiderne eller de ting, du arbejder med

Hænger du følelserne på knagen sammen med jakken, når du kommer ind ad døren derhjemme?

Eller siver din manglende arbejdsglæde ind i dit privatliv?

Med min arbejdsglædetest, kan du finde ud af, hvor du ligger på skalaen for arbejdsglæde, og få min hjælp til at skrue op for din arbejdsglæde – både for din egen, dine kollegers og dine kæres skyld. 

Du får et overblik over, hvor du står på vejen mod arbejdsglæde. På den måde hjælper testen dig til at se om du trænger til at gå ind ad en anden sidevej, eller om du skal forblive på din nuværende vej. Én ting er sikkert: Dit arbejdsliv er en rejse, og du styrer kompasset. 

Tag første skridt, og se hvor du ligger på skalaen nedenfor. 

 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få samtidig testen gratis. 

Subscribe

* indicates required

Campbell.dk vil bruge informationerne, du indtaster om dig selv i denne formular, til at sende dig nyhedsbreve og konkurrencer. Du bedes krydse af i boksen herunder, for at give os tilladelse til at sende dig ovennævnte emails:

Du kan altid ændre din tilmelding ved at klikke på 'afmeld nyhedsbrev' i bunden af alle nyhedsbreve fra mig eller ved at kontakte mig på: tina@campbell.dk. Vi behandler dine informationer med respekt. For mere information om min privatlivspolitik bedes du besøge min hjemmeside: Campbell.dk. Ved at klikke på 'abonner på liste' herunder giver du tilladelse til, at jeg må bruge dine informationer i overensstemmelse med disse vilkår.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Scroll til toppen