Diamanter skabes under ekstremt hårdt tryk i undergrunden. Måske er det på samme måde, at vi styrkes som mennesker igennem krise, både i professionelle og private sammenhænge?

 

I anledning af World AIDS Day vil jeg gerne dele min historie om, hvordan min livskrise med AIDS faktisk gav mig en uundværlig indsigt og styrke i mit arbejdsliv.

Det var nemlig i min terminalperiode, at jeg begyndte at skrive på min selvbiografi. Det, der senere hen skulle blive startskuddet til min drømmekarriere, nemlig at motivere andre bl.a. med udgangspunkt i min egen historie.

 

Kriseperioden, hvor alt var usikkert, og intet var givet, var her, hvor jeg fandt ind til mit formål og mit drive i livet.

 

For jeg fik en erkendelse: Jeg havde brugt alt for mange krampetrækninger og alt for meget energi, når jeg forsøgte at skjule den sande mig. Den Tina, der har overlevet AIDS. Den Tina, der har overlevet vold i hjemmet. Den Tina, der har overlevet utallige svigt, mistillid og mistet håb.

Krisen fik mig til at tænke: Så er det nu eller aldrig. Nu vil jeg gøre det, jeg nok aldrig får mulighed for igen. Og den impuls og energi, der kommer af sådan en krise, tror jeg, at vi lærer uendeligt meget af.

 

Det er netop det drive, jeg giver videre i en autentisk model til arbejdslyst i øjenhøjde med dig.

Alle mine kriser efterlader mig med ægte nærværende redskaber.

Redskaber som jeg har trukket ud af hver eneste krise, er blevet til nemme værktøjer til at hjælpe andre på deres vej til deres arbejdslyst, trivsel og større glæde. Alle er blevet fordelt i respektive foredragworkshopsonlinekurser og publikationer.

Det bruger jeg som autentisk baggrund ved mine tankevækkende foredrag, online kurser og workshops ved fx firmaer, der kan have medarbejdere, der vælter i livet af samme kriser.

Ved at styrke ens medarbejdere får man ansatte med stor arbejdslyst og mere stabil arbejdskraft men også et rigere samfund, fordi vi ved, hvordan vi skal hjælpe hinanden videre.

Det er den alt omfavnende essens i alt, hvad jeg gør!

 

 

Har en krise lært dig noget uvurderligt om dit arbejds- og privatliv – fx også Corona-krisen?

 

 

#krise #motivation #styrke

 

 

Tegning: fra Jyllandsposten een af de gange jeg havde en artikel der.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *