kursusanmeldelser

Kursusanmeldelser: Hvad siger andre om mig?

Jeg kan sige mange fine ord om mine kurser, men i stedet vil jeg lade kursusanmeldelser vise dig dem. Lad deres personlige forklaringer vise dig, hvilke type kursusudbyder jeg er. Bedøm selv om mine kurser passer godt ind hos jer.

Scroll bare løs eller tjek også min Facebook LinkedIn eller Google for anmeldelser.

Dyk også gerne ned i mine Online Arbejdslystkurser

Lav en anmeldelse

Vil du give mig en anmeldelse, så kan dette gøres via linket her. Alle der giver anmeldelse med oplysning om deres mailadresse, får en personlig kode til køb i min Webshop.

Jeg bruger din anmeldelse til hele tiden at forbedre kurset. Derfor vil det være en stor hjælp, hvis du kan tænke over følgende, når du skriver din anmeldelse:

  1. Hvordan har det påvirket din hverdag at gennemgå mit kursus?
  2. Hvad tænker du, at andre personer og virksomheder kan få ud af at bruge Campbell.dk Skolen?

Påkrævet

Brugervenlige kurser der giver bedre fastholdelse af ansatte, god og sund employer branding, generelt en tryghedsoplevelse blandt dine ansatte

Med Tinas kursuspakke i Campbell.dk skolen kan du som virksomhedsejer eller HR leder tilbyde dine ansatte en platform med fokus på hjælpe ansatte tilbage eller igang med det gode arbejdsliv. Vi snakker trivsel, sundhed og hjælp til kriser fra privatlivet. Helt konkret giver Rejs Dig kursuspakken en række redskaber og guides, som i sidste ende kan give stor effekt for hele virksomheden og bundlinjen. Din virksomhed vil få bedre fastholdelse af ansatte, god og sund employer branding, generelt en tryghedsoplevelse blandt dine ansatte at der bliver taget hånd om dem – især hvis de står overfor en krise eller anden svær trivselsudfordringer.

Platformen er sat op på en god brugervenlig måde, med mulighed for at dine ansatte kan vælge det tema der er mest relevant for dem og deres situation. Derefter bliver der taget godt hånd om dem gennem en tydelig step-by-step guide. Formatet passer rigtig godt til en tablet eller pc, og dine ansatte kan arbejde med deres private- og/eller arbejdstrivsel eller forebygge stress i et tempo der passer til dem – endda også hjemmefra i trygge rammer, hvis det vurderes en fordel. (udtalelse fra en faglig tester af Campbell.dk Skolen)

Rasmus Hoffensetz - Partner og Udviklingskonsulent i Hoffensetz & Halvorsen

Nærværende redskaber, som skaber tillid og åbner nye veje

Respekt for indholdet. Det er virkeligt flot. Dine tanker, redskaber, nærværende måde at sætte ord på følelser er et dejligt læsestof og du formidler det på en måde, som skaber tillid og åbner for nye veje (udveje) at tænke svære situationer på.

Rejs Dig kursuspakken passer på alle mulige mennesker, jeg har mødt i mit HR-job. Det var ret utrolig, at du præsenterer redskaber til så mange forskellige situationer. (udtalelse fra en faglig tester af Campbell.dk Skolen)

Verica Jelaca - HR Business Partner/ Indehaver af enkeltmandsvirksomhed Prodesia

Foredrag i forbindelse med Rejs Dig kursuspakken

Vi var så heldige, at Tina kom og holdt oplæg for os i Huset Venture Nordjylland – meget inspirerende -og med gode råd til, hvordan vi som mennesker og kolleger bør agere. Hver dag er en gave! Brug den med taknemmelighed og omtanke.

 

 

Dorte Sif Boddum Kronborg - Direktør, Huset Venture Nordjylland

Et supplerende tilbud der nemt kan indgå i en plan for bedre trivsel for den enkelte medarbejder.

Kursuspakken Rejs Dig i Campbell.dk skolen er et supplerende tilbud til medarbejdere, som får nogle redskaber der gør, at han/hun får forbedret trivsel eller hjælpe til aktuelle udfordringer.

Som ansat i en HR funktion, er det positivt at kunne tilbyde mere til vores medarbejdere. Har vi en mistanke om at en medarbejder mistrives, kan kursuspakken indgå i den plan vi laver for medarbejderen.

Kursuspakken har et fint layout og fremstår professionelt. (udtalelse fra en faglig tester af Campbell.dk Skolen)

Tine Haubro - HR konsulent

Konkrete og letanvendelige redskaber , der kan være med til at forebygge stress og skabe en organisation, hvor man arbejder bedre sammen og arbejder mere effektivt.

En nem og overskuelig hjemmeside, hvor man hurtigt lærer at orientere sig og gå fra det ene relevante kursus til det næste. Med mit udgangspunkt i arbejdslyst ser jeg stor værdi i at tilbyde medarbejdere og ledere Campbell.dk Skolens kursuspakkes konkrete og let anvendelige redskaber. De kan være med til fx at forebygge stress og skabe en organisation, hvor man arbejder bedre sammen og arbejder mere effektivt. For en personaleansvarlig eller HR-partner er det en klar fordel at kunne tilbyde noget ekstra, som medarbejderne kan arbejde med i det øjeblik, hvor behovet opstår. For medarbejderne kan et tilbud som Campbell.dk Skolens kursuspakke give en ekstra tryghed og tillid til ledelsen, som udviser et oprigtigt ønske om et sundt mentalt helbred hos sine medarbejdere. (udtalelse fra en faglig tester af Campbell.dk Skolen)

Mads Halvorsen - Partner i Hoffensetz & Halvorsen

Pænt og overskueligt, det er dejligt at kunne tage det een ting ad gangen og bearbejde det

Det nemt at læse og gå til og det er pænt og overskueligt sat op i et flot design. Videoerne med eksempler gør at jeg ikke føler jeg står alene og fortabt med det. Den måde du har delt det op på gør at jeg selv stille og roligt kunne gå det igennem. Det er dejligt at jeg kunne tage én ting ad gangen og så bearbejde det og få det læst godt igennem, så jeg kunne komme skridtet videre til det næste. (udtalelse fra en bruger af Campbell.dk Skolen)

Cecilie Lützhøft - ny på arbejdsmarkedet i et STU lærlingeforløb

Der er en rigtig fint veksling mellem video, øvelser og læsning.

Dit materiale giver bestemt stof til eftertanke og der er en rigtig fint veksling mellem video, øvelser og læsning. Det er super fedt, at du tager udgangspunkt i dig og dit liv.  Jeg synes, at det er et super flot stykke arbejde, som du har lavet og du kommer rigtig godt omkring rigtig mange relevante områder.  Du har super gode råd og værktøjer til at hjælpe. Så super godt gået!! (udtalelse fra en faglig tester af Campbell.dk Skolen)

Eva Lynge Bejlegaard, Forretningsudvikler, LIVA consult

Det var med stor fornøjelse

Det var med stor fornøjelse jeg tirsdag morgen i Business Bee sammenhæng, hørte Tina Campbell´s meget professionelle foredrag om et meget alvorligt emne, hvor stort personligt overskud har overvunden alverdens modgang. Det kan jeg varmt anbefal.

 

Jesper Vognsgaard, arkitekt

Her fås ro på nervesystemet og overblik over egen situation.

Opbygningen er let genkendelig, overskuelig og nem at forstå.

Virksomheder kan her give deres ansatte adgang til værktøjer, som de kunne anvende, når det passer dem og uden at skulle involvere den øvrige personalegruppe/ledelse. Hvilket ville betyde, at de ville kunne opretholde en oplevelse at mestring selv. Der er mange som er flove over at blive ramt af oplevelsen af stress og det som følger med, nemlig følelsen af ikke at kunne overskue sin situation. – de fleste vil gerne kunne gøre noget selv. Det kan de med Campbell.dk Skolen!

 

Her kan man give de ansatte deres frihed og tilliden til, at de kan mestre, samtidig med det omsorgsfulde i at stå ved deres side, hvis de får behov for yderligere hjælp.

 

Det at kunne give sine medarbejdere konkrete anvisninger om det er adgang til øvelserne eller om det er adgang til psykoterapeutiske samtaler, det er vigtigt, da dette vil styrke HR medarbejderens oplevelse af at kunne hjælpe og gøre sit arbejde fyldestgørende. Deres fornemmeste opgave er ikke at vide alt, men at kunne sende medarbejderen til den rigtige hjælp.

 

I Campbell.dk Skole opleves mestring. Man kan få ro på nervesystemet og have overblik over egen situation. Det vil altid give mere livsglæde og ro. Vi mennesker er meget loyale, når vi har tillid til et andet menneske, så bliver vi sammen med vedkommende – også virksomheder/arbejdspladser. Vi trives med tillid, det er en del af vores natur.

 

En virksomhed, som har tilfredse ansatte, har mere effektivitet og mere stabile medarbejdere.

(udtalelse fra en faglig tester af Campbell.dk Skolen)

 

Familie og Psykoterapeut Aalborg V. Maria Batalla

Onlinekurserne kan støtte og motivere den enkelte til øget selvomsorg og handling

Det giver medarbejderen en større forståelse og accept af sig selv at følge kurserne i  Rejs Dig via Campbell.dk Skolen. Konkrete anvisninger og flere redskaber til hvordan den enkelte bedre kan forebygge og minimere fx stress, både i sit privat- og arbejdsliv. Onlinekurserne kan vække håb hos medarbejderen, samt støtte og motivere den enkelte til øget selvomsorg og handling.  (udtalelse fra en faglig tester af Campbell.dk Skolen)

Maria Holm, Psykoterapeut MPF og Mindfulnesslærer- fra stress til livsmod og glæde.

Fastholdelse og trivsel er vigtigt udbytte.

Dette er vigtigt redskab til medarbejderen, og til dialogen med HR.

Den enkelte medarbejder vil opnå større trivsel ikke bare på arbejde men også privat, større loyalitetsfølelse til og fra sin arbejdsgiver, tryghed i at der bliver passet godt på én som ansat. Det er grundlæggende godt tænkt og godt til egen personlig udvikling. Det er meget flot sat op og god struktur. Meget flotte tegninger/illustrationer, meget flotte arbejdsark.

Vibeke Bak Christensen, (udtalelse fra en faglig tester af Campbell.dk Skolen)

Vibeke Bak Christensen, HR Partner

Dine onlinekurser gjorde mig helt afslappet – dem vil jeg bruge igen og igen

Jeg har været igennem hele skolen med de forskellige onlinekurser, og hold da op hvor synes jeg den var god! En god blanding af læsestof og videoer så man ikke går død i det.

Nogle gange syntes jeg det var afslappende i sig selv bare at lytte på dine videoer. Der var også rigtig mange gode redskaber, som jeg helt sikkert vil forsøge at bruge selv. Mange af dem tænker jeg faktisk også kunne være relevant for flere forskellige, jeg kender.

 

Alt i alt synes jeg det var en rigtig god skole, og nu når jeg sidder her og tænker tilbage på det, får jeg helt lyst til at se det igen.

Den synes jeg du kan være stolt af 😉

 

(Anmeldelse af Onlinekursusforløb fra en ansat ved Special Minds)

Janni Altmann, Special Minds-medarbejder