Hvad siger andre?

Jeg kan sige mange fine ord om mine kurser, men i stedet vil jeg lade brugerne fortælle om dem. Lad deres personlige forklaringer vise dig, hvilke type fkursusudbyder jeg er. Bedøm selv om mine kurser passer godt ind hos jer.

Scroll bare løs eller tjek også min Facebook LinkedIn eller Google for anmeldelser.

Vil du give mig en anmeldelse, så kan dette gøres via linket herunder. Alle der giver anmeldelse med oplysning om deres mailadresse, får en personlig kode til køb i min Webshop.

Lav anmeldelse

Brugervenlige kurser der giver bedre fastholdelse af ansatte, god og sund employer branding, generelt en tryghedsoplevelse blandt dine ansatte

Med Tinas Loyalitetsklub kan du som virksomhedsejer eller HR leder tilbyde dine ansatte en platform med fokus på hjælpe ansatte tilbage eller igang med det gode arbejdsliv. Vi snakker trivsel, sundhed og hjælp til kriser fra privatlivet. Helt konkret giver Rejs Dig kursuspakken en række redskaber og guides, som i sidste ende kan give stor effekt for hele virksomheden og bundlinjen. Din virksomhed vil få bedre fastholdelse af ansatte, god og sund employer branding, generelt en tryghedsoplevelse blandt dine ansatte at der bliver taget hånd om dem – især hvis de står overfor en krise eller anden svær trivselsudfordringer.

Platformen er sat op på en god brugervenlig måde, med mulighed for at dine ansatte kan vælge det tema der er mest relevant for dem og deres situation. Derefter bliver der taget godt hånd om dem gennem en tydelig step-by-step guide. Formatet passer rigtig godt til en tablet eller pc, og dine ansatte kan arbejde med deres private- og/eller arbejdstrivsel eller forebygge stress i et tempo der passer til dem – endda også hjemmefra i trygge rammer, hvis det vurderes en fordel.

Rasmus Hoffensetz

Nærværende redskaber, som skaber tillid og åbner nye veje

Respekt for indholdet. Det er virkeligt flot. Dine tanker, redskaber, nærværende måde at sætte ord på følelser er et dejligt læsestof og du formidler det på en måde, som skaber tillid og åbner for nye veje (udveje) at tænke svære situationer på.

Rejs Dig kursuspakken passer på alle mulige mennesker, jeg har mødt i mit HR-job. Det var ret utrolig, at du præsenterer redskaber til så mange forskellige situationer.

Verica Jelaca

Foredrag i forbindelse med Rejs Dig kursuspakken

Vi var så heldige, at Tina kom og holdt oplæg for os i Huset Venture Nordjylland – meget inspirerende -og med gode råd til, hvordan vi som mennesker og kolleger bør agere. Hver dag er en gave! Brug den med taknemmelighed og omtanke.

Dorte Sif Boddum Kronborg