fbpx
kursusanmeldelser

Anmeldelse af Tina M.-L. Campbell

Kursusanmeldelser: Hvad siger andre om mig?

Jeg kan sige mange fine ord om mine kurser, men i stedet vil jeg lade kursusanmeldelser vise dig dem. Lad deres personlige forklaringer vise dig, hvilke type kursusudbyder jeg er. Bedøm selv om mine kurser passer godt ind hos jer.

Scroll bare løs eller tjek også min Facebook LinkedIn eller Google for anmeldelser.

Dyk også gerne ned i mine Online Arbejdslystkurser

Lav en anmeldelse

Vil du give mig en anmeldelse, så kan dette gøres via linket her. Alle der giver anmeldelse med oplysning om deres mailadresse, får en personlig kode til køb i min Webshop.

Jeg bruger din anmeldelse til hele tiden at forbedre kurset. Derfor vil det være en stor hjælp, hvis du kan tænke over følgende, når du skriver din anmeldelse:

  1. Hvordan har det påvirket din hverdag at gennemgå mit kursus?
  2. Hvad tænker du, at andre personer og virksomheder kan få ud af at bruge Campbell.dk Skolen?

Påkrævet

rating fields

Respekt for indholdet. Det er virkeligt flot. Dine tanker, redskaber, nærværende måde at sætte ord på følelser er et dejligt læsestof og du formidler det på en måde, som skaber tillid og åbner for nye veje (udveje) at tænke svære situationer på. Rejs Dig kursuspakken passer på alle mulige mennesker, jeg har mødt i mit… Read more “Nærværende redskaber, som skaber tillid og åbner nye veje”

Verica Jelaca - HR Business Partner/ Indehaver af enkeltmandsvirksomhed Prodesia
Dorte Sif Boddum Kronborg

Vi var så heldige, at Tina kom og holdt oplæg for os i Huset Venture Nordjylland – meget inspirerende -og med gode råd til, hvordan vi som mennesker og kolleger bør agere. Hver dag er en gave! Brug den med taknemmelighed og omtanke.   Derudover har Dorte også anmeldt bogen Find Arbejdsglæden der… Read more “Foredrag i forbindelse med Rejs Dig kursuspakken”

Dorte Sif Boddum Kronborg - Direktør, Huset Venture Nordjylland
Jesper Vognsgaard - Arkitekt

Jesper Vognsgaard – Arkitekt anmelder foredrag:  Det var med stor fornøjelse jeg tirsdag morgen i Business Bee sammenhæng, hørte Tina Campbells meget professionelle foredrag om et meget alvorligt emne, hvor stort personligt overskud har overvunden alverdens modgang. Det kan jeg varmt anbefale.   ******* Arkitekt Jesper Vognsgaard leverer konkrete resultater, der bygger på… Read more “Det var med stor fornøjelse”

Jesper Vognsgaard - Arkitekt

Det giver medarbejderen en større forståelse og accept af sig selv at følge kurserne i  Rejs Dig via Campbell.dk Skolen. Konkrete anvisninger og flere redskaber til hvordan den enkelte bedre kan forebygge og minimere fx stress, både i sit privat- og arbejdsliv. Onlinekurserne kan vække håb hos medarbejderen, samt støtte og motivere den enkelte til… Read more “Onlinekurserne kan støtte og motivere den enkelte til øget selvomsorg og handling”

Maria Holm, Psykoterapeut MPF og Mindfulnesslærer- fra stress til livsmod og glæde.

Opbygningen er let genkendelig, overskuelig og nem at forstå. Virksomheder kan her give deres ansatte adgang til værktøjer, som de kunne anvende, når det passer dem og uden at skulle involvere den øvrige personalegruppe/ledelse. Hvilket ville betyde, at de ville kunne opretholde en oplevelse at mestring selv. Der er mange som er flove over at blive… Read more “Her fås ro på nervesystemet og overblik over egen situation.”

Familie og Psykoterapeut Aalborg V. Maria Batalla

En nem og overskuelig hjemmeside, hvor man hurtigt lærer at orientere sig og gå fra det ene relevante kursus til det næste. Med mit udgangspunkt i arbejdslyst ser jeg stor værdi i at tilbyde medarbejdere og ledere Campbell.dk Skolens kursuspakkes konkrete og let anvendelige redskaber. De kan være med til fx at forebygge stress og… Read more “Konkrete og letanvendelige redskaber , der kan være med til at forebygge stress og skabe en organisation, hvor man arbejder bedre sammen og arbejder mere effektivt.”

Mads Halvorsen - Partner i Hoffensetz & Halvorsen

Dette er vigtigt redskab til medarbejderen, og til dialogen med HR. Den enkelte medarbejder vil opnå større trivsel ikke bare på arbejde men også privat, større loyalitetsfølelse til og fra sin arbejdsgiver, tryghed i at der bliver passet godt på én som ansat. Det er grundlæggende godt tænkt og godt til egen personlig udvikling. Det… Read more “Fastholdelse og trivsel er vigtigt udbytte.”

Vibeke Bak Christensen, HR Partner

Med Tinas kursuspakke i Campbell.dk skolen kan du som virksomhedsejer eller HR leder tilbyde dine ansatte en platform med fokus på hjælpe ansatte tilbage eller igang med det gode arbejdsliv. Vi snakker trivsel, sundhed og hjælp til kriser fra privatlivet. Helt konkret giver Rejs Dig kursuspakken en række redskaber og guides, som i sidste ende… Read more “Brugervenlige kurser der giver bedre fastholdelse af ansatte, god og sund employer branding, generelt en tryghedsoplevelse blandt dine ansatte”

Rasmus Hoffensetz - Partner og Udviklingskonsulent i Hoffensetz & Halvorsen

Dit materiale giver bestemt stof til eftertanke og der er en rigtig fint veksling mellem video, øvelser og læsning. Det er super fedt, at du tager udgangspunkt i dig og dit liv.  Jeg synes, at det er et super flot stykke arbejde, som du har lavet og du kommer rigtig godt omkring rigtig mange relevante… Read more “Der er en rigtig fint veksling mellem video, øvelser og læsning.”

Eva Lynge Bejlegaard, Forretningsudvikler, LIVA consult

Det nemt at læse og gå til og det er pænt og overskueligt sat op i et flot design. Videoerne med eksempler gør at jeg ikke føler jeg står alene og fortabt med det. Den måde du har delt det op på gør at jeg selv stille og roligt kunne gå det igennem. Det er… Read more “Pænt og overskueligt, det er dejligt at kunne tage det een ting ad gangen og bearbejde det”

Cecilie Lützhøft - ny på arbejdsmarkedet i et STU lærlingeforløb

Jeg har været igennem hele skolen med de forskellige onlinekurser, og hold da op hvor synes jeg den var god! En god blanding af læsestof og videoer så man ikke går død i det. Nogle gange syntes jeg det var afslappende i sig selv bare at lytte på dine videoer. Der var også rigtig mange… Read more “Dine onlinekurser gjorde mig helt afslappet – dem vil jeg bruge igen og igen”

Janni Altmann, Special Minds-medarbejder

Kursuspakken Rejs Dig i Campbell.dk skolen er et supplerende tilbud til medarbejdere, som får nogle redskaber der gør, at han/hun får forbedret trivsel eller hjælpe til aktuelle udfordringer. Som ansat i en HR funktion, er det positivt at kunne tilbyde mere til vores medarbejdere. Har vi en mistanke om at en medarbejder mistrives, kan kursuspakken… Read more “Et supplerende tilbud der nemt kan indgå i en plan for bedre trivsel for den enkelte medarbejder.”

Tine Haubro - HR konsulent

Scroll til toppen