fbpx

Minikursus – Sådan lærer du på fire dage at lave en fleksjobansøgning, arbejdsgiver vil kalde dig til samtale på!

Drømmer du om at finde et fleksjob, der passer til dine kompetencer, drømme og behov? På dette minikursus lærer du med små effektfulde skridt på fire dage at lave en fleksjobansøgning, arbejdsgiver vil kalde dig til samtale på!

Kurset passer til dig, der vil have nyt job nu eller senere hen. Kurset er lavet efter mange års faglig og personlig erfaring men ikke mindst på baggrund af løbende og nylig spørgerunde blandt jer folk (på vej) i fleksjob og de udfordringer, I særligt har. 

minikursus Alaa og jeg

Alt dette får du i nemme skridt:

Dag 1: Her lærer du, hvordan du skiller dig ud blandt andre ansøgere – Jep, så få kompetencer skal der faktisk til!

Føler du, at du har for få kompetencer til at kunne sælge dig selv?
Efter dette kursus stiger din selvtillid til nye højder og du bliver i stand til at vise kommende arbejdsgiver, hvorfor du skal hyres!

Du får kl. 8.00 en mail med link til præcis, hvor du finder dagens øvelse. I løbet af dagen skal du finde en times tid, hvor du kan arbejde med dagens tema. Øvelsen vil blive gennemgået med et konkret eksempel på en live kl. 20. Du vil også få link til denne live i mailen om morgenen.

Altså du skal blot klikke på et link i en mail, du får i din indbakke. Dermed slipper du for at rode rundt efter det ene og andet. 

Du skal til denne dag have fundet en partner eller ven, som du kan lave øvelsen med. Du kan ikke komme videre med kurset uden!

Dag 2: Så let får du et skarpt cv – ja, selv med huller i erfaringer!

Synes du, at du har for lidt erfaring til at kunne skrive et godt CV?

Med dagens øvelse, bliver du skarp på, hvad et godt sælgende CV skal indeholde, så arbejdsgiver vælger dig ud, fremfor de andre ansøgere.”

Du får kl. 8.00 en mail med link til præcis, hvor du finder dagens øvelse. I løbet af dagen skal du finde en times tid, hvor du kan arbejde med dagens tema. Du kan stille spørgsmål til øvelsen på en live kl. 20. Du kan tilgå denne live eller reply via samme link.

Altså du skal blot klikke på et link i en mail, du får i din indbakke. Dermed slipper du for at rode rundt efter det ene og andet. 

Du skal til denne dag have fundet en partner eller ven, som du kan lave øvelsen med. Du kan ikke komme videre med kurset uden!

Dag 3: Sådan laver du en ansøgning, der fanger ny arbejdsgiver – ja, også selvom du skal have fortalt om dit handicap.

Går du og skjuler dit handicap eller fylder det omvendt pludselig alt for meget?
Find balancen som jeg gjorde. Jeg fik mit drømmejob netop pga. mit handicap og ikke på trods. Jeg lærer dig, hvordan du gør det samme. 

Du får kl. 8.00 en mail med et link til præcis, hvor du finder dagens øvelse. I løbet af dagen skal du finde en times tid, hvor du kan arbejde med dagens tema. Øvelsen vil blive gennemgået med et konkret eksempel på en live kl. 15.30. Du vil også få link til denne live i mailen om morgenen samt link til reply af gårsdagens live.

Altså du skal blot klikke på link i en mail, du får i din indbakke. Dermed slipper du for at rode rundt efter det ene og andet. 

Dag 4: Få din personlige skabelon, der får arbejdsgiver til at invitere DIG til jobsamtale.

Mød op live kl. 20.00 og få en helt unik skabelon for dig, der vil i (nyt) fleksjob. Den giver dig fordele, ingen andre har og samler hele minikurset. Du får den kun, hvis du er med live netop denne aften – torsdag d. 5. maj.

Jeg har et rigtig fedt forløb, der passer lige til dig. Det vil jeg derfor fortælle dig om i denne live. Der vil også være en særlig bonus til dig if. mit salgspitch. – og så får du selvfølgelig skabelonen!

Så sæt stort kryds i kalenderen og rust dig på bedste vis til dit drømmefleksjob og allerhøjeste arbejdsglæde!

Du får kl. 8.00 en mail med et link til  dagens live kl. 20.

Der bliver ingen øvelse til denne dag, men til gengæld er det super vigtigt, at du møder op til denne live. 

Altså du skal blot klikke på link i en mail, du får i din indbakke. Dermed slipper du for at rode rundt efter det ene og andet. 

Jeg har hjulpet hundredvis som karrierevejleder, coach, tidligere fleksjobber og som arbejdsleder i over 20 år.
Så jo, jeg kan også hjælpe dig!

Vi går i gang mandag d. 2. maj, 2022!

 Undervisningen ligger kun i fire dage i alt. Så hvis du nogensinde har drømt om at få drømmefleksjobbet, uden det koster dig en krone, så er det NU!

For ja, normalt tager jeg penge for denne undervisning.

Din enestående mulighed for at komme med for NUL KRONER!, får du ved at tilmelde dig her lige NU og senest d. 2. maj, 2022!: (VÆRDI 5000 KR.!)

Drømmer du om et nyt fleksjob NU eller senere, så skynd dig at tilmelde dig i boksen ovenover!

Du kan ikke længere tilmelde dig, da kurset er i fuld gang. 

Hvis du har haft tekniske problemer med at tilmelde dig og/eller ikke har fået en bekræftelsesmail inden d. 2. maj, send en mail til assistent@campbell.dk inden d. 4. maj.

Så får jeg dig med i kurset, hvis du skriver:

Hvornår prøvede du at tilmelde dig, hvad skete der og hvilken besked kom der på skærmen?

 

Jeg gør så meget ud af det, da jeg har hørt nogen har haft problemer, trods, at professionelle er hyret ind ad flere omgange og ikke har fundet problemet. Det skal jo virke 😉 

 

Men tjek denne lukkede gruppe, hvor jeg giver redskaber til samme målgruppe; folk (på vej) i fleksjob. 

Spørgsmål og svar omkring dette kursus

 

Er det virkelig til gratis brug?

Ja,  i de fire dage ligger disse dele af et længere forløb helt gratis – du betaler med din mailadresse. Kurset tages ned efter 24 timer og ingen får mulighed for at få det tilsendt igen. 

Du får altså en del af et større forløb. Den del du får gratis adgang til indeholder som lovet redskaber til, hvordan du laver en fleksjobansøgning, du kan blive kaldt til samtale på. 

Pt. sælges hele kurset med ekstra moduler indenfor emnet til introduktionspris kr. 11.999,-. 

Kan jeg få adgang til det senere hen?

Nej, jeg har ingen planer om at lave det gratis igen. Så det er NU, du har chancen. 

Skal jeg bruge lang tid på det?

Nej, du skal bruge en lille time på det i løbet af dagen max plus en lille times om aftenen, hvis du vil være med, når dagens emne gennemgås af mig i en live senere på dagen. Du behøver ikke møde op til live de første tre dage. 

Optagelse af live de første tre dage ligger i modilet, du får mailet link til, indtil alt tages ned igen 24 timer efter kurset. 

På dag 4 er der ingen opgave, men til gengæld en super vigtig live om aftenen kl. 20.00. hvor du får en skabelon som opsummering af hele minikurset. Skabelon fås kun, hvis du er med live. 

Skal jeg have Facebook for at være med?

Nej, min Facebookgruppe er blot et ekstra tilbud for sparring. Du kan sagtens være med uden. Alt kommer nemlig direkte i din indbakke med øvelse og link til Zoom til den dags live.

Hvad skal jeg være forberedt med, for at få mest muligt ud af det?

Du bør lave en aftale med 1-2 venner, du kan ringe til eller mødes med på dag 1 og dag 2. Dem skal du kunne sparre med. Og/eller du kan med fordel allerede nu finde dig en makker i denne her sparringsgruppe, hvor du blot kan slå et opslag op om, at du mangler en makker. 

Øvelsen tager ca. 15-20 minutter. Hvis I er to der skal igennem øvelsen, tager det 2 x 15-20 minutter.

Du bør derudover have papir og pen klar, når du hører min video og/eller live. Kurset ses bedst på en computerskærm med god højtaler eller høretelefoner. 

Skal jeg være særlig faglig kompetent for at kunne følge med?

Nej, snarere tværtimod. Kurset er lavet i små nemme trin, som du tilgår ved at klikke på det link, du får i din mail, når du tilmelder dig i kassen herover. 

Jeg sender endda også en påmindelse ud til dig i din mail, så du mindes om, hvornår vi går i gang med minikurset. 

Scroll til toppen