FN Verdensmål – betydning for mig

Min personlige transformation

"Prøvliåhørhær...
Vil du være Årets HR-medarbejder eller Den Mest Omsorgsfulde Leder? Hvad ville det betyde for medarbejderne, hvis I kunne tilbyde dem omsorgsfuld hjælp til deres frustrerende og hårde livskriser? Jeg hjælper dig med at hjælpe jeres medarbejdere, så det giver fællesskabsfølelse i øjenhøjde!
Lyder det ikke helt tovligt'?
Jamen, så’e u’ på mine sider og læse, hvad andre har fået ud af mine redskaber" ;-)

- Tina M.-L. Campbell

Autentisk og kærligt til dig

Hej, jeg hedder Tina M-L. Campbell:

Jeg er autentisk foredragsholder, nærværende coach, ærlig forfatter og er desuden selv forstående arbejdsleder.

 

Mine foredrag tager udgangspunkt i mit eget liv og i de hårde kriser jeg selv har gennemlevet og overvundet! Fx som fysisk svækket og tidligere fleksjobber.

Jeg har om nogen erfaret, at livet ikke altid er en dans på roser; tværtimod. Derfor ved jeg også, at når livet virkelig synes at skrabe dit ansigt hårdt hen af asfalten, så er det dér behovet for værktøjer – som hjælper til, at du kan genrejse dig – er størst!

Samtidig ved jeg med over 20 års erfaring som arbejdsleder, at det er svært at tilgodese alle de behov for støtte, ens medarbejdere kan have.

Med mine personlige erfaringer, er jeg i stand til deltagende at se kompleksiteten og helheden i de mange udfordringer, som livet byder dig som ansat/mellemleder/HR-ansvarlig.

Med en solid fod placeret på begge sider af de udfordringer, som du eller dine ansatte står overfor, er jeg i stand til at give de livgivende redskaber, som er nødvendige for atter at genvinde naturligt fodfæste og generobre ægte glæde!

 

Lad mig invitere dig med…

Et spark i r*ven foredrag

men på den kærlige måde.
Nogle gange kan man befinde sig et hårdt sted i livet, hvor det hele smelter sammen. Det føles egentlig bare trist og det kan være svært at adskille tingene fra hinanden. Måske begynder lammende ord som stress, depression eller personlig krise at røre sig på dine læber og det kan være svært at overskue, hvilket skridt, der fører dig i den rigtige retning for dig. Oftest ligger dit personlige svar tæt på dig, men kan stadig være utrolig svært for dig at finde! Selv de mindste justeringer kan medføre den største værdi og arbejdsglæden kan genvindes - også for dig! Et lille skub er blot, hvad du har brug for, når du skal skabe positive ringe i vandet - og ændre dit liv til en gladere og mere overskudfyldt udgave af dig selv.
Vær med til at skabe forandringen på din arbejdsplads:

Styrk Arbejdsglæden
Et spark i r*ven foredrag

Omsorgsfulde redskaber sikrer hengivenhed mellem ansatte

Helt unikt har jeg en hel række autentiske redskaber til forskellige svære situationer, der kan holde ansatte/kollegaer fast.
Her får du fx omsorgsfulde redskaber, du nemt kan tilbyde jeres medarbejdere,
- der er fysisk svækket og fx skal lære at bede om hjælp, holde fast i hvad der vigtigst og i sin (arbejds-)identitet, som nu på sin vis er ændret
- der har en terminal syg pårørende - og idéer til, hvordan I som kollegaer kan hjælpe
- der er stressramt og mangler værktøjer til at vende tilbage til hverdagen og arbejdslivet igen
- der har fået et barn med handicap og skal have balance i det og styrkes i sin rolle som forældre og ikke som behandler
- der har fået et for tidlig født barn og skal lære at forholde sig til det og de senfølger, det kan bringe med sig
- der er særligt sensitive og fx kan bruge redskaber til et godt arbejdsliv til trods for fx lydfølsomhed ... og etc.

Jatak, jeg vil gerne trygt lade dig hjælpe, Tina
Omsorgsfulde redskaber sikrer hengivenhed mellem ansatte

Nærværende og ægte coaching letter den tyngede medarbejder

Det kan være vanskeligt og krævende at tale med mennesker ramt af stress, krise, sorg og andre belastende livsforhold. Ofte forstår vi ikke helt disse menneskers reaktioner, og vi ved ikke, hvad de har behov for at tale om. Mange oplever, at de mangler nemme redskaber til at gribe samtalen an, så den giver letforståelig mening for både den ramte og den, der gerne vil hjælpe. Jeg har siden 2003 arbejdet med omsorg for betrængt stress- og kriseramte menneskes psykologi, og lært, hvordan man på bedst kærligste måde nærmer sig et menneske, der har det svært.

Helt unik kan jeg desuden også se sagen fra arbejdsleder og ansatte (fleksjobber).

Seriøse beviser for mine erfaringer
Nærværende og ægte coaching letter den tyngede medarbejder

JEG STØTTER DE LOKALE

Partnere

Kontakt

Jeg glæder mig til og over at kunne give dig fuld markedsføringspakke, så snart du har booket mig.
Tidligere bookere har udtalt, at de har nydt at kunnet læne sig tilbage og løbende modtage alt, hvad de har haft brug for. Trænger du også til en nem booking?