FN Verdensmål – betydning for mig

“Alle burde handle i respekt for det andet menneske. Jeg sender kærlighed til alle de der ikke møder den fortjente respekt, når de har brug for den. Jeg drømmer om mod til de, der går med ensomt hjerte med store hemmeligheder, de burde lettes for.”

- Tina M.-L. Campbell

Hvad kan jeg tilbyde?

Mine foredrag tager udgangspunkt i en voldelig barndom, alvorlig sygdom og om at skabe succes på trods.

Når jeg holder foredrag, tager jeg udgangspunkt i min opvækst, og jeg fortæller om, hvordan jeg fandt troen på mig selv, på livet og fandt motivationen til at skabe succes på trods. Foredragene er altid individuelt vinklet an på bookers ønske.

Mønsterbryderforedrag

Hvordan bryder du med din sociale arv og får et vellykket liv, selvom omstændighederne ikke er til det? Hvordan rejser du dig op igen og igen, når du flere gange har prøvet, at livet slår dig ned?

Læs mere
Mønsterbryderforedrag

Motivationsoplæg

Motivationsoplæg til firmaer og foredrag med fif til iværksættere. Jeg fortæller bl.a. om, hvordan jeg bruger min hårde opvækst med invaliditet på sidelinjen konstruktivt.

Læs mere
Motivationsoplæg

Coachingforedrag

Lær at leve godt på trods af dine udfordringer. Gider du leve med dig selv? Hvad kunne gøre dit liv lettere at leve? Hvordan tager du ansvar for dit eget liv? Få konkrete fif til din hverdag!

Læs mere
Coachingforedrag

TINA FIGURERER PÅ

Partnere

Kontakt

Jeg glæder mig til og over at kunne give dig fuld markedsføringspakke, så snart du har booket mig.
Tidligere bookere har udtalt, at de har nydt at kunnet læne sig tilbage og løbende modtage alt, hvad de har haft brug for. Trænger du også til en nem booking?