FN Verdensmål – betydning for mig

Min personlige transformation

"Prøvliåhørhær...
Vil du være Årets HR-medarbejder eller Den Mest Omsorgsfulde Leder? Hvad ville det betyde for medarbejderne, hvis I kunne tilbyde dem omsorgsfuld hjælp til deres frustrerende og hårde livskriser? Jeg hjælper dig med at hjælpe jeres medarbejdere, så det giver fællesskabsfølelse i øjenhøjde!
Lyder det ikke helt tovligt'?
Jamen, så’e u’ på mine sider og læse, hvad andre har fået ud af mine redskaber" ;-)

- Tina M.-L. Campbell

Autentisk og kærligt til dig

Hej, jeg hedder Tina M-L. Campbell:

Jeg er autentisk foredragsholder, nærværende coach, ærlig forfatter og er desuden selv forstående arbejdsleder.

 

Mine foredrag tager udgangspunkt i mit eget liv og i de hårde kriser jeg selv har gennemlevet og overvundet! Fx som fysisk svækket og tidligere fleksjobber.

Jeg har om nogen erfaret, at livet ikke altid er en dans på roser; tværtimod. Derfor ved jeg også, at når livet virkelig synes at skrabe dit ansigt hårdt hen af asfalten, så er det dér behovet for værktøjer – som hjælper til, at du kan genrejse dig – er størst!

Samtidig ved jeg med over 20 års erfaring som arbejdsleder, at det er svært at tilgodese alle de behov for støtte, ens medarbejdere kan have.

Med mine personlige erfaringer, er jeg i stand til deltagende at se kompleksiteten og helheden i de mange udfordringer, som livet byder dig som ansat/mellemleder/HR-ansvarlig.

Med en solid fod placeret på begge sider af de udfordringer, som du eller dine ansatte står overfor, er jeg i stand til at give de livgivende redskaber, som er nødvendige for atter at genvinde naturligt fodfæste og generobre ægte glæde!

 

Lad mig invitere dig med…

Foredrag

Igennem min livsfortælling vil jeg sætte gang i tankerne og sætte et perspektiv på, hvordan du kan rejse dig og få mere glæde i hverdagen

Styrk Arbejdsglæden
Foredrag

Redskaber

Med fysiske og mentale redskaber sikrer jeg en større fællesskabsfølelse mellem ansatte

Lad os komme i gang
Redskaber

Coaching

Med nærværende og tillidsfuld coaching kan jeg være med til at lette den tyngede medarbejder.

Coacherfaringer
Coaching

JEG STØTTER DE LOKALE

Partnere – arbejdstrivsel

Partnere – markedsføring

 

 

 

 

 

Kontakt

Jeg glæder mig til og over at kunne give dig fuld markedsføringspakke, så snart du har booket mig.
Tidligere bookere har udtalt, at de har nydt at kunnet læne sig tilbage og løbende modtage alt, hvad de har haft brug for. Trænger du også til en nem booking?