fbpx

Kære booker, læn dig trygt tilbage og få alt dette helt unikt til dig…

Plakat: Kære foredragsbooker

Velkommen til verdens grafisk kedeligste side 🙂

 

Til gengæld indeholder den plakater, du nemt kan downloade og bruge op til mit foredrag hos jer.

 

Jeg håber, du vil nyde nemheden i også denne del af min Markedsføringspakkeløsning.

Du skulle gerne have fået en mail om, hvad jeg tilbyder i den forbindelse – måske er det netop derfor, du er her på siden.

Hvis ikke, kontakt mig endelig!

 

 

 

 

 

 

 

 

Plakat i lille billedformat. Klik på billedet for download af denne type.

 

 

Plakat i høj opløsning billedfil. Klik på billedet for download af denne type.

 

 

 

 

 

 

 

 

Motivation og redskaber plakat i pdf version til download

 

 

 

 

 

 

 

 

Plakat i billedformat og med skrivefelt tværs over øverste del af plakaten. Her kan I frit skrive fx tid og sted. Klik på billedet for download af denne type.

 

Motivation og redskaber plakat med skrivefelt i pdf version til download

 

 

 

Med flere publiceringer om håndtering af livskriser er jeg kendt for mit arbejde med mennesker, der gennemgår svære perioder. Jeg har gennem en årrække arbejdet som coach og foredragsholder, hvor jeg har italesat og hjulpet med medarbejdermotivation, sundhed og trivsel, stress, CSR og generel arbejdsglæde. Jeg er kendt for at give konkrete værktøjer, som nemt kan omsættes til handling hos medarbejdere.

Foruden min faglige baggrund, er jeg selv arbejdsleder, og ved derfor, hvor meget det betyder for virksomheder, at medarbejderne trives. Derudover har jeg et positivt sind, som smitter af på medarbejdere.

 

I min webshop finder du bl.a. min serie Rejs Dig

 

Rejs Dig serien omfatter flere publikationer med redskaber tiltænkt som nemme målrettede hjælpemidler til dig, der er lige er kommet i een af de situationer, jeg selv har stået i, hvor jeg manglede nogle nemme råd.

Hen ad vejen som din/jeres situation ændres kan jeg anbefale, at I kigger på foreninger eller netværk, hvor I kan spare omkring lige præcis jeres situation.

Alle situationerne er autentiske, og jeg udtaler mig kun udfra egne erfaringer. Du bør derfor inden køb sikre dig, at din situation svarer hertil.

Hver publikation har værdi af flere timer, jeg som uddannet coach ville have givet dig. De er lavet til dig i en livskrise og er derfor meget lette og ikke tunge akademiske. De er alle omkring 20 sider pr. styk og er praktisk orienteret, så du kan vende tilbage til dem igen og igen som støtte i din proces.

Redskaberne, jeg har klar til dig er;

Forældre før tid, Stressramt, Fysisk svækket, Særligt Sensitive. Sidste stop på livsrejsen, Pårørende til psykisk syge, Hverdag med barn med handicap.

Disse ovenstående sælges i en samlet pakke til firmaer.

Den nedenstående er mere til privat brug:

Alle mælkebøttebørn kan blomstre

Med Rejs Dig serien ønsker jeg at styrke mennesker i troen på sig selv, fastholde dem på deres arbejde samt give dem og kollegaer konkrete redskaber i hverdagen.

Det handler om glæde og trivsel samt arbejdslyst.

 

Dyk også gerne ned i mine Online Arbejdslystkurser

 

Scroll to Top