fbpx

Foredragspriser

Mine priser på foredrag er altid inklusiv en fuld markedsføringspakke. Det betyder, at du som booker, kan læne dig trygt tilbage, så snart du har booket. Det sparer også dig for en masse besvær med at lave fx opslag til jeres hjemmeside/blad, pressemeddelelse og skaffe billeder. Jeg sørger for det hele.

Ved alle typer bookinger gælder, at jeg skal betales for en hel dag, hvis I booker mig til flere foredrag/oplæg samme dag. Fx hvis jeg skal holde et foredrag om formiddagen og igen et om eftermiddagen.

Lad os tage en uforpligtende samtale om, hvad du har brug for, når du booker foredrag. På linket herunder finder du ledige tider, hvor jeg kan ringe dig op.

Jeres investering i mere motivation og glæde i hverdagen og på arbejde er:

12.490,- kr. for 2 timer inkl. pause, men ekskl. moms og transport (kørsel, fly, broafgift/færge etc.). 

Jeg holder desuden fysiske workshops i trivsel for virksomheder, se her.

Det er ikke dyrt, når der er så stor værdi! Dit foredrag er livsændrende. 

Tina, det var alle pengene værd!

Foredrag kan også holdes for private

Priserne på foredrag for private ligger på samme niveau som til firmaer. Der er rabatmuligheder, hvis I booker mig i god tid. Forskellige rabatordninger kan ikke kombineres.

KLIK HER OG FÅ ET TILBUD PÅ DIT KOMMENDE ARRANGEMENT

Jeg har altid en assistent med mig som hjælper med al det praktiske. Dette betaler I ikke ekstra for.

Forskellige rabatordninger og betingelser:

Jeg udfærdiger en tilbud med præcis aftale om indhold, praktiske forhold, pris og selvfølgelig betalingsbetingelser som jeg snarest efter aftalens indgåelse mailer til jeres godkendelse. I har en uge til at godkende det skriftligt. Herefter vil I få enslydende faktura. Her skal I betale min. 50% af beløbet senest 8 dage efter, vi har indgået aftale. De sidste 50% forfalder 8 dage efter, jeg har afholdt foredrag hos jer.

Vær opmærksom på, at jeg/min assistent tager billeder og laver evt. videoklip til brug på diverse online sider. I/publikum er velkommen til at tage billeder og dele, men jeg vil gerne, at der ikke tages video uden aftale med mig. Kunden og jeg er ansvarlig for at informere publikum om dette.

Jeg annoncerer på min hjemmeside, Facebook, Instagram, LinkedIn etc. for arrangementet hos jer. Medmindre I oplyser mig om andet. Dvs. nævner I, at der ikke skal reklameres på fx LinkedIn, respekterer jeg selvfølgelig det fuldt ud. 

Betaling af honorar

Betaling kan foregå:

kontant
via kontooverførsel
elektronisk faktura
MobilePay

KLIK HER OG BOOK DIT KOMMENDE ARRANGEMENT

Betalingsbetingelser

Hos mig står de ikke med småt, men lige her...

Jeg vil gerne fortsat have gode udtalelser om mig som professionel foredragsholder. Derfor står betingelserne tydeligt her. 

Bemærk at der altid skal betales 50% af honorar senest 8 dage efter aftalen er endeligt indgået. De sidste 50% betales senest 8 dage efter foredraget er afholdt.

 

Ved for sen indbetaling opkræves renter og gebyr i henhold til gældende lovgivning.

 

Scroll til toppen