På denne side kan du læse om mine priser, tilskud og rabatter samt afbestillingsregler.

Du får altid en hel Markedsføringspakke, når du booker foredrag hos mig. Så du kan læne dig trygt tilbage fra det øjeblik, du har booket mig.

Priserne er vejledende, da jeg gerne vil tale med dig først for at sikre mig, at du får præcis det foredrag, der passer bedst til jer. Der er stor forskel på, hvor meget forberedelsestid, jeg skal bruge. Derfor kan priserne også variere. Ved alle typer bookinger gælder, at jeg skal betales for en hel dag, hvis jeg bookes til flere foredrag/oplæg på samme dag. Fx hvis jeg skal holde eet foredrag formiddag og eet hos jer igen om eftermiddagen.

Klik her og læs mere om den Markedsføringspakke, du får, når du booker foredrag hos mig.

 

Priseksempler på firmaforedrag ved max 40 personer:

Pris for foredrag er: 14.990,- kr. for to timer inkl. pause men ekskl. moms og transport (kørsel, fly, broafgift/færge etc.).

Pris for foredrag er: 11.990,- kr. for 1,5 time inkl. pause men ekskl. moms og transport (kørsel, fly, broafgift/færge etc.).

Foredrag af en times varighed koster 7.990,- kr. inkl. pause men ekskl. moms og transport (kørsel, fly, broafgift/færge etc.).

 

Der er store rabatter ved booking i særlig god tid.

Jo, som jyde har jeg altid et godt tilbud 😉 Så kontakt mig endelig, så kan vi drøfte mulighederne.

Kontakt mig også for at høre nærmere om priser ved foredrag for større publikum, workshop etc. Jeg tilrettelægger altid efter individuelle forhold og behov.

 

Det er ikke dyrt, når der er så stor værdi!

Tina, det var alle pengene værd!

Ikke firma?

Der er store rabatmuligheder, hvis I booker mig i god tid.

Faktisk kan I rundt regnet spare 1000 kr. for hver sæson i forvejen, I booker mig ind. Fx er vi midt i en forårsæson (januar-juli), og I booker mig til efterårsæsonen (august-december) året efter, bliver det en rabat på 3000 kr., I kan få!

Booker I mig i og til indeværende sæson, får I en times foredrag til halv pris.

Se også Tilskud fra Forfattercentrum længere nede på siden.

Ind imellem vil jeg også være interesseret i at gå ned i pris. Hvis vi fx inden foredraget aftaler, at jeg kan markedsføre en ny publikation. Ellers så modtager jeg særlige anmeldelser fra jer, der får rabat.

Jeg kan også have ‘skriveperioder’, hvor jeg arbejder på nye bøger og derfor er langt nemmere og billigere at få ud til foredrag.

Kontakt mig og lad os snakke om det. Vi bor jo i Jylland, så vi finder en pris, der kan passe alle 😉

 

Med i prisen er min pakkeløsning med alt, hvad du skal bruge:

  • Markedsføringsmateriale til reklame for foredraget
  • Pressemeddelelse om foredraget – professionelt skrevet til aviserne
  • Billeder til brug ved markedsføring, så du er fri for selv at skulle finde dem
  • Beskrivelse af foredraget – kort og længere tekst til jeres medlemsblad, hjemmeside etc.
  • Plakater i forskellige størrelser til reklame op til foredraget
  • Idéer til sange, hvis I plejer at synge
  • Præsentation af mig, så du ikke selv skal finde på noget at sige
  • Skriftlig materiale til al publikum indenfor det givne emne

OBS: Priserne på siden her er vejledende, da det kan svinge ift. hvor megen forberedelse, der skal til.

 

Kørsel

Jeg holder kun foredrag over 100 kilometre fra hjemadresse til foredragssted ved foredrag af min. 3 timers varighed/betaling.

Jeg holder kun foredrag over 200 kilometre fra hjemadresse til foredragssted ved min. 4 timers varighed/betaling. Og så fremdeles.

Ved et job på eks. Sjælland eller andre øer vil jeg gerne lægge jobbet på en fredag eller en mandag. Desuden vil jeg og en assistent flyve, hvorfor der kommer tillæg på flybilletter. Ved job i Jylland kører jeg som regel i bilen, medmindre andet giver bedre mening.

 

KLIK HER OG FÅ ET TILBUD PÅ DIT KOMMENDE ARRANGEMENT

Jeg har altid en assistent med mig som hjælper med al det praktiske. Dette betaler I heller ikke ekstra for.

 

Interview til skoleopgave etc. pr. påbegyndt time. kr. 495,- via Skype eller Messenger. Skal vi mødes er prisen kr. 899,- pr. time startende fra min transporttid starter til den slutter igen.

 

Rabat

I bedes give mig besked fra start, hvis I gerne vil søge en form for rabatordning, så jeg kan få det tilføjet i Jeres kontrakt/faktura.

Tidligere fuldt betalende bookere kan få 2000 kr. i rabat på fakturaen, når de booker min. 2 timers fuld betalt foredrag igen til samme forening/firma/institution etc.

 

Tilskud fra Forfattercentrum

Der kan søges støtte fra Forfattercentrum HER. BEMÆRK, at det er arrangøren, der på forhånd skal søge støtten, der typisk er på 5.000 kr., og at arrangøren skal betale transport; det giver Forfattercentrum ikke tilskud til.

Et foredrag med dette tilskud har en varighed af 2 timer inkl. en pause halvvejs. Dvs. I skal betale mig for to timers foredrag minus de 5.000 kr., Forfattercentrum giver tilskud til.

OBS: Forfattercentrum skal oplyses om, at jeg også har udgivet to titler hos Saxo. Ellers opfylder jeg nemlig ikke kriterierne. Vær også obs på, at I skal have lavet en aftale med dato, inden I søger puljen. Ingen former for andre rabatter kan bruges samtidig med støtte fra Forfattercentrum.

Det er vigtigt, at I giver mig besked på forhånd, hvis I gerne vil søge denne støtte, så jeg kan få det tilføjet i jeres kontrakt. Jeg kan ikke have for mange arrangementer booket i hver sæson, der er afhængig af støtte fra Forfattercentrum.

Du vil blive bedt om oplysninger på mig som forfatter. Her er, hvad du kan skrive:

Navn på forfatter(e) og sted, f.eks. Jens Jensen på bibliotektet: Tina M.-L. Campbell, bibliotek
Adresse for arrangement Xxxx og oplysninger om forfatter(ne)
1. Forfatterens to seneste værker inkl. Forlag: I skal tilføje, at det er denne bog: ’Mælkebøttebarn i blomst’ i papirform: ISBN-13:9788740900507, der læses op fra. Men I skal også nævne mindst een anden titel for dem for, at de ved, at jeg opfylder kravene. Nævn eks. blot min dansk e-Bog: ISBN-13:9788799691708. Derudover har jeg også udgivet ’Dandelion Child in Flower’:ISBN-13:9788740906479 og som engelsk e-Bog: ISBN-13:9788799691746 ved ForlagetSaxo
2. Hvilket værk forfatteren præsenterer: I skal tilføje, at det er førstnævnte bog, der læses op fra; ISBN-13:9788740900507.

OBS! Ovenstående er vejledende udfra de oplysninger, Forfattercentrum har givet mig. Der kan være ændringer, hvorfor I altid skal tjekke op med dem selv direkte.

Jeg har hørt fra tidligere kunde, at man skal have cvr nr. eller NemId klar, når man skal åbne Forfattercentrums skema. En anden kunde har fortalt, at de søgte flere måneder før fristen og fik også positivt svar allerede en måned efter. [/expander_maker]
Er I afhængig af økonomisk støtte i sådan en grad, at I blive nød til at aflyse, hvis I får afslag fra Forfattercentrum?

Jeg vil gerne fra start gøre Jer opmærksom på mine afbestillingsregler, så I ikke føler Jer snydt. Jeg skulle jo gerne forsat kunne få feedback på, at jeg lave god service for bookere. Derudover vil jeg også nævne, at jeg kun kan tage få foredragsbookinger, der er afhængig af denne støtte. Jeg bliver nød til at sikre mig indtægter, der kan dække mine udgifter hele året rundt. Lad mig vide, om I vil bruge denne støttemulighed i vores første kontakt.

 

Frister

1. Februar
Til fristen 1. februar kan der søges til arrangementer i
· april
· maj
· juni

1. maj
Til fristen 1. maj kan der søges til arrangementer i
· juli
· august
· september

15. august
Til fristen 15. august kan der søges til arrangementer i
· oktober
· november
· december

1. november
Til fristen 1. november kan der søges til arrangementer i
· januar
· februar
· marts

 

Tjek Forfattercentrums hjemmeside for opdaterede og senere frister etc. Det er jeres ansvar, at datoer og frister overholdes, så ovenstående er kun vejledende eksempler. Jeg ved nemlig ikke noget ellers om deres ansøgningsregler. Jeg ved kun, at alle både private og foreninger kan søge, og at de vægter støtte til Nordjylland højt.

OBS: Nogle rabatordninger kan ikke kombineres.

 

KLIK HER OG BOOK DIT KOMMENDE ARRANGEMENT

 

Kontrakt

Jeg udfærdiger en kontrakt med præcis aftale om indhold, praktiske forhold, pris og selvfølgelig betalingsbetingelser som jeg snarest efter aftalens indgåelse mailer til jeres godkendelse. I har en uge til at godkende det skriftligt. Herefter vil I få enslydende faktura, som skal betales senest 30 dage efter modtagelsen. Den kan også betales allerede fra modtagelsen.

Læs omhyggeligt, hvad jeg har brug for på fx foredragsdagen af AV-udstyr og vær fx obs på, at jeg har brug for svar fra jer om diverse forhold og info om, hvem af jer der er min kontaktperson.

Kan disse ting ikke overholdes, kan jeg ikke holde det ønskede foredrag. Penge gives ikke retur, hvis I misvedligeholder aftalen!

Vær opmærksom på, at jeg/min assistent tager billeder og laver evt. videoklip til brug på diverse online sider. I/publikum er velkommen til at tage billeder og dele, men jeg vil gerne, at der ikke tages video uden aftale med mig. Kunden er selv ansvarlig for at informere publikum om dette.

Jeg annoncerer på min hjemmeside, Facebook, Instagram, LinkedIn etc. for arrangementet hos jer. Medmindre I oplyser mig om andet. Dvs. nævner I, at der ikke skal reklameres på fx LinkedIn respekterer jeg selvfølgelig det fuldt ud. 

 

Betaling af honorar

Betaling kan foregå:

kontant
via kontooverførsel
elektronisk faktura
MobilePay

 

Betalingsbetingelser – hos mig står de ikke med småt men lige her…

Husk at give mig besked, hvis I ønsker at benytte elektronisk fakturering, så jeg kan få sendt faktura den vej igennem fra start. Betaling – ikke kun netto 8 men 30 dage efter booking.

Giv mig også besked på forhånd, hvis I har andre særlige forhold if. betaling. Faktura afsendes selvfølgelig til jeres godkendelse og først derefter gælder betingelserne. 

Større beløb kan evt. deles op i rater, hvorimod rabatpriser ikke deles op men altid skal betales som nævnt. 

Ved for sen indbetaling opkræves renter og gebyr i henhold til gældende lovgivning. Da det på forhånd er aftalt, hvornår regningen forfalder til betaling, kan der kræves morarenter fra forfaldsdagen. Rykkerskrivelser med dertilhørende interval og gebyrer bliver udsendt efter Renteloven jvf. rentelovens § 9b, stk. 1, jf. stk. 2. (læs mere HER)

Der tillægges et gebyr på 1.000 kr. efter foredragets afholdelse ved overtrædelse af de nævnte betingelser mellem os, og hvis der fx mangler stol/bord, mikrofon (når nødvendigt), aftalt av udstyr, og hvis der er støj-, lys-, eller stærk lugtgener.

 

Generelle regler ved afbestilling og aflysning

Ved afbestilling gælder følgende regler:

I kan få afslag i honorar/penge tilbage, hvis I afbestiller i god tid. Reglerne herfor er:

– senere end 45 dage før arrangementets gennemførelse skal I betale 50 % af honoraret
– senere end 30 dage før arrangementets gennemførelse skal I betale 75 % af honoraret
– senere end 20 dage før arrangementets gennemførelse skal I betale 100 % af honoraret

Ved aflysninger forstås alle former for afbud eller ændringer, herunder også afbud grundet sygdom samt afbud grundet flytning af aftale til andet tidspunkt, hvor der ikke er enighed om, at ændringen kan ske gratis. Som regel vil lille ændring af tidspunkt på dagen være muligt at ændre, mens ændring af dato kan påvirke andre bookinger og derfor på forhånd skal aftales, og ses som en aflysning fra Jeres side, hvis jeg ikke kan få det til at gå op med andre opgaver.

Aflyser jeg (helt utænkeligt og aldrig sket i alle mine år) som foredragsholder/underviser, gives hele honoraret retur. Ved foredrag kan jeg også anbefale en anden foredragsholder, der evt. ville kunne træde til i stedet.