På denne side kan du læse om mine priser samt afbestillingsregler.

Du får altid en hel Markedsføringspakke, når du booker foredrag hos mig. Så du kan læne dig trygt tilbage fra det øjeblik, du har booket mig, som en tidligere tilfreds kunde udtalte det. 

Priserne er vejledende, så lad os tale en snak. 

Ved alle typer bookinger gælder, at jeg skal betales for en hel dag, hvis jeg bookes til flere foredrag/oplæg på samme dag. Fx hvis jeg skal holde eet foredrag formiddag og eet hos jer igen om eftermiddagen.

 

Priseksempler på firmaforedrag ved max 50 personer:

Pris for foredrag er: 14.990,- kr. for to timer inkl. pause men ekskl. moms og transport (kørsel, fly, broafgift/færge etc.).

Pris for foredrag er: 11.990,- kr. for 1,5 time inkl. pause men ekskl. moms og transport (kørsel, fly, broafgift/færge etc.).

Foredrag af en times varighed koster 7.990,- kr. inkl. pause men ekskl. moms og transport (kørsel, fly, broafgift/færge etc.).

 

Jeg holder desuden meget få fysiske workshop, se her.

 

 

Det er ikke dyrt, når der er så stor værdi!

Tina, det var alle pengene værd!

 

 

ikke firma

 

Ikke firma?

Der er store rabatmuligheder, hvis I booker mig i god tid.

Faktisk kan I rundt regnet spare 1000 kr. for hver sæson i forvejen, I booker mig ind. Fx er vi midt i en forårsæson (januar-juli), og I booker mig til efterårsæsonen (august-december) året efter, bliver det en rabat på 3000 kr., I kan få!

Booker I mig i og til indeværende sæson, får I en times foredrag til halv pris.

Se også siden om Tilskud fra Forfattercentrum.

 

 

 

 

 

Tina i sin bil

 

Kørsel

Jeg holder kun foredrag over 100 kilometre fra hjemadresse til foredragssted ved foredrag af min. 3 timers varighed/betaling.

Jeg holder kun foredrag over 200 kilometre fra hjemadresse til foredragssted ved min. 4 timers varighed/betaling. Og så fremdeles.

Ved et job på eks. Sjælland eller andre øer vil jeg gerne lægge jobbet på en fredag eller en mandag. Desuden vil jeg og en assistent flyve, hvorfor der kommer tillæg på flybilletter. Ved job i Jylland kører jeg som regel i bilen, medmindre andet giver bedre mening.

 

 

KLIK HER OG FÅ ET TILBUD PÅ DIT KOMMENDE ARRANGEMENT

Jeg har altid en assistent med mig som hjælper med al det praktiske. Dette betaler I heller ikke ekstra for.

 

 

 

Kontrakt

Jeg udfærdiger en kontrakt med præcis aftale om indhold, praktiske forhold, pris og selvfølgelig betalingsbetingelser som jeg snarest efter aftalens indgåelse mailer til jeres godkendelse. I har en uge til at godkende det skriftligt. Herefter vil I få enslydende faktura, som skal betales senest 30 dage efter modtagelsen. Den kan også betales allerede fra modtagelsen.

Læs omhyggeligt, hvad jeg har brug for på fx foredragsdagen af AV-udstyr og vær fx obs på, at jeg har brug for svar fra jer om diverse forhold og info om, hvem af jer der er min kontaktperson.

Kan disse ting ikke overholdes, kan jeg ikke holde det ønskede foredrag. Penge gives ikke retur, hvis I misvedligeholder aftalen!

Vær opmærksom på, at jeg/min assistent tager billeder og laver evt. videoklip til brug på diverse online sider. I/publikum er velkommen til at tage billeder og dele, men jeg vil gerne, at der ikke tages video uden aftale med mig. Kunden er selv ansvarlig for at informere publikum om dette.

Jeg annoncerer på min hjemmeside, Facebook, Instagram, LinkedIn etc. for arrangementet hos jer. Medmindre I oplyser mig om andet. Dvs. nævner I, at der ikke skal reklameres på fx LinkedIn respekterer jeg selvfølgelig det fuldt ud. 

 

Betaling af honorar

Betaling kan foregå:

kontant
via kontooverførsel
elektronisk faktura
MobilePay

 

KLIK HER OG BOOK DIT KOMMENDE ARRANGEMENT

 

Betalingsbetingelser

 

Betalingsbetingelser – hos mig står de ikke med småt men lige her…

Jeg vil gerne fortsat have gode udtalelser om mig som professionel foredragsholder, derfor står betingelserne tydeligt her. 

Husk at give mig besked, hvis I ønsker at benytte elektronisk fakturering, så jeg kan få sendt faktura den vej igennem fra start. Betaling – ikke kun netto 8 men 30 dage efter booking.

Giv mig også besked på forhånd, hvis I har andre særlige forhold if. betaling. Faktura afsendes selvfølgelig til jeres godkendelse og først derefter gælder betingelserne. 

Større beløb kan evt. deles op i rater, hvorimod rabatpriser ikke deles op, men altid skal betales som nævnt. 

 

Ved for sen indbetaling opkræves renter og gebyr i henhold til gældende lovgivning.

Da det på forhånd er aftalt, hvornår regningen forfalder til betaling, kan der kræves morarenter fra forfaldsdagen. Rykkerskrivelser med dertilhørende interval og gebyrer bliver udsendt efter Renteloven jvf. rentelovens § 9b, stk. 1, jf. stk. 2.  Læs evt. også mine Handelsbetingelser

Der tillægges et gebyr på 1.000 kr. efter foredragets afholdelse ved overtrædelse af de nævnte betingelser mellem os, og hvis der fx mangler stol/bord, mikrofon (når nødvendigt), aftalt av udstyr, og hvis der er støj-, lys-, eller stærk lugtgener.

 

Generelle regler ved afbestilling og aflysning

Ved afbestilling gælder følgende regler:

I kan få afslag i honorar/penge tilbage, hvis I afbestiller i god tid. Reglerne herfor er:

– senere end 45 dage før arrangementets gennemførelse skal I betale 50 % af honoraret
– senere end 30 dage før arrangementets gennemførelse skal I betale 75 % af honoraret
– senere end 20 dage før arrangementets gennemførelse skal I betale 100 % af honoraret

Ved aflysninger forstås alle former for afbud eller ændringer, herunder også afbud grundet sygdom samt afbud grundet flytning af aftale til andet tidspunkt, hvor der ikke er enighed om, at ændringen kan ske gratis. Som regel vil lille ændring af tidspunkt på dagen være muligt at ændre, mens ændring af dato kan påvirke andre bookinger og derfor på forhånd skal aftales, og ses som en aflysning fra Jeres side, hvis jeg ikke kan få det til at gå op med andre opgaver.

Aflyser jeg (helt utænkeligt og aldrig sket i alle mine år) som foredragsholder/underviser, gives hele honoraret retur. Ved foredrag kan jeg også anbefale en anden foredragsholder, der evt. ville kunne træde til i stedet.

 

 

Dyk også gerne ned i mine Online Arbejdslystkurser