Privatlivspolitikken

Privatliv med Campbell.dk v. Tina M.-L.Campbell

 

PRIVATLIVSPOLITIKKEN – EJENDOMSRET, IMMATERIELLE RETTIGHEDER, COPYRIGHT
Indholdet i bøger, kurser, publikationer og andet foredragsmateriale tilhører: Tina M.-L. Campbell. Tina M.-L. Campbell giver tilladelse til, at der hentes og bruges information til egen personlig og ikke-kommerciel brug. Faktaark og postkort må deles med andre uden yderligere tilladelse fra Tina, undtaget ved kommercielt brug for andre end Tina M.-L. Campbell.

Ved ønske om kopiering, reproduktion, videresendelse, og/eller distribution af indhold bøger eller andre publikationer til kommerciel eller offentlig brug, skal der rettes skriftlig henvendelse til Tina M.-L. Campbell på: tina@campbell.dk eller til:

Tina M.-L. Campbell,
Syrenvej 46,
9310 Vodskov

med en konkret beskrivelse af ønske for anvendelse af eventuelt indhold i bøger m.m., og vi vil så løbende tage stilling til hvorvidt, der kan gives tilladelse til anvendelsen, hvorefter der vil blive sendt et skriftligt svar retur på anmodningen. Før skriftligt svar er modtaget, er der dermed ingen tilladelse til kommerciel eller offentlig anvendelse af Mælkebøttebarn i blomst´s indhold.

Tekster, billeder, tegninger, videoer og andet indhold eller andre elementer fra Campbell.dk er beskyttet af copyright og af de rettigheder, der indehaves af Tina M.-L. Campbell.

PRIVATLIVSPOLITKKEN  VEDR. HYPERLINKNING TIL OG FRA HJEMMESIDEN CAMPBELL.DK

Ved hyperlinkning til indhold på Campbell.dk skal der fortages tydelig hyperlinkning, der må ikke frames internt på en side, og der skal henvises til rettighedsindehaver og Copyright.
Skulle links indeholde stødende materiale modtager vi gerne information herom, og vil efterfølgende følge op på dette og tage til overvejelse, om vi fortsat vil linke op til påklagede tredjeparts side.

PRIVATLIVSPOLITIKKEN GENERELT:

Har du brugt Campbell.dk´s formular til kontakt eller besøgt hjemmesiden til at finde frem til Tina M.-L. Campbell og Campbell.dk, så er brugen af hjemmesiden anonym. Bruger identificeres ikke direkte. Campbell.dk er hostet ved Unoeuro og her indsamles statistik til overblik over brug af hjemmesiden, og Unoeuro er databehandler for Campbell.dk. Derfor har vi lavet en databehandleraftale med Unoeuro, der sikrer, at de passer godt på dine oplysninger. Du kan læse mere om Unoeuros beskyttelse af dine data her.

Information der fremsendes via Campbell.dk forbliver anonym og kun ved yderligere aftale med de enkelte, der har henvendt sig, kan dette senere i anonymiseret form blive anvendt til behandling i tekster osv. Vær dog obs på, at hvis du poster i Facebook kommentarfeltet eller på Tina M.-L. Campbell’s blog bliver dine kommentarer straks offentliggjort.

  1. Personoplysninger
    Ved personoplysninger forstås enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person.

Ved at benytte Campbell.dk´s webshop eller bestille foredrag eller andet gennem mail eller pr. telefon accepterer du, at Campbell.dk v. Tina M.-L. Campbell registrerer og behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med nedenstående. Vi anvender Dinero (regnskabsprogram) til fakturering og regnskab, og vi har sikret os, at Dinero også passer godt på dine data. Du kan læse om Dinero´s beskyttelse af dine data her.

Privatlivspolitikken betyder også, at Campbell.dk respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personoplysninger, som du giver på Campbell.dk. Desuden er vi opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personoplysninger. Campbell.dk registrerer og behandler personoplysninger i overensstemmelse med de til enhver tid gældende regler herfor.

Privatlivspolitikken oplistet i denne tekst gælder for beskyttelsen af dine oplysninger hos Campbell.dk.

Campbell.dk har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere varer, nyheder og andre tjenester til dig. Campbell.dk registrerer og behandler derfor personoplysninger om dig, som du selv afgiver, eksempelvis når du:

  • foretager et varekøb hos Campbell.dk
    • tilmelder dig et nyhedsbrev
    • deltager i en konkurrence
    • sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback, eller
    • i øvrigt giver personoplysninger til os enten via campbell.dk eller på anden måde, såsom over telefonen eller via mail.

Privatlivspolitikken – Ved afgivelse af personoplysninger samtykker du i, at Campbell.dk behandler personoplysningerne, herunder, at Campbell.dk:

  • registrerer de personoplysninger, du afgiver
    • registrerer oplysninger om de køb, du foretager på campbell.dk eller via telefon/mail

Campbell.dk sælger, overdrager eller på anden måde videregiver ikke dine personoplysninger til tredjepart.

Campbell.dk opbevarer ikke informationer om dine betalingsmidler, for eksempel kort-numre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

Formålet med registreringen og behandlingen af personoplysninger er at kunne levere købte varer til dig samt hjælpe ved eventuelle fejl i forbindelse med bestilling og levering.

Retsgrundlaget for behandlingen af personoplysninger er dit samtykke.

Personoplysninger opbevares i 5 år for at opfylde bogføringslovens bestemmelser. Personoplysninger opbevares i Danmark.

Du har til enhver tid ret til at:

  • Få oplyst, hvilke personoplysninger, Campbell.dk har registreret om dig
    • Få rettet ukorrekte, ufuldstændige eller irrelevante personoplysninger
    • Få overflyttet sine registrerede personoplysninger til tredjemand
    • Bede om at få slettet alle personoplysninger.

Du kan til enhver tid trække samtykke til behandling af personoplysninger hos Campbell.dk tilbage. Dette påvirker dog ikke lovligheden af den hidtidige behandling, der er baseret på samtykket inden tilbagetrækningen heraf.

Privatlivspolitik – Den dataansvarlige er:

Tina M.-L. Campbell
Syrenvej 46
9310 Vodskov
CVR. nr.: 37 04 55 51

Ethvert spørgsmål og enhver anmodning, begæring eller henvendelse i øvrigt vedr. persondata skal ske skriftligt til kundeservice på tina@campbell.dk.

Privatlivspolitik – Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: tina@campbell.dk. Du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven se mere på Datatilsynet.

Klage over Campbell.dk´s behandling af personoplysninger kan rettes til

Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 København K

dt@datatilsynet.dk

www.datatilsynet.dk

Det er forbudt under nogen form at fremsende, overføre eller via siden anvende materialer, som måtte være ulovlige, truende, æreskrænkende, injurierende, uanstændige eller pornografiske, eller i uoverensstemmelse med nogen lovbestemmelse vedrørende dansk lov, eller som dansk lov er underlagt.

PRIVATLIVSPOLITIKKEN – PRESSE:

Billeder og videoer fra Campbell.dk kan anvendes gratis, når de ikke er mærket med Copyright. Billeder og videoer må alene anvendes til redaktionelle formål i trykte eller digitale medier. Husk blot at give Tina M.-L. Campbell besked ved brug.

Det er ikke tilladt at anvende materialet til kommercielle formål, videreformidle eller videresælge materialet til tredjepart.

Når du trykker eller viser billeder eller videoer fra Campbell.dk, skal fotografens navn altid angives i forbindelse dermed – for eksempel “Foto: Lars Horn / foto af Tina M.-L. Campbell “. Den relevante kreditering fremgår af informationerne for hvert billede eller video. Her står også, hvis fotografen skal kontaktes for køb af billedet.

 

Handelsbetingelser se her