Privatliv med Campbell.dk v. Tina M.-L.Campbell

 

PRIVATLIVSPOLITIKKEN – EJENDOMSRET, IMMATERIELLE RETTIGHEDER, COPYRIGHT
Indholdet i bøger, kurser, publikationer og andet foredragsmateriale tilhører: Tina M.-L. Campbell. Tina M.-L. Campbell giver tilladelse til, at der hentes og bruges information til egen personlig og ikke-kommerciel brug. Faktaark og postkort må deles med andre uden yderligere tilladelse fra Tina, undtaget ved kommercielt brug for andre end Tina M.-L. Campbell.

Ved ønske om kopiering, reproduktion, videresendelse, og/eller distribution af indhold bøger eller andre publikationer til kommerciel eller offentlig brug, skal der rettes skriftlig henvendelse til Tina M.-L. Campbell på: tina@campbell.dk eller til:

Tina M.-L. Campbell,
Syrenvej 46,
9310 Vodskov

med en konkret beskrivelse af ønske for anvendelse af eventuelt indhold i bøger m.m., og vi vil så løbende tage stilling til hvorvidt, der kan gives tilladelse til anvendelsen, hvorefter der vil blive sendt et skriftligt svar retur på anmodningen. Før skriftligt svar er modtaget, er der dermed ingen tilladelse til kommerciel eller offentlig anvendelse af Mælkebøttebarn i blomst´s indhold.

Tekster, billeder, tegninger, videoer og andet indhold eller andre elementer fra Campbell.dk er beskyttet af copyright og af de rettigheder, der indehaves af Tina M.-L. Campbell.

PRIVATLIVSPOLITKKEN  VEDR. HYPERLINKNING TIL OG FRA HJEMMESIDEN CAMPBELL.DK

Ved hyperlinkning til indhold på Campbell.dk skal der fortages tydelig hyperlinkning, der må ikke frames internt på en side, og der skal henvises til rettighedsindehaver og Copyright.
Skulle links indeholde stødende materiale modtager vi gerne information herom, og vil efterfølgende følge op på dette og tage til overvejelse, om vi fortsat vil linke op til påklagede tredjeparts side.

PRIVATLIVSPOLITIKKEN GENERELT:

Har du brugt Campbell.dk´s formular til kontakt eller besøgt hjemmesiden til at finde frem til Tina M.-L. Campbell og Campbell.dk, så er brugen af hjemmesiden anonym. Bruger identificeres ikke direkte. Campbell.dk er hostet ved Unoeuro og her indsamles statistik til overblik over brug af hjemmesiden, og Unoeuro er databehandler for Campbell.dk. Derfor har vi lavet en databehandleraftale med Unoeuro, der sikrer, at de passer godt på dine oplysninger. Du kan læse mere om Unoeuros beskyttelse af dine data her.

Information der fremsendes via Campbell.dk forbliver anonym og kun ved yderligere aftale med de enkelte, der har henvendt sig, kan dette senere i anonymiseret form blive anvendt til behandling i tekster osv. Vær dog obs på, at hvis du poster i Facebook kommentarfeltet eller på Tina M.-L. Campbell’s blog bliver dine kommentarer straks offentliggjort.

  1. Personoplysninger
    Ved personoplysninger forstås enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person.

Ved at benytte Campbell.dk´s webshop eller bestille foredrag eller andet gennem mail eller pr. telefon accepterer du, at Campbell.dk v. Tina M.-L. Campbell registrerer og behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med nedenstående. Vi anvender Dinero (regnskabsprogram) til fakturering og regnskab, og vi har sikret os, at Dinero også passer godt på dine data. Du kan læse om Dinero´s beskyttelse af dine data her.

Privatlivspolitikken betyder også, at Campbell.dk respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personoplysninger, som du giver på Campbell.dk. Desuden er vi opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personoplysninger. Campbell.dk registrerer og behandler personoplysninger i overensstemmelse med de til enhver tid gældende regler herfor.

Privatlivspolitikken oplistet i denne tekst gælder for beskyttelsen af dine oplysninger hos Campbell.dk.

Campbell.dk har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere varer, nyheder og andre tjenester til dig. Campbell.dk registrerer og behandler derfor personoplysninger om dig, som du selv afgiver, eksempelvis når du:

  • foretager et varekøb hos Campbell.dk
    • tilmelder dig et nyhedsbrev
    • deltager i en konkurrence
    • sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback, eller
    • i øvrigt giver personoplysninger til os enten via campbell.dk eller på anden måde, såsom over telefonen eller via mail.

Privatlivspolitikken – Ved afgivelse af personoplysninger samtykker du i, at Campbell.dk behandler personoplysningerne, herunder, at Campbell.dk:

  • registrerer de personoplysninger, du afgiver
    • registrerer oplysninger om de køb, du foretager på campbell.dk eller via telefon/mail

Campbell.dk sælger, overdrager eller på anden måde videregiver ikke dine personoplysninger til tredjepart.

Campbell.dk opbevarer ikke informationer om dine betalingsmidler, for eksempel kort-numre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

Formålet med registreringen og behandlingen af personoplysninger er at kunne levere købte varer til dig samt hjælpe ved eventuelle fejl i forbindelse med bestilling og levering.

Retsgrundlaget for behandlingen af personoplysninger er dit samtykke.

Personoplysninger opbevares i 5 år for at opfylde bogføringslovens bestemmelser. Personoplysninger opbevares i Danmark.

Du har til enhver tid ret til at:

  • Få oplyst, hvilke personoplysninger, Campbell.dk har registreret om dig
    • Få rettet ukorrekte, ufuldstændige eller irrelevante personoplysninger
    • Få overflyttet sine registrerede personoplysninger til tredjemand
    • Bede om at få slettet alle personoplysninger.

Du kan til enhver tid trække samtykke til behandling af personoplysninger hos Campbell.dk tilbage. Dette påvirker dog ikke lovligheden af den hidtidige behandling, der er baseret på samtykket inden tilbagetrækningen heraf.

Privatlivspolitik – Den dataansvarlige er:

Tina M.-L. Campbell
Syrenvej 46
9310 Vodskov
CVR. nr.: 37 04 55 51

Ethvert spørgsmål og enhver anmodning, begæring eller henvendelse i øvrigt vedr. persondata skal ske skriftligt til kundeservice på tina@campbell.dk.

Privatlivspolitik – Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: tina@campbell.dk. Du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven se mere på Datatilsynet.

Klage over Campbell.dk´s behandling af personoplysninger kan rettes til

Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 København K

dt@datatilsynet.dk

www.datatilsynet.dk

Det er forbudt under nogen form at fremsende, overføre eller via siden anvende materialer, som måtte være ulovlige, truende, æreskrænkende, injurierende, uanstændige eller pornografiske, eller i uoverensstemmelse med nogen lovbestemmelse vedrørende dansk lov, eller som dansk lov er underlagt.

PRIVATLIVSPOLITIKKEN – PRESSE:

Billeder og videoer fra Campbell.dk kan anvendes gratis, når de ikke er mærket med Copyright. Billeder og videoer må alene anvendes til redaktionelle formål i trykte eller digitale medier. Husk blot at give Tina M.-L. Campbell besked ved brug.

Det er ikke tilladt at anvende materialet til kommercielle formål, videreformidle eller videresælge materialet til tredjepart.

Når du trykker eller viser billeder eller videoer fra Campbell.dk, skal fotografens navn altid angives i forbindelse dermed – for eksempel “Foto: Lars Horn / foto af Tina M.-L. Campbell “. Den relevante kreditering fremgår af informationerne for hvert billede eller video. Her står også, hvis fotografen skal kontaktes for køb af billedet.

 

Handelsbetingelser se her

 

Cookiepolitik

Campbell.dk anvender cookies til at indsamle oplysninger.

Information om Cookies på Campbell.dk
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere ordentligt, men de giver også info om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. På denne side finder du informationer om hvilke cookies, vi benytter, samt informationer om, hvordan du evt. kan fjerne cookies fra din computer. Denne side er en del af Campbell.dk’s persondata politik, som du kan læse mere om i denne skrivelse.

Hjemmesidens ejer og kontaktoplysninger
Denne hjemmeside er drevet og ejet af:

Tina M.-L. Campbell
CVR-nummer:  37 04 55 51
E-mail: tina@campbell.dk
Telefon: 28405688

Hvad er en cookie?
En cookie er en lille tekst-fil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie indeholder kun tekst, er ikke et program og indeholder ikke virus.

Hjemmesidens brug af cookies
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have vist på hjemmesiden.

Når besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamler vi data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam. En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se, om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Hvis du skriver en kommentar på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmeligehed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år.

Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.

Hvis du har en konto, og du logger ind på dette websted, vil vi opsætte en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accepterer cookies. Denne cookie indeholder ikke nogen personlige data og fjernes, når du lukker browseren.

Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning. Login cookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login cookierne forsvinde.

Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer over for dig på andre hjemmesider og på Facebook. Helt overordnet anvendes cookies således som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig. Oversigten over hjemmesidens brug af cookies, og vores samarbejdspartnere i denne forbindelse ser du ved at læse nederst  i denne skrivelse.

Sådan afviser eller sletter du dine cookies
Afvisning af cookies: Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din Internet-browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi disse funktioner og services forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.
Det er muligt at fravælge nogle annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk her.

Sletning af cookies: Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC /computer med en nyere Internet-browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne:
CTRL + SHIFT + Delete. Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link:
Husk: Bruger du flere Internet-browsere, skal du slette cookies i dem alle.
Internet Explorer
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera
Safari
Flash cookies (alle browsere)
iPhone, iPad og andet fra Apple
Telefoner med Android styresystem
Telefoner med Windows 7

Spørgsmål og klagevejledning

Har du spørgsmål?
Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os.

Sådan kan du klage over hjemmesidens information om cookies
Du bør altid først tage kontakt til den virksomhed, som du mener udsætter dig for en behandling af oplysninger i strid med persondataloven. Du skal have deres forklaring på sagen.

Overvej først derefter, om du har brug for at få Datatilsynets vurdering af spørgsmålet.

Læs mere om klage til Datatilsynet her

Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 København K

dt@datatilsynet.dk

www.datatilsynet.dk

 

 

Cookies du giver samtykke til, når du besøger campbell.dk og accepterer cookies:

Funktionelle (2)

Præference cookies gør det muligt for en hjemmeside at huske oplysninger, der ændrer den måde hjemmesiden ser ud eller opfører sig på. F.eks. dit foretrukne sprog, eller den region, du befinder dig i.
Navn Udbyder Formål Udløb
WPML_referer_url_icl_current_language campbell.dkcampbell.dk Anvendes til at identificere sprogAnvendes til at identificere sprog SessionSession

Når besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamler vi data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam. En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se, om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Hvis du skriver en kommentar på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmeligehed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år.

Hvis du har en konto, og du logger ind på dette websted, vil vi opsætte en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accepterer cookies. Denne cookie indeholder ikke nogen personlige data og fjernes, når du lukker browseren.

Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning. Login cookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login cookierne forsvinde.

Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her

 

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

 

Statistik (3)

Statistisk cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.
Navn Udbyder Formål Udløb
Google Analytics Tracking Cookie campbell.dk Indhenter anonym statistik information om en bruger på et website. 26 mdr. efter dit seneste besøg på Campbell.dk
gid_
gat_
campbell.dk
campbell.dk
Indhenter anonym statistik
Indhenter anonym statistik
Session
Session

Se Googles privatlivspolitik her 

 

Marketing/ Tredjeparts cookies (1)

Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts annoncører.
Navn Udbyder Formål Udløb
Facebook Tracking Cookie campbell.dk Indsamler oplysninger om din aktivitet på sitet og om enheden, du benytter, uden yderligere handling fra dig. 89 dage

Se Facebooks privatlivspolitik her

 

Dit samtykke gælder for følgende domæner: campbell.dk