fbpx

Nyt projekt styrkede den mentale sundhed og trivsel hos personer på vej i eller ansat i fleksjob

Print Friendly, PDF & Email

Pressemeddelelse

Virksomhederne mangler hænder – nu er flere hænder på vej. 

Projektet styrkede den mentale sundhed og trivsel hos personer på vej i eller ansat i fleksjob. De er nu bedre rustet til at tage over og aflaste de mange betrængte virksomheder.

Projektet Fra Invalid til Individ har dokumenteret positive resultater i at styrke den mentale sundhed og trivsel hos personer på vej i eller ansat i fleksjob. Målet med projektet har været at skabe et fællesskab for deltagere, hvor de kan sparre om relevante emner og udvikle kompetencer, der kan hjælpe dem i jobsøgningen, arbejdet og livet generelt.

TV2 Nord workshop

TV 2 Nord bragte omtale af projektet og optagelse af een af 1. workshop i nyhederne

Data viser positiv forandring over hele linjen

Data blev indsamlet fra både online hold og deltagerne ved de fysiske workshops gennem spørgeskemaer, udtalelser og gruppeinterviews. Overordnet har forløbet vist positive resultater, hvor deltagernes motivation og oplevelsen af mening i arbejdet steg markant. Der var også en positiv forandring i deltageres trivsel og arbejdsglæde, som førte til en øget refleksion og energi.

Deltagere på det online hold gav positive kommentarer i forbindelse med spørgeskemaerne, hvor øvelser og møder med nye mennesker var værdifulde og gav ny energi og positive tanker.

tv2 nord filmer workshop

Projektet har vist, at det er muligt at styrke den mentale sundhed og trivsel hos personer på vej i eller ansat i fleksjob.

Konceptet er afprøvet og testet og viser overordnede positiv effekt. Deltagere på de fysiske workshops mærkede motivationen ved mere samarbejde og troen på sig selv.

Projektleder for Fra Invalid til Individ Tina M.-L. Campbell vil lægge sin energi i at afholde foredrag og oplæg om, hvordan man kan finde glæden i arbejdet og livet generelt uanset handicap eller ej. Projektet har fået god pressedækning og opfordrer alle til at kigge på deres egen trivsel og arbejdsglæde, især personer der søger eller er ansat i fleksjob.

Projektet Fra Invalid til Individ der blev støtte af Velliv Foreningen har desuden vist, at det er muligt at styrke den mentale sundhed og trivsel hos personer på vej i eller ansat i fleksjob, og at det er vigtigt at fokusere på dette område. Både virksomheder og samfund har brug for et langt mere fleksibelt arbejdsmarked.

Projektlederen Tina M.-L. Campbell vil fortsat arbejde på at inspirere andre til at komme i gang med dette fokus og kan også kontaktes om ekstern hjælp.

projekt rapport

Campbell har en klar opfordring til alle virksomheder;

Kig nærmere på muligheden for at ansætte folk i fleksjob og dermed aflaste jeres nuværende medarbejdere. Tendensen for fremtiden er soleklar om et mere fleksibelt arbejdsmarked, hvor enhver arbejdsplads bør kigge langt mere på sin CSR. Social ansvarlighed kan ikke blot afhjælpe et samfundsproblem men bestemt også løfte virksomheden.

tv2 nord filmer workshop

Kvinden med stor CSR-erfaring

Tina M.-L. Campbell afholder både foredrag og workshops, omkring arbejdsglæde med særligt speciale indenfor CSR-området. Hun har desuden skrevet en lang række publikationer. Hendes seneste bog den anmelderroste Find Arbejdsglæden indeholder øvelser og redskaber til samme emne. Hun kan bookes ved agenterne  Youandx.com

Scroll to Top