Sådan gør du det bedst for dine særligt sensitive/ADHD, når der er havefest.

Jeg har lavet forskellige grader af lydtætte steder, hvor de kan trække sig tilbage. Fra nogle af stederne kan de trygt kigge ud i haven og følge lidt med. Eet sted er helt privat og med blid meditationsmusik og Mandalas Malebog, der skaber yderligere ro.

PÅ den måde håber jeg, at jeg kan nyde havefest her hos os, uden at skulle drøne rundt på skift mellem mine særligt sensitive eller ADHD familiemedlemmer. De skal kunne nyde festen hos os, men det skal jeg jo også.

Er I ikke hjemme ved jer selv, kan ørepropper med forskellige grader af lydtæthed måske være jeres løsning? Medbragt musik eller fx Mandala kan du jo også bruge.

Jeg har lavet en hel publikation med gode råd om netop dette emne. Du kan finde den her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *