fbpx

Skab trivsel på arbejdspladsen med Campbell.dk Skolen

Skab trivsel på arbejdspladsen med Campbell.dk Skolen. 

Campbell.dk Skolen tilbyder online kurser og/eller workshops der styrker trivslen og arbejdsgejsten. Virksomheder kan tilbyde Campbell.dk Skolen til sine medarbejdere og ledere, som en del af indsatsen for at skabe øget trivsel. Virksomheden køber adgang til de kurser, der indgår i skolens kursuskatalog. Der er derudover et intro foredrag, således at I kommer godt igang og 2-4 årilge online workshops, der skal hjælpe Jer til at holde fast i det gode arbejde med bedre trivsel.

Du betaler et årlig beløb pr medarbejder og din pris afhænger af hvor mange medarbejdere din virksomhed har. Virksomheden køber adgang til til kurserne til medarbejderne, et introforedrag med mig, så I kan komme godt igang og 2-4 årlige online workshops. Kurserne til medarbejderne fokuserer på medarbejderens egen udvikling. Forebyggelse af stress, øget arbejdsgejst og forbedret  kommunikation med kollegaer og leder er bare et udsnit af udbyttet.

Desuden kommer der et kursus til lederne, hvor der er fokus på at skabe de rette rammer for øget trivsel. Lederen får konkrete værktøjer, der kan bruges til at skabe samarbejde og god kommunikation i gruppen/afdelingen.

Campbell.dk Skolen tilbyder en række konkrete tiltag, som nemt kan implementeres i virksomheden. Det er medarbejderne og lederne, der i samråd implementerer læringen fra kurserne. 

Indhold og priser finder du her.

indhold for medlem
pris for medlem

Scroll to Top