Jeg har ofte været stresset, men at blive direkte stressramt og sygemeldt fra arbejde, væltede min verden.

For første gang i mit liv oplevede jeg, at det for en gangs skyld ikke var min gigt, der gjorde, at jeg ikke kunne fungere fysisk. Enormt chokeret forstod jeg, at min psyke ikke virkede.

Hvis der er noget, jeg er bange for, så er det lige netop det. Min stærke psyke har båret mig igennem utrolig mange udfordringer, allerede fra jeg var helt lille. Sker der noget med min psyke, kan jeg ikke eksistere.

Stress er en tilstand, der opstår, når du alt for længe har ignoreret dig selv. Udsat dine behov og overskredet dine grænser. Ofte opdager vi ikke, at vi gør det, fordi vi fortæller os selv, at det kun er en periode.

Resultatet er at dit nervesystem bliver overbelastet, og du kan ikke fungere optimalt.

  • Genskab roen i dit stressede sind
  • Genfind glæden i din hverdag eller dit arbejde
  • Genvind dit overskudet

Sådan genvandt jeg mit overskud, min ro og min glæde ovenpå en stresssygemelding

Jeg havde mistet evnen til at mærke mine egne grænser og behov. Derfor overskred jeg mine egne grænser og overså mine egne behov. Det er den sikre vej til en stresssygemelding!

Jeg lærte at mærke mig selv igen, så jeg kunne begynde at lytte til, hvad jeg havde brug for. På den måde kan jeg være meget mere for min familie og mit personale.

Jeg tager dig og/eller jeres medarbejdere med på samme rejse.

Ved hjælp af forskellige øvelser guider jeg jer til at genetablere kontakten til jer selv. I bliver bevidst om egne grænser og behov samt følelser.

Står du allerede med en sygemelding i hånden, hjælper jeg dig eller din medarbejder blidt tilbage til jobbet. Men jeg kan også hjælpe med at undgå sygemeldingen, hvis I kommer i gang, før det går helt galt.

Lad mig hjælpe dig med at hjælpe dig og dine!

Jeg tilbyder omsorgsfulde redskaber til livskriser hos dig som privatperson eller ved din medarbejder, du gerne vil hjælpe videre.

I sparer utrolig mange ressourcer, tid og penge samt opnår større loyalitet, socialt sammenhold og fastholdelse på jeres arbejdsplads ved disse realistiske trin til mere balance og mindre stress.