Når du er stressramt, oplever du mange af de samme ting i hverdagen, som de særligt sensitive.

Bogen her er egentlig lavet til de børn og voksne, der betegnes ’Særligt sensitiv’. Flere og flere har henvendt sig til mig, fordi de er stressramte og kan bruge redskaberne i denne bog.

Så skal andre da heller ikke snydes.

Tag livtag med stressen

Få min e-bog med værktøjer og øvelser

Når du rammes af stress, mister du dit overblik og du skal hurtigst muligt have aflastet din hjerne, inden det går helt galt.

Du oplever sikkert lige nu, at du er mere sensitiv overfor situationer i din hverdag, end du var førhen.

Når du har været eller er nede med stress, vil du hurtigere mister overblikket, have sværere ved at sove, og få problemer med at rumme andre – måske ovenikøbet din familie.

Du skal lære dig selv og dine grænser at kende på ny. Det kan min e-bog til særligt sensitive hjælpe dig med.  I min e-bog får du nemlig:

  • Meditationsøvelser
  • Musikterapeutens ord om hvordan musik påvirker din psyke
  • Værktøjer til at planlægge din dag med hensyn til din øgede sensitivitet

Tusind tak for din interesse for mit nyhedsbrev. I feltet Fagområde, kan du skrive hvilket fagligt område, der evt. har relevans for dig. Det giver mig mulighed for at målrette nyhedsbrevene, så du får det mest relevante indhold.

Du skriver dig samtidig op til mit nyhedsbrev, som kommer ca. 1 gang i måneden. Her giver jeg dig gode råd, værktøjer, nyheder om tilbud og mine åbne foredrag.
Du kan til enhver tid afmelde dig listen igen.

Print Friendly, PDF & Email