fbpx

Taknemmelighedens betydning hele året rundt.

Print Friendly, PDF & Email

Taknemmelighed er en kraftfuld følelse, der kan forme vores liv på utallige måder. At være taknemmelig handler ikke kun om at reflektere over vores velstand og succeser, men også om at værdsætte de smukke øjeblikke i vores dagligdag og lære at fokusere på det positive. For mig er taknemmelighed en vigtig del af min hverdag, og det er noget, jeg forsøger at videregive til mine børn.

 

Fokus på glæde trods udfordringer.

At bevare et positivt sind er ikke altid let, især når livet kaster udfordringer vores vej. Jeg kan ærligt indrømme, at mine egne smerter er den største udfordring, der kan true min glæde. Men hver dag beslutter jeg mig for at være glad, uanset hvad der sker omkring mig. Det er min måde at overvinde mine egne begrænsninger og fortsætte med at leve et meningsfuldt liv.

Mit liv har været fyldt med turbulens, og jeg er konstant bevidst om alt, hvad jeg har opnået, på trods af de odds, der var imod mig. For ikke så længe siden mødte jeg nogle mennesker fra min fortid, og det fik mig til at reflektere over, hvor langt jeg er kommet i mit voksenliv.

 

Overvinde de dårlige odds.

Da jeg var barn, var der dem, der forudsagde, at jeg aldrig ville opnå noget stort. Jeg blev konfronteret med negative bemærkninger og tvivl fra mine jævnaldrende. Men når jeg nu ser tilbage, glædes jeg over, hvor meget jeg har opnået, og det har inspireret mig til at dele mine erfaringer og redskaber med andre.

Taknemmelighed i anledning af Thanksgiving.

I anledning af Thanksgiving tænker jeg særligt på alt, jeg har at være taknemmelig for. Jeg tror på at give tilbage og dele mine erfaringer med dem, der måtte have brug for det. Gennem fx mine foredrag og mine 13 udgivne bøger har jeg forsøgt at hjælpe andre gennem de samme kriser, som jeg selv har oplevet.

Min seneste bog, ’Find Arbejdsglæden’, beskriver min rejse mod drømmejobbet. Det har været en snørklet vej, men den har ført mig til min drømmeposition, og rejsen har udstyret mig med en masse redskaber undervejs. Med forskning og konkrete redskaber i min bog er det også muligt for dig at finde glæden i dit arbejde.

 

Taknemmelighed er en kraft, der kan forvandle vores liv.

Lad os alle huske at værdsætte alt det skønne og smukke i vores liv, ikke kun i denne højtid, men hele året rundt. Lad os dele vores viden og hjælpe hinanden med at finde glæden, selv i de sværeste øjeblikke.


Erhvervspsykolog, Mads Lindholm Ph.d.:

” Smuk og vigtig bog om arbejdsglæde på trods” 

Tina har skrevet en sjælden og smuk bog om arbejdsglæde. Der findes utallige bøger om emnet i selvhjælpsgenren. Men denne er anderledes:  

Bogen tager nemlig udgangspunkt i mennesker, der har oplevet bump på livets vej. Den tager med andre ord udgangspunkt i, at trivsel og arbejdsglæde er noget, man kan opnå på trods af livets tilskikkelser, ikke på grund af dem.

kirke kørestol Tina

Campbell.dk spammer ikke! Læs privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

ØNSKER DU MERE GLÆDE?

TEST DIG SELV: Ved du hvor på arbejdsglædeskalaen, du ligger - og hvad det betyder for din arbejdsevne? Få den unikke test direkte i din mailboks.

Samtidig tilmelder du dig nyhedsbrev med eksklusive tilbud etc.

Scroll to Top